DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ



Pokoli lecke


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (Stereo), angol (Dolby Digital 5.1)
Felirat magyar
Képarány 1.85:1 anamorf
Játékidő 138 perc
Kiadó Universal

Pokoli lecke

DVD film

Sleepers (1997)

Megjelenés: 2008.09.16.
Ár: 9 999 Ft
Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.


Műfaj: dráma
Rendező: Barry Levinson,
Szereplők: Jason Patrick, Brad Pitt, Robert De Niro, Dustin Hoffman, Kevin Bacon, Billy Crudup, Ron Eldard, Minnie Driver, Brad Renfro, Vittorio Gassman,


Tartalom

Shakes, Michael (Brad Pitt), Tommy (Billy Crudup) és John (Ron Eldard) egy környéken nőttek fel, ugyanabban a New York-i negyedben.

Egy gyerekes csínyük tragédiával végződik és a srácok nevelőintézetbe kerülnek. Életük legszörnyűbb évét kell túlélniük: a szadista őrök rendszeresen verik, kínozzák őket, a legelvetemültebb rendfenntartók pedig a nemi erőszaktól sem riadnak vissza.

A megpróbáltatások nem csak a fiúk szívét keményíti meg, de közös szörnyű titkaik, emlékeik egy életre összekovácsolják őket. Évekkel később találkozunk velük újra. Tommy és John nem volt képes elszakadni a bűnözők uralta környék hatásától - mindketten gyilkos, bűnös bandákhoz csapódtak.

Két másik barátjuk azonban komoly karriert futott be: Michael kerületi ügyész lett, Shakes pedig író. Látszólag már semmi sem köti őket össze, csak a múlt, amely egyetlen pillanat alatt újra főszerepet kap életükben. Tommy és John egy helyi bárban megpillantja Sean Nokes-t, a nevelőotthon legkegyetlenebb őrét - gondolkodás nélkül, hidegvérrel szitává lövik a férfit.

A két gyilkost bíróság elé állítják, de nem maradnak segítség nélkül. A vádat ugyanis barátjuk, Michael képviseli aki Shakes-szel együtt mindent megtesz, hogy a gyilkosok büntetlenül megússzák a dolgot.

Lorenzo Carcaterra megtörtén esetet feldolgozó bestsellere alapján a Rain Man - Esőember rendezője megdöbbentő, hatásos filmet készített Hollywood legnagyobb sztárjaival karöltve!

Extrák

* interaktív menü
* közvetlen jelenetválasztás
* előzetes



Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.