DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZKét nap, egy éjszaka (DVD)


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang francia (DD 5.1)
Felirat magyar
Képarány 1.85:1 anamorf
Játékidő 95 perc
Kiadó Fantasy Film

Két nap, egy éjszaka (DVD)

DVD film

Deux jours, une nuit (2014)

Megjelenés: 2015.02.23.
Ár: 1 999 Ft

Eredeti ár: 2 999 Ft

Megtakarítás: 1 000 Ft

Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.Filmelőzetes

Műfaj: dráma
Rendező: Luc Dardenne, Jean-Pierre Dardenne,
Szereplők: Marion Cotillard, Fabrizio Rongione, Pili Groyne, Simon Caudry, Catherine Salee, Baptiste Sornin,


Tartalom

Az Oscar- és Arany Glóbusz-díjas Marion Cotillard és a kétszeres Arany Pálma-díjas Dardenne-testvérek közös filmje egyetlen hétvége történetét meséli el. Sandra (Marion Cotillard) évekig dolgozott egy gyárban, de néhány hónapos betegszabadsága után főnöke lehetetlen feladat elé állítja: csak akkor jöhet vissza, ha rábeszéli kollégáit, hogy azok mondjanak le az év végi bónuszukról.

A cég indoklása szerint nincs forrás egyaránt a bónuszokra és Sandra fizetésére. A gyenge, megalázott nő szembeszáll az őt elbocsátó vállalattal: a hétvégét kollégái győzködésével tölti, hogy félelmeit és saját korlátait leküzdve új emberként nézzen szembe hétfőn reggel a feletteseivel.


A belga Dardenne-testvérek az elmúlt másfél évtizedben az európai művészfilm egyik legjelentősebb alkotóivá váltak. Alkotásaik – köztük a Lorna csendje és a Srác a biciklivel – elsőként Cannes-ban mutatkoznak be, ahonnan mindig díjjal távoznak. Legújabb filmjük, a Két nap, egy éjszaka főszereplőjéül a kortárs francia mozi legnagyobb csillagát, a gyönyörű Marion Cotillard-ot választották.

A hollywoodi filmekben (Eredet, A sötét lovag: Felemelkedés, Éjfélkor Párizsban) is gyakran szerepet vállaló Oscar-díjas színésznő legnagyobb szakmai sikerei, a Piaf és a Rozsda és csont után ismét megdöbbentően hiteles és igazán emlékezetes alakítást nyújt: a színésznőt idén is jelölték a Legjobb Női Főszereplő Oscar-díjára.Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.