DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZLecsó


Specifikáció
Típus Blu-ray
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (Dolby Digital 5.1), angol (Dolby Digital 5.1 EX), cseh (Dolby Digital 5.1), görög (Dolby Digital 5.1), ivrit (Dolby Digital 5.1), szlovák (Dolby Digital 5.1), horvát (Dolby Digital 5.1), szlovén (Dolby Digital 5.1)
Felirat magyar, angol, cseh, ivrit, görög, szlovák, horvát, szlovén, angol (halláskárosultaknak)
Képarány 1.85:1 anamorf
Játékidő 110 perc
Kiadó Walt Disney

Lecsó

Blu-ray film

Ratatouille (2007)

Megjelenés: 2010.03.24.
Ár: 2 999 Ft

Eredeti ár: 7 999 Ft

Megtakarítás: 5 000 Ft

Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.


Műfaj: rajzfilm
Rendező: Brad Bird, Jan Pinkava,
Szereplők: rajzfilmfigurák,


Tartalom

A Hihetetlen család és a Verdák alkotójának legújabb rajzfilm-vígjátéka ismét nagyszerű humorral fűszerezve talál egy eredeti történetet a rajongóknak!

A sztori főhőse nem más, mint Remy, aki főszakács szeretne lenni egy elegáns étteremben, annak ellenére, hogy családja ezt nem helyesli, és annak ellenére, hogy ő csupán egy patkány. A sors Párizsba sodorja Remy-t, ahol gasztronómiában jártas patkányunk egy ötcsillagos étterem konyhájába vackolja be magát. A veszély nagy, hiszen egy első osztályú étterem séfjének nem is lehetne nagyobb ellensége egy patkánynál, de Remy vállalja a kockázatot, mi több: szövetséget köt egy kétbalkezes kuktával, Linguini-vel, akit azzal bíztak meg, hogy tegye el láb alól a kéretlen lakót.

A kukta megdöbbenve veszi észre, hogy a kis rágcsáló igazi mesterszakács, és Remy irányításával - a patkány gasztronómiai érzékével és Linguini kezeivel - hamarosan az elit konyha szenzációs új szakácsává lép elő a furcsa páros. Persze a kuktán kívül senki nem tudhatja meg, hogy a páratlan étkek egy patkánynak köszönhetők...

Extrák

* interaktív menü
* közvetlen jelenetválasztásAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.