DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZMátrix trilógia (3 DVD)

Képek

Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1)
Felirat magyar, angol
Képarány 2.35:1 anamorf
Játékidő 387 perc
Kiadó Warner Bros.

Mátrix trilógia (3 DVD)

DVD film

The Matrix / The Matrix Reloaded / The Matrix Revolutions

Megjelenés: 2014.11.21.
Ár: 9 999 Ft
Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.


Műfaj: akció, díszdoboz, sci-fi
Rendező: Larry Wachowski, Andy Wachowski,
Szereplők: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Laurence Fishburne, Hugo Weaving, Monica Bellucci, Jada Pinkett Smith, Gloria Foster,


Tartalom

Mátrix (1999)

Ez a világ csak átverés, egy nagyszabású összeesküvés része, amelynek kiagyalói mesterséges intelligenciájú gépek. A hatalom az o kezükben van. Az emberek mind rabszolgák. Eláll a lélegzeted a trükköktol, elszáll az agyad az akciójelenetektol és megáll az eszed a történettol.

Keanu Reeves és Laurence Fishburne vezetik az emberiség felszabadításáért folytatott harcot a Mátrix-ban. a Wachowski fivérek korszakalkotó filmjében, amelyet nem lehet elégszer megnézni. A történet lebilincselo, a speciális effektusok páratlanul újszeruek - a film egyszeruen zseniális.

A Mátrix látványvilágának, zseniális sztorijának és a Wachowski testvérek semmihez sem fogható, korszakalkotó technikai megoldásainak köszönhetoen kultuszfilmmé vált. Olyan filmmé, amely nem hiányozhat egyetlen sci-fi rajongó gyujteményébol sem.

Két évvel ezelott jelent meg az eredeti Mátrix DVD, amelynek eladásait a mai napig egyetlen DVD sem volt képes túlszárnyalni Magyarországon. Késobb elkészítették a Mátrix kétlemezes extra változatát, mely végre magyar szinkronnal bovített változatban is kapható.Mátrix - Újratöltve (2003)

Neo (Keanu Reeves) és Trinity (Carrie-Anne Moss) csatlakoznak Morpheushoz (Laurence Fishburne) a Zionba vezeto útján. Zion az utolsó szabad emberek lakta kolónia, ahol Neóra, a kiválasztottra úgy tekint a többség, mint a megváltóra, az emberiség utolsó reményére. Neo és Trinity szerelme itt végre kiteljesedhet, de a románc nem tarthat sokáig. Útra kell ismét kelniük, hogy küldetésüket beteljesítsék, hiszen a gépek újabb, a korábbinál sokkal erosebb serege tart Zion felé, hogy egy utolsó rohammal elpusztítsa az ellenállókat.

Neo visszatér a Mátrixba és felkeresi az Orákulumot (Gloria Foster), aki elmondja neki, hogy csak akkor mentheti meg az emberiséget, ha eljut a Forráshoz. A Forrást azonban csak úgy érheti el, ha segítségül hívja a Kulcskészítot (Randall Duk Kim), egy programot, amit egy másik, az egyik legrégebbi program tart fogva: Merovingin (Lambert Wilson).

A Mátrixban természetesen már várták Neo felbukkanását. Smith ügynök (Hugo Weaving) készen áll, hogy újra megküzdjön régi ellenfelével. Smith programja idoközben tovább fejlesztette magát, így most már korlátlan számban képes önmagát reprodukálni. Neo számára azonban tucatnyi Smith ügynök sem jelenthet akadályt. Merovingin nem hajlandó együttmuködni Neóval, de a felesége, Perszephoné (Monica Bellucci) némi ellenszolgáltatás fejében segít a Kiválasztottnak.

Miután megtalálják a Kulcskészítot, az ügynökökön túl Neónak, Trinity-nek és Morpheusnak szembe kell nézniük a feldühödött Merovingin két csatlósával, a kíméletlen albínó-ikrekkel (Adrian Rayment és Neil Rayment) is. Most már szabad az út a Forráshoz, ahol Neo találkozik az Építésszel (Helmut Bakaitis), de a kérdéseire tole sem kap választ - csupán újabb kérdések merülnek fel benne, amelyek megkérdojeleznek ismét mindent, amiben eddig biztos volt.Mátrix - Forradalmak (2003)

A Mátrix – Forradalmakban, a Mátrix-trilógia harmadik, befejező részében az emberek és gépek közti elkeseredett háború katasztrófával fenyegető záróakkordjához érkezik: Zion katonái, bátor civil önkéntesekkel az oldalukon, mint Zee és a Kölyök, kétségbeesetten harcolnak, hogy visszaverjék az őrszemek támadását, amikor a géphadsereg fúrásai már a rejtekhelyük közelébe érnek. A teljes megsemmisüléssel szembesülve az emberiség utolsó bástyájának lakói nem csak saját életükért, de magáért az emberiség jövőjéért küzdenek.

Csakhogy egy ismeretlen elem megmérgezi a belső soraikat is: Smith, az immár öntudatra ébredt program ravaszul elrabolja Bane-t, a hajóflotta egyik tagját. Smith már kikerült a gépek ellenőrzése alól, és minden egyes másodperccel erősebbé válik, az a célja, hogy elpusztítsa a birodalmat a való világgal és a Mátrixszal együtt. Az Orákulum végleges útmutatást ajánl Neónak, de ő fenntartásokkal fogadja a szavait, mert attól tart, hogy a nőt is csak egy program irányítja. Niobe segítségével Neo és Trinity messzebbre merészkednek, mint eddig bármelyik ember – egy végzetes és mindent eldöntő utazásra indulnak a föld felperzselt felszínén a gépek városának szívébe.

Ebben a hatalmas mechanikus metropoliszban Neo szemtől szembe kerül a gépek legfőbb vezérével, a Deus Ex Machinával, és alkut köt vele, hiszen ez a haldokló világ egyetlen reménye a túlélésre. Ma így vagy úgy, de véget ér a háború, de addig még hátravan a végső összecsapás Neo és Smith között: ez dönt két civilizáció pusztulásáról vagy fennmaradásáról.Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.