DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZShaft (2000) (szinkronizált változat)


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (Stereo), angol (Dolby Digital 5.1), lengyel (Stereo), török (Dolby Digital 5.1)
Felirat magyar, angol, lengyel, török, lett, litván, észt
Képarány 2.35:1 anamorf
Játékidő 95 perc
Kiadó Paramount Pictures

Shaft (2000) (szinkronizált változat)

DVD film

Shaft (2000)

Megjelenés: 2008.08.13.
Ár: 9 999 Ft
Státusz: Rendelésre Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

kb. 3-5 munkanap.


Műfaj: akció, krimi, thriller
Rendező: John Singleton,
Szereplők: Samuel L. Jackson, Vanessa Williams, Christian Bale, Dan Hedaya, Jeffrey Wright, Busta Rhymes, Toni Collette,


Tartalom

Korrupt és mocskos zsaruk, piti kis drogbárók, olcsó besúgók és gyilkolásra kész, elkényeztetett, szadista aranyifjak - John Shaft nyomozó számára ez is csak egy újabb éjszaka New York City legmélyebb bugyrában, egy újabb műszak, melyben szembe kell szállnia rendőrökkel és bűnözőkkel, akik mind szívesen látnák kiterítve, és egy olyan jogrendszerrel, melyet nem az igazság, hanem a pénz éltet.

Amikor Walter Wade, az elkényeztetett egyetemista megöl egy fiatal fekete diákot, John Shaft hajtja végre a letartóztatást.

Walter kicsúszik az igazságszolgáltatás kezei közül és meglép az országból, ám kétévnyi várakozás után, amint Walter titokban visszatér az államokba, Shaft ismét őrizetbe veszi.

Walter tehetős apja azonban megint leteszi fiacskájáért az óvadékot, úgyhogy az - immár újra szabadlábon - csak az alkalmat lesi, hogy hullaházba küldje Shaft-et. Ugyanerre az alkalomra vár Shaft két korrupt kollégája Jack Roselli és Jimmy Grovitch is, csakúgy, mint Peoples Hernandez, egy dominikai gengszter-kiskirály, aki azért esküdött bosszút Shaft ellen, mert az megszégyenítette őt a fennhatósága alatt álló körzetben.

A nyomozó csak két legközelebbi barátjára támaszkodhat: Carmenre, aki szintén zsaru, és utcai ügyekben bennfentesnek számító bizalmasára Rasaanra. Közben Shaftnak még fel kell kutatnia a gyilkosság egyetlen tanúját, Diane Palmierit is, aki segíthetne egyszer s mindenkorra hűvösre tenni ellenségeit, hiába vadásznak rá a város legkeményebb gyilkosai.Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.