DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZNagyon vadon teljes gyűjtemény (4 DVD)

Képek

Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang Megegyezik a külön megjelentekkel
Felirat Megegyezik a külön megjelentekkel
Játékidő 308 perc
Kiadó Sony Pictures

Nagyon vadon teljes gyűjtemény (4 DVD)

DVD film

The Complete Open Season Collection (2016)

Megjelenés: 2017.03.03.
Ár: 5 999 Ft

Eredeti ár: 7 999 Ft

Megtakarítás: 2 000 Ft

Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.


Műfaj: díszdoboz, rajzfilm
Rendező: több rendező,
Szereplők: rajzfilmfigurák,


Tartalom

Nagyon vadon
Boog, a szelíd házigrizzly élete fenekestül felfordul, amikor találkozik az erdőben élő Elliottal, a girhes és szószátyár, félkegyelmű-félagancsú szarvassal. Kapcsolatuk eleinte nem zökkenőmentes, de aztán összefognak és csatasorba állítják a vadonlakókat, hogy visszafoglalják és ismét a természet fennhatósága alá csatolják az erdőt!

Nagyon vadon 2.
Elliot úgy levette a patájáról Gizellát, hogy épp oltár elé készül vezetni a csinos gidát, de odáig kacskaringós az út, ráadásul Pind urat váratlanul megtalálja volt gazdája, és elkényeztetett ölebei társaságában galád módon magával hurcolja a városba! Boog, Elliot, McMóki, Haver és a többi erdei állat felkerekednek hát, hogy kiszabadítsák kertvárosi börtönéből hurkaszabású barátjukat, de ott ellenséges területen találják magukat: a házi kedvencek birodalmában. Fifi, a puccos pudli által vezetett szobatiszták brigádjának ugyanis esze ágában sincs harc nélkül lemondani Pind úrrol. Vajon egy pöttöm pudli tényleg két vállra tud fektetni egy féltonnas medvét? És Elliot végül egybekelhet Gizellával? A Nagyon vadon 2.-ben mindenre fény derül!

Nagyon vadon 3.
Boog, Elliot és erdei barátaik apraja-nagyja visszatér egy újabb kalandra. Ebben az évben Boog egyik haverja sem tud elmenni szokásos kantúrájukra, a medve ezért úgy dönt, egyedül indul kikapcsolódni. Útközben egy vándorcirkuszba botlik, ahonnan egy hozzá megszólalásig hasonlító grizzlyt küld haza maga helyett, ő pedig porondra lép. Az állati nagy bajok csak akkor kezdődnek, amikor a direktor úgy dönt, ideje hazatérni – Oroszországba! Elliot, McMóki, Pind úr és a banda versenyfutásba kezd az idővel, hogy kiszabadítsák mamlasz művészmedve barátjukat, mielőtt az a vadonnál is vadabb Szibériába távozna.

Nagyon vadon: Bolondos vadászidény
Boog, a házigrizzly és Elliot, a szószátyár szarvas vadonatúj egész estés mozifilmben tér vissza! Amikor egyik este a tábortűznél Elliot az erdőben élő veszett szörnyetegről mesél, Boogon – akit eddig sem a bátorsága miatt szerettünk – olyan berezelés lesz úrrá, amiből egyszerűen nem tud kirezelni. Elliot azonban nemhiába legjobb haver: zseniális tervet eszel ki Boog félelemtelenítésére. McMóki, Pind úr és a teljes csapat lélegzetelállító utazásra indul, ahol rengeteg nevetés és néhány meglepetés várja őket… és ha minden jól megy, a barátság ereje legyőzi azt a makacs majrét.

Extrák

NAGYON VADON: BOLONDOS VADÁSZIDÉNY EXTRÁK (eredeti nyelven)
Audiokommentár David Feiss rendező és Carlos Kotkin író közreműködésével
Szupergyorstalpaló – az előző részek tartalmából
A rendező aktájaAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.