DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZMad Max 2. - Az országúti harcos - Blu-ray - dvdbluray.hu


Specifikáció
Típus Blu-ray
Korhatár
Hang magyar (Mono), angol (DTS-HD 5.1), brazíliai portugál (Mono), cseh (Mono), francia (2S), latin-amerikai spanyol (2S), lengyel (Mono), német (DD 5.1), olasz (2S), orosz (DD 5.1), spanyol (DD 5.1)
Felirat magyar, angol halláskárosultaknak, arab, brazíliai portugál, cseh, finn, francia, görög, héber, holland, horvát, kínai, koreai, latin-amerikai spanyol, lengyel, német halláskárosultaknak, norvég, olasz halláskárosultaknak, orosz, portugál, román, spanyol
Képarány 2.40:1 anamorf
Játékidő 95 perc
Kiadó Warner Bros.

Mad Max 2. - Az országúti harcos (Blu-ray)

Blu-ray film

Mad Max 2 - The Road Warrior (1981)

Megjelenés: 2013.08.14.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:
Műfaj: akció, kult, thriller
Rendező: George Miller,
Szereplők: Bruce Spence, Virginia Hey, Syd Heylen, Mel Gibson,

Díszdobozban is kapható:Tartalom

A Mad Max 2. – Az országúti harcos páratlanul izgalmas és véres jeleneteivel alapműnek számít az akciófilmek között. A lélegzetelállító kaszkadőrjeleneteket felvonultató, fergeteges tempójú film álomszerű tájra repíti a nézőt, ahol a posztnukleáris jövő találkozik a mitologikus múlttal.

Mielőtt pisztolyt ragadott a négy Halálos fegyverben, majd eljátszotta Mavericket 1994-ben, Mel Gibson már letette a névjegyét a mozi történelmében Max, a magányos hős szerepében, aki Ausztrália néptelen országútjait járja üzemanyag után kutatva. Kegyetlen fosztogatók támadást indítanak ellene és egy olajfinomítót védelmező szedett-vedett kis csoport ellen. A vezérük Humungus hírhedt arról, hogy nem ejt foglyokat, ha helyette ki is végezheti őket.

Extrák

EXTRÁK (eredeti nyelven):
• George Miller rendező és Dean Semler operatőr audiokommentárja
• Leonard Maltin bevezetője (magyar felirattal)
• ElőzetesAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.