DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZHupikék Törpikék 08


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 2.0)
Képarány 4:3
Játékidő 94 perc

Hupikék Törpikék 08

DVD film

Smurfs (1981)

Megjelenés: 2013.09.04.
Ár: 1 499 Ft

Eredeti ár: 2 999 Ft

Megtakarítás: 1 500 Ft

Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.


Műfaj: családi, rajzfilm, TV-sorozat
Rendező: José Dutillieu és George Gordon,
Szereplők: rajzfilmfigurák,


Tartalom

Van egy falu a világon, ahol minden nagyon hupikék!  Aprajafalva csöpp lakói sosem unatkoznak!

Az életük csupa kaland, móka és menekülés: hiszen a gonosz Hókuszpók nem adja fel régi tervét, hogy törpökből facsarjon magának varázsszert. Ám a törpületesen vagány aprónép élükön Törpapával, köztük Törpillával, Ügyifogyival, Okoskával meg a többi háromalmányi fickóval mindig kitalál valami szuper megoldást! A hupikék sorozat végre törp jó minőségben, DVD-n is kapható!Manócsemege
A törpök imádják a szarvasgombát. A szarvasgoba a Trolloké. A trollok a Trollhegy lábánál laknak, ahol a tó árnyékában ólálkodik valami, amelynek még neve sincs...

Jótett helyébe jót várj
Ügyi megmenti Ügyifogyit, aki örök hálát esküszik megmentőjének, és minden tőle telhetőt elkövet, hogy viszonozza a kölcsönt... rémes eredménnyel. Ügyes tervre van szükség, hogy véget vessenek Ügyifogyi jó szándékú, de katasztrófához vezető akcióinak.

Törpbosszú
Egy középkori háború során figyelmetlen páncélos lovagok elpusztítják Aprajafalvát. A törpök egy kis csapata elhatározza, hogy elégtételt vesz a gaztettért. De Törpapa szerint ilyesmi csak egy embernek jutna eszébe.

Ki nevet a végén
Hókuszpók új, ördögi fondorlattal próbál megszabadulni a törpöktől: frissen főzött csillogó kotyvalékával úgy megnevetteti őket, hogy abba sem tudják hagyni.

Abrakadabra
Tréfi majd belepusztul, hogy találkozhasson Izidorral, a nagy varázslóval, a híres eltüntető doboz megalkotójával. De Hókuszpók sem rest: megpróbálja elkapni a törpöket Izidor csodálatos labirintusában.

Szeressük-e Hókuszpókot?
Hókuszpók új törpellenes varázslattal kísérletezik, amikor véletlenül kővé változtatja magát. A törpök örömükben majd kibújnak a bőrükből. Legfőbb ellenségük nem tud ártani nekik többé!

Az átaludt idő
Lusti egyre lustább. Barátai elhatározzák, hogy alaposan megtréfálják: amikor felébred, egy csomó reszketeg, öregecske törp veszi körül, aki azt állítja, hogy Lusti száz évig aludt...Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.