DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZSorsjegyesek (Blu-ray)


Specifikáció
Típus Blu-ray
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 5.1), angol (Dolby TrueHD 5.1), olasz (Dolby TrueHD 5.1), spanyol (Dolby TrueHD 5.1), cseh (DD 5.1), lengyel (DD 5.1)
Felirat Magyar, Angol, Arab, Bolgár, Cseh, Észt, Görög, Héber, Hindi, Horvát, Izlandi, Lengyel, Olasz, Portugál, Román, Spanyol, Szerb, Szlovák, Török
Képarány 1.85:1 anamorf
Játékidő 101 perc
Kiadó Sony Pictures

Sorsjegyesek (Blu-ray)

Blu-ray film

It Could Happen to You (1994)

Megjelenés: 2009.07.21.
Ár: 2 499 Ft

Eredeti ár: 6 999 Ft

Megtakarítás: 4 500 Ft

Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.


Műfaj: romantikus, vígjáték
Rendező: Andrew Bergman,
Szereplők: Bridget Fonda, Rosie Perez, Stanley Tucci, Nicholas Cage, Wendell Pierce,


Tartalom

Charlie Lang jóindulatú, kedves fickó, akinek egyszerû céljai vannak - jó zsaru és jó férj akar lenni. Ám Muriel Lang, a nagyratörõ feleség nem éri be ennyivel. Arról álmodozik, hogy hátrahagyva Charliet és eddigi egyszerû életét, Manhattan csillogó és gazdag világába költözik. A Lang házaspár otthonától nem messze, egy kis vendéglõben dolgozik Yvonne Biasi, a jószívû pincérnõ, akit elhidegült férje anyagilag a csõd szélére sodort.

Egy nap Charlie betér a vendéglõbe, ám zavartan veszi észre, hogy borravalóra már nem maradt pénze. Megígéri hát Yvonne-nak, hogy ha nyer a lottón, a nyeremény felét nekiadja. De ha nem nyerne, akkor is visszajön és kifizeti a borravalót. Mindenki legnagyobb meglepetésére Charlie nyer - méghozzá négymillió dollárt. A feleség még nagyobb meglepetésére, Charlie megtartja Yvonne-nak tett ígéretét. Muriel dührohamot kap, az újságok azonban másról sem írnak, mint a nagylelkû zsaruról és a pincérnõ hihetetlen szerencséjérõl.

Charlie, Yvonne és Muriel hamarosan rádöbbennek, hogy a gazdagság és a hírnév fenekestül felforgatta eddig békés életüket.Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.