DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZLego DC Szuperhős gyűjtemény (3 DVD)

Képek

Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang Megegyezik a külön megjelentekkel
Felirat Megegyezik a külön megjelentekkel
Játékidő 224 perc
Kiadó Warner Bros.

Lego DC Szuperhős gyűjtemény (3 DVD)

DVD film

Az igazság ligája: Kozmikus küzdelem / Batman és a halálcsapás / Harc a légióval (2016)

Megjelenés: 2016.10.05.
Ár: 4 999 Ft
Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.


Műfaj: díszdoboz, rajzfilm
Szereplők: rajzfilmfigurák,


Tartalom

AZ IGAZSÁG LIGÁJA: KOZMIKUS KÜZDELEM

A Földünk csodálatos ékkő, amely kiemelkedik az űr sötétségéből... továbbá Brainiac, a robot számára egy újabb planéta, melyet bolygókból álló gyűjteményében akar tudni. Nem mintha az Igazság Ligája ezt szó nélkül hagyná! De miután Brainiac visszaküldi Supermant, Wonder Womant és a Zöld Lámpást az időben, méghozzá más és más korokba, Batman és a Villám feladata lesz, hogy újraegyesítse a Ligát, miközben a Földön Cyborg és Supergirl Brainiac drónjaival folytat elkeseredett küzdelmet. A LEGO® és a DC Comics vadonatúj közös filmjében bármi lehetséges őskori összecsapásoktól kezdve világrengető viadalokig, de egy biztos: soha nem szabad alábecsülni az Igazság Ligáját!


AZ IGAZSÁG LIGÁJA: BATMAN ÉS A HALÁLCSAPÁS

Mi történik akkor, ha Batman szabadságra megy, és az Igazság Ligájára bízza, hogy Gotham City-re vigyázzanak? Természetesen kitör a káosz! Mikor a Joker trükkel ráveszi Supermant arra, hogy engedje szabadon az Arkham Elmegyógyintézet legveszélyesebb rabjait, Robinra, Kiborgra és Wonder Womanre hárul a feladat, hogy megmentsék a várost. Maga Batman se nagyon pihenhet, ugyanis Batgirllel és Éjszárnnyal közösen rájönnek, hogy Halálcsapás és a gonosz Bane egy pusztító hadsereg toborzásán dolgozik. Tégy mindent kockára, és nézd meg a LEGO© DC Comics Szuperhősök legújabb filmjét!


AZ IGAZSÁG LIGÁJA: HARC A LÉGIÓVAL

A bűnözésnek esélye sincs, mióta az újonnan megalakult Igazság Ligája vigyázza Metropolis nyugalmát... és emiatt Lex Luthor, a zseniális bűnöző igen boldogtalan. A Fekete Mantával és Sinestróval közösen saját csapatot formál, és elnevezi magukat a Pusztítás Légiójának. Szupererővel felvértezett gonosztevői élén Luthor azt tervezi, hogy támadást indít a kormány szupertitkos területe, az 52-es körzet ellen: vajon győzedelmeskedhet-e végre az Igazság Ligája felett? Kongasd meg a vészharangot, és készülj fel arra, hogy kocka kockán nem marad, mikor Superman, Batman, Wonder Woman és a Liga többi tagja megmérkőzik a világ legnagyobb gonosztevőivel a LEGO® és a DC Comics legújabb egész estét filmjében!

Extrák

EXTRÁK (magyar felirattal)

AZ IGAZSÁG LIGÁJA™: KOZMIKUS KÜZDELEM
AZ IGAZSÁG LIGÁJA: KAMERÁVAL LEKAPVA - Bakiparádé

AZ IGAZSÁG LIGÁJA™: HARC A LÉGIÓVAL
Klikk, csatt, bumm! – A film hangjainak létrehozása
DC Nation rövidfilmek gyűjteményeAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.