DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZHupikék törpikék 4.


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 2.0)
Képarány 4:3 (Full Frame)
Játékidő 96 perc

Hupikék törpikék 4.

DVD film

Smurfs (1981)

Megjelenés: 2013.08.12.
Ár: 1 499 Ft

Eredeti ár: 2 999 Ft

Megtakarítás: 1 500 Ft

Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.


Műfaj: családi, rajzfilm, TV-sorozat
Rendező: José Dutillieu, George Gordon,
Szereplők: Rajzfilmfigurák,


Tartalom

SIR HEFTI   A törperôs úr
Törperôs keres egy hóbortos lovagot, hogy segítsen neki legyôzni a sárkányt, akinek tüze az erdô elpusztításával fenyeget. A lovag gyávának bizonyul, így Törperôs kénytelen felkötni a hupilila alsót, hogy elûzze a sárkányt.


HAUNTED SMURF   A kísértetkastély
A törpök téli élelemkészlete megsemmisül, ezért egy távoli kastélyban keresnek menedéket. Elôször azt hiszik, hogy kísértetek járnak körülöttük, de hamar megfejtik az összes titkot: egy csapat falánk patkány okozta az ijedelmet. Cserébe a hálás várúr bôségesen megjutalmazza ôket, és az egész télre lég élelmet ajándékoz nekik.


THE PURPLE SMURFS A lila törpök
A lila szúnyog megcsípi Lustit, és a faluban olyan járvány tör ki, ami mindenkit dühös lila törppé változtat. Törpapa felfedezi, hogy a tubarózsa pollenje hatásos ellenszer, így a dolgok hamarosan visszatörpülhetnek a normális kerékvágásba.


SIDESHOW SMURFS Mutatványos törpök
Egy gonosz mutatványos csapdába ejti Ügyifogyit és Törpillát, hogy a mûsorában felhasználja ôket. Törpapa a segítségükre siet, és az ügyetlen Hókuszpókot használva zavarkeltôként, kiszabadítja a foglyokat.


THE MAGNIFYING MIXTURE A növesztô kotyvalék
Okoska készít egy adag növesztôszert, ami Törperôst emberméretûvé változtatja. Az erôs kis-nagy ember elkapja Hókuszpókot és visszaviszi a faluba, ahonnan Törpapa bûvereje hatására Sziamiaú visszakergeti mesterét barátságtalan kastélyába.


FOUL WEATHER SMURF  Időtörpölő
Ügyi feltalál egy idôjárás-gépet, amivel a törpök tetszésük szerint irányíthatják a természet változásait. Sajnos, nem tudnak megegyezni, hogy a nap süssön-e vagy inkább az esô essen, így aztán gépezet túlhevül és felrobban.Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.