DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZLolita (DVD)


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang angol (DD 1.0), német (DD 1.0)
Felirat magyar, angol, német, spanyol, holland, svéd, norvég, dán, finn, portugál, héber, lengyel, görög, cseh, török, izlandi, horvát, francia, olasz Halláskárosultaknak: angol, német
Képarány 4:3
Játékidő 147 perc
Kiadó Warner Bros.

Lolita (DVD)

DVD film

Lolita (1962)

Megjelenés: 2015.11.18.
Ár: 4 999 Ft
Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.


Műfaj: dráma, romantikus
Rendező: Stanley Kubrick,
Szereplők: James Mason, Shelley Winters, Sue Lyon,

Díszdobozban is kapható:Tartalom

Az európai emigráns Humbert Humbert, aki nemrégiben érkezett a New Hampshire-i Ramsdale-be, úgy érzi, elemészti a vágy. Nem kétséges, tennie kell valamit, és ki is pattan a fejébôl az isteni szikra: feleségül veszi Charlotte Haze-t, hogy így kerüljön közel annak koraérett lányához!

Stanley Kubrick Vladimir Nabokov regényének egyszerre mélyen megrendítő és sötét humorú feldolgozásában a szexuális megszállottság kérdését vizsgálja, mely probléma annyira foglalkoztatta, hogy 37 évvel később legutolsó filmjében, a Tágra zárt szemekben is visszatért hozzá. A Lolita filmváltozata a maga idejében – a könyvhöz hasonlóan – hatalmas botrányt kavart, és hatása azóta sem gyengült.

Ez köszönhető a színészeknek is, akik Kubrick művében életük talán legjobb alakítását nyújtják. A tévelygő Humbertet James Mason játssza, Charlotte szerepében Shelley Winters, Humbert ellenfele, a mindenütt jelen levőnek tetsző Clare Quilty megformálója a kaméleonszerű Peter Sellers, az őrjítő tizenéves, Humbert vágyának tárgya, azaz Lolita pedig Sue Lyon.

Extrák

ElőzetesAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.