DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZMenedék


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (Stereo), angol (Stereo)
Felirat -
Képarány 1.78:1 anamorf
Játékidő 110 perc
Kiadó Ablo

Menedék

DVD film

Haven (2004)

Megjelenés: 2007.01.24.
Ár: 2 999 Ft

Eredeti ár: 3 999 Ft

Megtakarítás: 1 000 Ft

Státusz: Rendelésre Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

kb. 3-5 munkanap.


Műfaj: dráma, krimi
Rendező: Frank E. Flowers,
Szereplők: Bill Paxton, Orlando Bloom, Stephen Dillane, Zoe Saldana, Razaaq Adoti,


Tartalom

A helyszín Miami. Szövetségi ügynökök egész hadserege szállja meg a rossz hírű üzletember, Carl Ridley otthonát, ő azonban ekkor már úton van a Kajmán-szigetek felé lányával, Pippával, és egymillió dollárral.

Az első pillantásra idillinek tűnő szigeten azonban nem ők az egyetlenek, akik rosszban sántikálnak. A szökevények útját keresztezi egy kétes ügyeiről ismert brit ügyvéd, Mr. Allen, valamint egy helybéli fickó, aki megpróbálja élve megúszni, hogy nem tudja megfizetni tartozását az egyik gengszternek.

Látszólag tőlük függetlenül egy szerelmi dráma is zajlik a szigeten. Shy, egy brit halász, és Andrea, egy befolyásos helyi üzletember lánya szerelmét nem nézi jó szemmel a lány bátyja, Hammer. A gyúlékony helyzet azonban akkor robban igazán, amikor megjelenik a színen Carl és Pippa is, no meg az egymillió dollár.

Nagyszerű színészek egész sorát - többek közt A karib tenger kalózai, vagy A Gyűrűk Ura trilógia főszerepeiben látott Orlando Bloomot - nyerte meg filmjéhez a Kajmán-szigeteken született író/rendező, aki ebben a történetben megmutatja a gyanútlan nézőknek az egzotikus világ eddig nem ismert árnyoldalát is.Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.