DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

  • vegjatek
  • alita
  • marvel
  • sarkany3
  • elsoember
  • johnny
  • egykutya
  • zoldkonyv

Pick Pack Pont és átvevő helyekAz átvevőhelyek folyamatos bővülése illetve váloztatása miatt az aktuális átvevő helyeket IDE KATTINTVA tekintheti meg!

Ebben a listában megnézheti a boltok nyiltvatartását, hogy mely pontokon lehet bankkártyával fizetni illetve a bolt megközelítéséről is további információt kapnak.
Mi az a Pick Pack Pont?


A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 240 városában megtalálható több mint 700 Pick Pack Pont valamelyikében ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pont-ok olyan Relay és Inmedio hírlapüzletek, valamint OMV és Avanti töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

Két új Pick Pack Pont partnert üdvözölhetünk – a Playersroom, Sportfactory és Playmax üzleteket valamint a Co-op Star hálózatot. Ezzel 155 új, minőségi átvevőhellyel gyarapodott a Pick Pack Pontok száma. A webáruházaktól rendelt küldemények kézbesítésében profi, költség- és időhatékony alternatív csomagküldő szolgáltatás immár 170 település több, mint 500 pontján érhető el.

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti.

A csomag az értesítést követő 7 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.


Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál. Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.
Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Pick Pack Pont személyes átvétel díja:

0 - 4.999 Ft-ig                        899 Ft


5000 - 9.999 Ft-ig                        799 Ft

10.
000 Ft-tól             INGYENES


A rendelés feldolgozását követően a csomag várható érkezése az átvevő helyre Budapesten 2 munkanap, míg vidéken 3 munkanap.

Az átvevőhelyek folyamatos bővülése illetve váloztatása miatt az aktuális átvevő helyeket IDE KATTINTVA tekintheti meg!

Ebben a listában megnézheti a boltok nyiltvatartását, hogy mely pontokon lehet bankkártyával fizetni illetve a bolt megközelítéséről is további információt kapnak.
Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (A csomag átvételét megelőzően a www.pickpackpont.hu oldalon található Letölthető boltlistánkból tud az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról tájékozódni.)


A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.


Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.