DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZO' Horten


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (Dolby Digital 5.1), angol (Dolby Digital 5.1)
Felirat magyar
Képarány 1.85:1 anamorf
Játékidő 87 perc
Kiadó Budapest Film

O' Horten

DVD film

O' Horten (2007)

Megjelenés: 2010.03.25.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:
Rendező: Bent Hamer,
Szereplők: Bard Owe, Trygve Sissener, Espen Skjønberg, Ghita Nørby, Henny Moan, Bjørn Floberg, Kai Remlow, Per Jansen, Bjarte Hjelmeland,


Tartalom

Abban a pillanatban, hogy elmegy a vonat nélküle, Odd Horten (Bard Owe), a negyven év szolgálat után kényszernyugdíjazott mérnök rádöbben, utazása mostantól nem a nyomtatott menetrend és a jól ismert állomások dimenziójában folytatódik tovább.

A jövő tele van kérdéssel: fog valaha repülőn utazni? Eladja a csónakját? Hogyan kerül lábára egy vörös tűsarkú cipő? Túléli az éjszakai vezetést egy bekötött szemű emberrel a volánnál?

Biztosak lehetünk benne, hogy meg lehet találni az öregedés napfényes pillanatait, és nem kell korosodó norvégnak lennünk ahhoz, hogy rájöjjünk, a nevetés és életigenlés mindannyiunkban ott ragyog.

Az O'Horten Bent Hamer (Dalok a konyhából, Tótumfaktum) csodálatosan aszimmetrikus látlelete az emberiségről. Abszurd vízió nagy lélekkel, némi enyhe melankóliával és egyetemes üzenettel.

Extrák

* Interaktív menü
* Közvetlen jelenetválasztásAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.