DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZHupikék Törpikék 06.


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 2.0)
Képarány 4:3
Játékidő 94 perc

Hupikék Törpikék 06.

DVD film

Smurfs (1981)

Megjelenés: 2013.09.04.
Ár: 1 499 Ft

Eredeti ár: 2 999 Ft

Megtakarítás: 1 500 Ft

Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.


Műfaj: családi, rajzfilm, TV-sorozat
Rendező: José Dutillieu és George Gordon,
Szereplők: rajzfilmfigurák,


Tartalom

Van egy falu a világon, ahol minden nagyon hupikék!  Aprajafalva csöpp lakói sosem unatkoznak!

Az életük csupa kaland, móka és menekülés: hiszen a gonosz Hókuszpók nem adja fel régi tervét, hogy törpökből facsarjon magának varázsszert. Ám a törpületesen vagány aprónép élükön Törpapával, köztük Törpillával, Ügyifogyival, Okoskával meg a többi háromalmányi fickóval mindig kitalál valami szuper megoldást! A hupikék sorozat végre törp jó minőségben, DVD-n is kapható!


Eltörpölt paradicsom
Lusti arra vágyik, hogy egy trópusi álomszigeten nyaralhasson, ahol az égvilágon semmi dolga sincs. De az álom rámálomma válik, és ô nagyon szeretne megint munkához látni.

A morcos Jeti
Okoska és barátai utazást terveznek a nagy jéghegyhez, hogy egy ritka hóvirágot hozzanak Törpapapának. Találkoznak egy szörnnyel, akivel Törpilla kedvességének hála összebarátkoznak, és a jeti segít nekik megkeresni az apró virágot.

Az ifjúság forrása
A törpök felfedezik az ifjúság forrását, amit azok a gonosz trollok őriznek, akik ellopták Törpapa varázskönyvét. A gonosztevők ráveszik Hókuszpókot, hogy segítsen nekik, a varázsló pedig szívesen megszerezné a forrást. Amíg ők egymással kergetőznek, a törpöknek sikerül  visszaszerezniük a varázskönyvet.

A jó, a rossz és a törpös
Árkon király tagbaszakadt, durva és kegyetlen ember, de a varázslója, Mordás nála is sokkal rosszabb. Foglyul ejti a törpöket, és arra akarja használni őket, hogy megszerezzék neki a király összes aranyát.

Törp testvér
Törpilla új barátra talált Leila, egy hat éves kislány személyében, akinek a szülei az erdő közelében laknak. A két lány együtt sétálgat az erdőben, ám egy vén boszorkány, aki az erdőben él, elkapja őket.

Hami teletömi magát
Hami túlzabálja magát. Egyre csak hízik és dagad, a súlya kezd veszélyessé válni. A gonosz Hókuszpók készül, hogy elkapja... Remélhetőleg Törpapának idejében sikerül közbeavatkoznia.Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.