DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZSose hátrálj meg!


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (Dolby Digital 5.1), angol (Dolby Digital 5.1), angol (Digital Surround (DTS))
Felirat magyar
Képarány 1.85:1 anamorf
Játékidő 110 perc
Kiadó Budapest Film

Sose hátrálj meg!

DVD film

Never Back Down (2008)

Megjelenés: 2010.02.25.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:
Rendező: Jeff Wadlow,
Szereplők: Sean Faris, Djimon Hounsou, Amber Heard, Cam Gigandet, Evan Peters, Leslie Hope, Wyatt Smith, Affion Crockett, Neil Brown Jr.,

Díszdobozban is kapható:Tartalom

Nyerni vagy veszíteni... Mindenkinek megvan a maga küzdelme.

Jake (Sean Faris – Titkos társaság 2., Csapatszellem) családjával más városba költözve próbál új életet kezdeni. A fiú, helyét keresve az új közösségben, belekeveredik az illegális utcai harcok világába. Ám e küzdelmekben szabályok nélkül, pusztán a testet használva kell szembeszállni a küzdősportok képviselőivel, és csak a győztes számít...

Jake először elveszti meccsét, mégsem engedik kiszállni; hozzátartozóit és barátnőjét (Amber Heard – Zombieland, Majd meghalnak Mandy Lane-ért) éri baj, ha nem folytatja.

Jake kétségbeesésében egy nagynevű harcművészhez, Jean Roquához (Djimon Hounsou – Constantine – A démonvadász, Véres gyémánt) fordul. Feszített tempójú edzések és próbatételek után végül eljön az idő, mikor Jake visszavághat ellenfeleinek.

Extrák

* Interaktív menü
* Közvetlen jelenetválasztásAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.