DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZHupikék törpikék 1.


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 2.0)
Képarány 4:3 (Full Frame)
Játékidő 180 perc

Hupikék törpikék 1.

DVD film

(1981)

Megjelenés: 2013.08.12.
Ár: 1 999 Ft

Eredeti ár: 2 999 Ft

Megtakarítás: 1 000 Ft

Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.


Műfaj: családi, rajzfilm, TV-sorozat
Rendező: José Dutillieu, George Gordon,
Szereplők: rajzfilmfigurák,


Tartalom

KING SMURF - Király törp
Törpapa megbízza a törpöket a védôgát felújításának befejezésével, majd gyógynövénygyûjtô expedícióra indul. Mialatt távol van, Okoska királlyá koronázza magát, és persze óriási felfordulást okoz. Törpapa épp idôben tér vissza, hogy megóvja a védôgátat az összeomlástól.


JOKEY'S MEDECINE  Tréfi orvossága
Tréfi szüntelen tréfái után egy törp sem hiszi el a viccmesternek, hogy Sziamiaú, Hókuszpók macskája feni a karmait rájuk. Amikor mégis baj történik, ô bûntudattól és felelôsségérzettôl hajtva Hókuszpók kastélyába siet. Az itt elsütött néhány vicce elég nagyot szól ahhoz, hogy kiszabadíthassa barátait.


ST. SMURF AND THE DRAGON  Szent Törp és a sárkány
A törpök egy eltévedt bébisárkányt találnak az erdôben. Hazaviszik a falujukba, és a gondjaikba veszik. Ám a gonosz Hókuszpóknak sikerül elragadnia szegény jószágot, hogy felhasználja ördögi tervéhez: a sárkányt a törpök falujának elpusztítására akarja használni. Szerencsére Törpapának is lapul még néhány trükk a tarsolyában.


THE SORCERER SMURF A törpmágus
Hókuszpók kitalál egy törpvarázslóról szóló legendát, hogy hegyi búvóhelyén állított csapdájába csalja Törpapát és a törpöket. Törpapa azonban saját bûbájai egyikével túljár a gonosztevô eszén, és visszakekergeti Hókuszpókot a hegyrôl a kastélyába.
 

MAGICAL MEANIE   A palack szelleme
A törpök találnak egy palackba zárt dzsinnt, aki addig nem hajlandó teljesíteni a kívánságaikat, amíg ki nem mondják a varázsszót. Sajnos Hókuszpók kutatni kezd a könyvtárában, és rálel egy varázsszó-oldóra. Mágikus megbízatást ad a szellemnek, hogy kapja el a törpöket. De Hókuszpók gyorsan felhasználja mindhárom kívánságát, és Törpapa közbeléphet: a foglyok kiszabadulnak, Hókuszpók nem viszi el szárazon, a dzsinn pedig örökre visszazárja magát a palackba.


THE SMURFS AND THE HOWLIBIRD A törpök és az óriásmadár
Törpapa nôvesztô fôzete véletlenül kifolyik, és egy madárra cseppen, ami engedelmesen óriásira is nô. Sok fejtörpölés után Törpapa anti-növesztôvel kezeli a szörnyszárnyast, így az hamarosan visszanyeri normális méretét, a falu pedig a normális életét.Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.