DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZHupikék törpikék 5.


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 2.0)
Képarány 4:3 (Full Frame)
Játékidő 76 perc

Hupikék törpikék 5.

DVD film

Smurfs (1981)

Megjelenés: 2013.08.12.
Ár: 1 499 Ft

Eredeti ár: 3 999 Ft

Megtakarítás: 2 500 Ft

Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.


Műfaj: családi, rajzfilm, TV-sorozat
Rendező: José Dutillieu, George Gordon,
Szereplők: rajzfilmfigurák,


Tartalom

POET AND PAINTER Törpingáló és költô
Költô és Törpingáló úgy érzi, nem becsülik ôket eléggé, ezért elhagyják Aprajafalvát. Útra kelnek a Viharsziget felé, mit sem sejtve arról, hogy Hókuszpók csapdát állít nekik. Törpapa és önkéntes törpjei a megmentésükre indulnak.


SPELUNKING SMURFS A barlangjáró törpök
Az éhes törpök felfedeznek egy barlangot, amely nagy adag fagyasztott elemózsiát rejt a mélyén. A raktárt egy szintén fagyott troll ôrzi, akit kapzsiságáért zárt oda egy varázsgyémánt. Amikor a törpök felolvasztják a barlangot, Hókuszpók elcseni az eleséget, de a varázsgyémánt jeges masszává változtatja a varázslót. A kiszabadított troll szíves örömest segít a törpöknek, hogy a faluba szállítsák a zsákmányt.


NOW YOU SMURF 'EM NOW YOU DON'T Egyszer fenn, egyszer lenn
A földalatti trollok foglyul ejtik a törpöket, és rabszolgasorba kényszerítenék ôket. Törpapa ügyesen megmenti a csapatot, és megsemmisíti a trollok mágikus kristálygömbjét, amelynek erejüket köszönhetik.


GARGAMEL THE GENEROUS A nagylelkû Hókuszpók
Annak reményében, hogy megtalálja a törpök kincseinek rejtekhelyét, Hókuszpók a barátjuknak tetteti magát. De amikor kimutatja a foga fehérjét, újból csak Törpapa mágikus segítsége lehet a megoldás.


THE SMURFS AND THE MONEY TREE   Törpök és a pénztermô fa
A gonosz Hókuszpók nem adja fel. Anyja – aki kicsit sem jobb fiacskájánál – segítségével ravasz teret fundál ki. Pénzzel próbálja megkísérteni hupikék ellenségeit – bár Aprajafalvában nem nagyon tudják, mi az. Vajon ezúttal horogra akadnak a törpök?


A CLOCKWORK SMURF  A törprobot
Ügyi kifejleszt egy törprobotot, amely minden munkát elvégezne helyette, de Okoska arra programozza a gépembert, hogy menjen világgá. Így aztán a törprobot egy távoli kastélyba utazik, ahol meggyôzi a herceget, hogy látogassa meg a törpöket. Ôk lesznek azok, akik segítik majd, hogy visszaszerezze a királyságát gonosz nagybátyjától.Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.