DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZHupikék Törpikék 07.


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 2.0)
Felirat -
Képarány 4:3
Játékidő 94 perc

Hupikék Törpikék 07.

DVD film

Smurfs (1981)

Megjelenés: 2013.09.04.
Ár: 1 499 Ft

Eredeti ár: 2 999 Ft

Megtakarítás: 1 500 Ft

Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.


Műfaj: családi, rajzfilm, TV-sorozat
Rendező: José Dutillieu és George Gordon,
Szereplők: rajzfilmfigurák,


Tartalom

Van egy falu a világon, ahol minden nagyon hupikék!  Aprajafalva csöpp lakói sosem unatkoznak!

Az életük csupa kaland, móka és menekülés: hiszen a gonosz Hókuszpók nem adja fel régi tervét, hogy törpökből facsarjon magának varázsszert. Ám a törpületesen vagány aprónép élükön Törpapával, köztük Törpillával, Ügyifogyival, Okoskával meg a többi háromalmányi fickóval mindig kitalál valami szuper megoldást! A hupikék sorozat végre törp jó minőségben, DVD-n is kapható!A törp, aki nem tudott nemet mondani
Bemenni az ingoványba, és kihozni az ott világító ritka fényt, rendkívüli megtiszteltetés, ám Jajgatörp nem szívesen néz szembe a mocsár béli szörnnyel. Ki más indulna akkor a lápvilágba, ha nem a törp, aki nem tud nemet mondani?


Törp nap, mint kolbász
A vetés, az aratás, az étel előkészítése a törpök idejének javarészét felemészti. Ügyi kifejleszt egy gépet, amely megtermeli és feldolgozza az élelmiszert. De ennek a csodálatos találmánynak is megvannak az árnyoldalai.


 Didergő törp
A tél váratlanul köszöntött be. A törpök majd mindegyike a törpátiában szenved. Megtalálja Törperdész a gyógyító törpgyökeret anélkül, hogy a gonosz Hókuszpók csapdájába esne?


 Járványos jérceség
Okoska úgy határoz, hogy a többi törp jólétének szenteli életét, és minden betegségükből kigyógyítja őket... A fáradhatatlanul gonosz Hókuszpók csöppnyi segítségével.

Squeakly
Íme, a Törpilla és az ő szelídített egere közötti barátságról szóló, izgalmas és megindító történet.. Egy szomorú esemény megríkatja Törpillát... Remélhetőleg barátai képesek lesznek megvigasztalni.
 
A törpönkívüli
Ábrándoska annyira szeretne földönkívüliekkel találkozni, hogy senki nem hiszi el neki, amikor azt mondja: látott egyet. Ám a titokzatos látogató érkezése mégis váratlan fejleményekhez vezet Aprajafalvában.Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.