DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZNincs bocsánat


Specifikáció
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 2.0), angol (DD 2.0)
Felirat magyar
Képarány 16:9
Játékidő 108 perc
Kiadó Ultrafilm

Nincs bocsánat

DVD film

Dio perdona…Io no! (1967)

Megjelenés: 2010.11.15.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:
Műfaj: akció, western
Rendező: Giuseppe Colizzi,
Szereplők: Terence Hill, Bud Spencer, Frank Wolff, Gina Rovere, José Manuel Martín, Luis Barboo, Joaquín Blanco, Tito García, Frank Brana, Antonietta Fiorito,


Tartalom

Kedvenc párosunkat újra egy kalandos westernben láthatjuk viszont. Hutch Bessy (Bud Spencer) és Cat Stevens (Terence Hill) a 300 000 dollár értékű aranyat elrabló gonosz Bill St. Antoniót és hírhedt bandáját üldözik. Billről mindenki úgy hiszi, hogy tíz hónappal a rablás előtt életét vesztette egy nem mindennapi lőpárbaj során, amit Cattel vívott.

A vonatrablás során azonban elkövetnek egy súlyos hibát, életben hagynak egy szemtanút, aki mielőtt jobblétre szenderülne, még elmondja, hogy látta a halottnak hitt hírhedt bandavezért a rabláskor. Az izgalmas és szórakoztató kalandok során hatalmas pofonok csattannak, amit csak a zseniális poénok száma múl felül. A történet végén persze a gonoszok elnyerik méltó jutalmukat, és az elrabolt arany is megkerül.

Extrák

* Interaktív menü
* Közvetlen jelenetválasztás
* Képgaléria
* AjánlóAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.