DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZLesz ez még így se (Blu-ray)


Specifikáció
Típus Blu-ray
Régiókód A, B, C
Korhatár
Hang magyar (DD 5.1), angol (DTS-HD 5.1), francia (DD 5.1), német (DD 5.1), olasz (DD 5.1), lengyel (DD 5.1), cseh (Surround), japán (Surround), orosz (Surround), spanyol (Surround)
Felirat magyar, angol, arab, kínai, cseh, dán, holland, finn, francia, német, görög, ivrit, hindi, olasz, japán, koreai, norvég, lengyel, portugál, orosz, spanyol, svéd, thai, angol (halláskárosultaknak)
Képarány 1.85:1 anamorf
Játékidő 138 perc
Kiadó Sony Pictures

Lesz ez még így se (Blu-ray)

Blu-ray film

As Good As It Gets (1997)

Megjelenés: 2018.12.07.
Ár: 3 999 Ft

Eredeti ár: 7 999 Ft

Megtakarítás: 4 000 Ft

Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.


Műfaj: romantikus, vígjáték
Rendező: James L. Brooks,
Szereplők: Jack Nicholson, Helen Hunt, Greg Kinnear, Cuba Gooding, Jr.,


Tartalom

Isten mentsen mindenkit Melvintől, a gyerekek és kutyák rémétől, a szomszédok életének megkeserítőjétől, a pincérek mumusától. Melvin ugyanis kétségtelenül a világ legkiállhatatlanabb alakja, akinek beteges mániáitól eddig még mindenki falramászott.

Talán örökre meg is maradna mogorva magányában, ha szomszédját, a széplelkű festőművészt ki nem rabolnák, és felismerhetetlenné nem vernék. De Simon kórházba kerül, és bájos kiskutyája - aki korábban Melvin jóvoltából már belülről is megismerkedhetett a szemétledobó rejtelmeivel - egyedül marad. Simon erélyes műkereskedő barátja nyomós érvekkel győzi meg Melvint, hogy ő az egyetlen, aki gondját viselhetné az ebnek.

Az embergyűlölő férfi steril kis világát másfelől is veszély fenyegeti, Carol, a bájos pincérnő személyében. Melvin kétségbeesetten igyekszik fenntartani jól bevált elviselhetetlenségét, de ez egyre kevésbé sikerül neki...

Az év egyik legjobb vígjátéka, amelynek főszereplői - Jack Nicholson (Száll a kakukk fészkére, Batman, Farkas, A postás mindig kétszer csenget) és Helen Hunt (Twister, Only You) - a filmben nyújtott teljesítményükért megkapták a legjobb alakításért járó Oscar-díjat!Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.