DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZLilo és Stitch díszdoboz (2 DVD)


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang Megegyezik a külön megjelentekkel
Felirat Megegyezik a külön megjelentekkel
Játékidő 136 perc
Kiadó Walt Disney

Lilo és Stitch díszdoboz (2 DVD)

DVD film

Lilo & Stitch 1-2 Box (2005)

Megjelenés: 2015.10.22.
Ár: 2 999 Ft

Eredeti ár: 3 999 Ft

Megtakarítás: 1 000 Ft

Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.


Műfaj: családi, díszdoboz, rajzfilm
Rendező: Dean DeBlois, Chris Sanders, Michael LaBash, Anthony Leondis ,
Szereplők: rajzfilmfigurák,


Tartalom

Lilo és Stich

Valahol messze-messze, egy távoli galaxisban egy bogaras tudós genetikus kísérletei során különös, szeretetre alig méltó lényt teremt. A Galaktikus Szövetség persze leleplezi a bűnöst, börtönbe csukja, teremtményét pedig száműzi. A kis izé megszökik, és egy távoli bolygó, békés kis szigetén bújik el: Hawaiin. Attól kezdve Hawaii nem békés többé.

Egy magányos kislány, Lilo, megtalálja a jövevényt, kóbor kutyának nézi, és örökbe fogadja. Lilo egyedül sem volt a jóság szobra, de most méltó párjára akadt. Az új kutya idomíthatatlannak bizonyul. Amit nem tud felfalni, azt megrágja, ami még neki is túl rossz ízű, azt összetöri, felborítja vagy vízbe dobja. De valami mégis megváltozik benne: még az őrült tudós sem gondolta volna, hogy az új élőlény képes a szeretetre. Márpedig a csillagkutya fokozatosan megszereti új gazdáját.

Épp akkor, amikor üldözői a nyomára akadnak, és haza akarják toloncolni. A Walt Disney-filmek hagyományait követve ez a mese is kalandos és szívmelengető egyszerre: emlékezetes tájakon érdekes figurák bolondoznak a gyerekek és felnőttek legnagyobb örömére. Ezúttal Elvis Presley dalai is hozzájárulnak a hatáshoz!Lilo és Stich 2.

A bájos Stitch ugyan egy plüsskutyushoz hasonlít a legjobban, ám mindannyian tudjuk: igazából több különös lénnyel együtt Dr. Jumba teremtette őt gonosz céljai megvalósítására. Még szerencse, hogy a csillagkutya itt a Földön megismerte a jóságot, a kedvességet és a hullámlovaglást - és szerzett egy igazi barátot: Lilót.

Csakhogy Liló és Stitch boldog hétköznapjai fenekestül felfordulnak, amikor Stitch lelke mélyéről újra felbukkannak régi, rosszindulatú ösztönei. Már senki sincs körülötte biztonságban, de gazdája nem az életét félti, hanem csak azon töri a fejét, miképpen változtatná vissza megfékezhetetlen barátját ismét igazi játszótárssá.Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.