DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZIndiana Jones és a kristálykoponya királysága (2 Blu-ray) - Feliratos


Specifikáció
Típus Blu-ray
Régiókód B
Korhatár
Hang angol (TrueHD 5.1), francia (DD 5.1), német (DD 5.1), olsz (DD 5.1), spanyol (DD 5.1)
Felirat magyar, angol, dán, holland, finn, francia, német, görög, olasz, norvég, lengyel, portugál, spanyol, svéd, török
Képarány 2.40:1 anamorf
Játékidő 126 perc
Kiadó Paramount Pictures

Indiana Jones és a kristálykoponya királysága (2 Blu-ray) - Feliratos

Blu-ray film

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008)

Megjelenés: 2008.11.10.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:
Műfaj: akció, fantasy, kaland, sci-fi
Rendező: Steven Spielberg,
Szereplők: Harrison Ford, Cate Blanchett, Shia LaBeouf, Karen Allen, John Hurt, Ray Winstone, Jim Broadbent,


Tartalom

Mindenki kedvenc régész kalandora újra leporolja kalapját és elmaradhatatlan ostorát, hogy most egy újabb világjáró nagy utazást tegyen. Közel 20 év elteltével tér vissza Indiana Jones! Harrison Ford újra felveszi már-már ikonikus, a kígyóktól undorodó, minden más helyzetben azonban talpraesett hős szerepét.

A folytatásban Karen Allen is visszatér az 1981-es Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói című filmből. A sorozat 4. epizódja most olyan legendás szereplőkkel egészül ki, mint Ray Winston, John Hurt, Jim Broadbent, Itwas Tolen, Shia LaBeouf, valamint Cate Blanchett, aki az aljas orosz ügynöknőt, Irina Spalkot alakítja.

Indy legújabb kalandja az Egyesült Államok nyugati részén, a sivatagban kezdődik. 1957-et írunk, javában dúl a hidegháború. Jones szerencsével határos módon megmenekül a szovjetek fogságából, de legújabb akcióját gyanúsnak találja a kormány, és a professzornak távoznia kell állásából.

Mielőtt Indy elhagyná a várost, találkozik egy fiatal lázadó sráccal, Muttal (Shia LaBeouf), aki ajánlatot tesz a régészprofesszornak: ha segít egy nagyon személyes küldetésben, akkor lehet, hogy megszerezheti a történelem leglátványosabb régészeti leletét: Akator Kristálykoponyáját, a legendás kincset, melyet oly sok babona és félelem övez.

Indy és Mutt elindulnak Peruba, ahol kiderül, hogy nem csak ők kutatnak a kincs után, hanem a szovjetek is. Irina Spalko (Cate Blanchett) ügynöknő vezetésével a világuralom megszerzése érdekében akarják megkaparintani a titokzatos kristálykoponyát...

Extrák

Sok extra!Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.