DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZNarnia krónikái - Caspian herceg - Blu-ray - dvdbluray.hu


Specifikáció
Típus Blu-ray
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (Dolby Digital 5.1), angol (DTS-HD), cseh (Dolby Digital 5.1), ivrit (Dolby Digital 5.1), török (Dolby Digital 5.1), szlovák (Dolby Digital 5.1)
Felirat magyar, angol, cseh, ivrit, török, szlovák, görög, bolgár, román, horvát, szlovén, szerb, angol (halláskárosultaknak)
Képarány 2.40:1 anamorf
Játékidő 149 perc
Kiadó Walt Disney

Narnia krónikái - Caspian herceg (Blu-ray)

Blu-ray film

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian (2008)

Megjelenés: 2010.09.29.
Ár: 1 999 Ft

Eredeti ár: 6 999 Ft

Megtakarítás: 5 000 Ft

Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.


Műfaj: családi, fantasy, kaland
Rendező: Andrew Adamson,
Szereplők: Ben Barnes, Georgie Henley, Skandar Keynes, William Moseley, Anna Popplewell, Sergio Castellitto, Peter Dinklage, Warwick Davis, Vincent Grass, Pierfrancesco Favino, Cornell John, Damián Alcázar, Alicia Borrachero, Simón Andreu, Predrag Bjelac,

Díszdobozban is kapható:Tartalom

A többórányi káprázatos extrával elvarázsolt, kétlemezes DVD olyan mélyre vezeti a nézőt Narnia királyságának titkaiba, mint eddig soha semmi.

C.S. Lewis világhírű regénye a sorozat második részében is szemkápráztató, magával ragadó és megunhatatlan fantasy-filmmé változott. Minden nézőt elképesztő kalandok várnak Peter (William Moseley), Susan (Anna Popplewell), Edmund (Skandar Keynes), Lucy (Georgie Henley), a hatalmas és fenséges Aslan, a meghökkentő narniai teremtmények és a sorozat vadonatúj hőse, Caspian herceg (Ben Barnes) oldalán. Ők mind azért harcolnak, hogy ismét béke honoljon az egykor dicsőséges birodalomban.

Már a Narnia krónikáinak első része, Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény is káprázatos élményt kínált, ám a folytatás, ha lehet, még ennél is többet nyújt. A film a képzelőerő, a bátorság, a szeretet, az öröm és a humor bámulatos keveréke; igazi családi kincs, amelyet nem elég egyszer felfedezni.

Extrák

* interaktív menü
* közvetlen jelenetválasztás

EXTRÁK (magyar felirattal)
• Kimaradt jelenetek
• Bakik és botlások
• Egy párbaj titkai
• Trumpkin születéseAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.