DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZMontecarlo!


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (Dolby Digital 5.1), magyar (DTS)
Felirat magyar, angol
Képarány 1.85:1 anamorf
Játékidő 84 perc
Kiadó Budapest Film

Montecarlo!

DVD film

(2004)

Megjelenés: 2004.09.21.
Ár: 1 999 Ft

Eredeti ár: 2 999 Ft

Megtakarítás: 1 000 Ft

Státusz: Rendelésre Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

kb. 3-5 munkanap.


Műfaj: magyar filmek, vígjáték
Rendező: Fischer Gábor,
Szereplők: Koltai Róbert, Mucsi Zoltán, Pikali Gerda, Pécsi Ildikó, Pindroch Csaba, Szakácsi Sándor, Tordai Teri, Vándor Éva,


Tartalom

Totális csőd, külváros, iskola. Tanárok. Három. Egy romantikus matektanár, egy realista franciatanárnő és egy idealista igazgató.

Mikor minden remény összedől, ráadásul a nyelvi labornak is annyi, Makkosi (Mucsi Zoltán), a kiábrándult helyzetbe beletörődő pedagógus és Annamari (Pikali Gerda), a csinos franciatanárnő, kissé kapatosan a szentendrei kaszinóban kötnek ki, ahol meglepve tapasztalják, hogy Makkosi különös módon sorra előre be tudja mondani a rulett nyerőszámait.

Makkosit nem hagyja nyugodni a dolog, és amikor szerelme is veszni látszik, mindent egy lapra tesz fel: megmenteni az életét, szerelmét és az iskolát. Őrült terve, hogy Monte-Carloban sokszorozzák meg az iskola kevés pénzét, nem kevés rábeszélés után elfogadást nyer az igazgatónál. Ezután nincs megállás, először saját iskolájukat rabolják ki, azután egy kölcsönvett mikrobusszal nekivágnak a nagy útnak.

Fischer Gábor elsőfilmes rendező a forgatókönyv alapjául szolgáló történetet egy filmforgatás szünetében hallotta. Franciaországban valóban megesett, hogy elkaszinózták egy iskola pénzét, bár azok a tanárok legvégül a börtönben kötöttek ki.

A mi hőseink ennél picit jobban járnak, bár útjuk során konfliktusba kerülnek egy osztrák "bennszülöttel", kénytelen-kelletlen megfürödnek Velence olajos vizű lagúnáiban, sőt még tyúklopásra is kényszerülnek a francia Riviérán.

Extrák

* DOLBY DIGITAL 5.1 MAGYAR HANG!
* DIGITAl SURROUND DTS HANGSÁV!
* interaktív menü
* közvetlen jelenetválasztás
* DVD ajánló
* előzetes
* fotógaléria
* így készült a film
* kimaradt jelenetek
* filmográfiák
* audiokommentár az alkotókkalAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.