DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZHupikék törpikék 3.


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 2.0)
Képarány 4:3 (Full Frame)
Játékidő 76 perc

Hupikék törpikék 3.

DVD film

Smurfs (1981)

Megjelenés: 00-1.12.02.
Ár: 1 499 Ft

Eredeti ár: 2 999 Ft

Megtakarítás: 1 500 Ft

Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.


Műfaj: családi, rajzfilm, TV-sorozat
Rendező: José Dutillieu, George Gordon,
Szereplők: rajzfilmfigurák,


Tartalom

ROMEO AND SMURFETTE  Rómeó és Törpilla
A tavasz törpületes következményekkel jár: az összes törp versenyre kel Törpilla kegyeiért. Hókuszpók megbabonázza a szépséget, hogy az ô segítségével kapja el az aprónépet. Törpapa közbelép, és az ostoba Sziamiaú segítségével keresztülhúzza a varázsló terveit.


THE MAGIC EGG  A varázstojás
Hókuszpók mágikus tojása Aprajafalvában köt ki, ahol a hupikék nép butábbnál butább kívánságai hatalmas felfordulást okoznak. Törpapának túl kell járnia mind Hókuszpók mind Melák eszén, hogy a bájitala semlegesítse a tojás okozta károkat, és a törpség újra nyugodtan élhessen.  


SUPERSMURF  Szupertörp
Melák ellopja a törpök téli tartalékait, ezért Okoska megkotyvasztja Törpapa egyik erôs bájitalát, hogy megküzdhessen az irigy óriással. A bájital ereje hamar elmúlik, de Törpapa ravaszul változtatja az ételeket, és az óriás hoppon marad.


SMURFETTE'S DANCING SHOES  Törpilla balettcipôje
Egy kobold tánccipôket ad Törpillának és fondorlatosan ráveszi, hogy neki ígérje a kezét. A falu népe Törpilla segítségére siet, Törpapa pedig a kobold lábára varázsolja a tánccipôket, aki így kénytelen kitáncolni a messzi éjszakába.


THE FAKE SMURF   Az áltörp
Bíbircsóka törppé változtatja magát, hogy bosszút álljon varázserejû medalionja tönkretételéért. Törpapa túljár az eszén, és megint számûzi az erdôbôl.


THE BABY SMURF   A törpicurok
Hókuszpók törpicurrá változtatja magát, hogy Törpilla örökbe fogadja. De a terve nem kicsi: egy idôzített bombával az egész falut fel akarja robbantani. Törpapa rájön gonosz tervére, és visszadurrantja a varázslót gyászos kastélyába.Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.