DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZMeg- Az Őscápa (4K UHD + Blu-ray)


Specifikáció
Típus 4K Blu-ray
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar - 5.1 (DD) - angol - 5.1 (DD)
Felirat magyar, angol
Képarány 2.39:1
Játékidő 113 perc
Kiadó Warner Home Video

Meg- Az Őscápa (4K UHD + Blu-ray)

Blu-ray film

The Meg (2018)

Megjelenés: 2019.03.31.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:
Műfaj: akció, horror, sci-fi
Rendező: Jon Turteltaub,
Szereplők: Jason Statham, Bingbing Li, Rainn Wilson,


Tartalom

A valóság minden képzeletet felülír. Amikor az Amerikai Haditengerészet különleges búvárja, Jonas Taylor (Jason Statham) egy balul sikerült bevetés után azt állítja, hogy a társai azért haltak meg mind, mert a tenger mélyén egy réges-rég kihalt őscápa támadt rájuk, senki nem hisz neki, és leszerelik. Ő viszont nem tud szabadulni az esettől: kutat, olvas tanul, szeretné megérteni, hogy mi történt vele – arra készül, hogy egyszer visszatér a mélybe, és szembenéz a társai gyilkosával. Végül egy tudományos expedíció tagjaként le is merül a Mariana árokba, ismét találkozik régi ellenfelével, és az újra támad. De ezúttal még nagyobb baj történik: párharcuk közben a fenevad keresztüljut azon a tengeri sávon, amely eddig a mélyben tartotta, és most a világ tengereit járva rettenetes pusztításba kezd. Taylor felelősnek érzi magát a katasztrófáért, és megpróbálja legyőzni egyre erősödő félelmét: tudja, hogy neki kell legyőznie a megalodont. A nemzet aranya-filmek rendezője nagyon nagy költségvetésből, Új-Zéland partjainál és Kínában forgatta különösen látványos, a legmodernebb CGI csodáit bevető sci-fi/akciófilmjét. Jason Statham pedig visszatér eredeti foglalkozásához: búvárként is megmutathatja, mit tud. UGORJ FEJEST EBBE AZ EXTRÁBA (magyar felirattal): • Harapj rá! Így készült a Meg: Jon Turteltaub rendező és a szereplők mesélnek arról, hogy milyen kihívásokkal és örömökkel járt nyílt vízen forgatni.

Extrák

UGORJ FEJEST EBBE AZ EXTRÁBA (magyar felirattal): • Harapj rá! Így készült a Meg: Jon Turteltaub rendező és a szereplők mesélnek arról, hogy milyen kihívásokkal és örömökkel járt nyílt vízen forgatni.Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.