DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZT.S. Spivet különös utazása (DVD)

Képek

Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 5.1), magyar (DD 2.0), angol (DD 5.1), angol (DD 2.0)
Felirat magyar
Képarány 2.35:1 anamorf
Játékidő 105 perc
Kiadó MTVA

T.S. Spivet különös utazása (DVD)

DVD film

L extravagant voyage du jeune et prodigieux T.S. Spive (2013)

Megjelenés: 2015.04.20.
Ár: 3 999 Ft
Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.Filmelőzetes

Műfaj: családi, dráma, kaland
Rendező: Jean-Pierre Jeunet,
Szereplők: Kyle Catlett, Callum Keith Rennie, Helena Bonham Carter, Julian Richings, Robert Maillet, Judy Davis ,


Tartalom

Az ifjú T.S. Spivet egy montanai tanyán él szüleivel, a tőle teljesen különböző vadóc ikertestvérével és nővérével, aki arról álmodozik, hogy egyszer ő lesz Miss Amerika. T.S. Spivet rajong a térképészetért és a tudományos felfedezésekért. Az őt körbevevő világot igyekszik a lehető legtudományosabban leírni, megérteni, és az így szerzett tapasztalatokat saját találmányai elkészítéséhez felhasználni. Egy napon váratlan telefonhívást kap a Smithsonian Múzeumból, azzal a hírrel, hogy a rangos Baird-díjat neki ítélték egy különleges találmányáért, valamint a díj személyes átvétele mellett felkérik egy ünnepi beszéd megtartására is.

T.S. felkerekedik és anélkül indul útnak, hogy a környezetében bárkinek is elmondaná milyen különös utazásra készül. Kalandos, veszélyektől sem mentes útján tehervonattal szeli át az Egyesült Államokat, Washingtonba, ahol hatalmas meglepetést okoz. A rangos Baird-díj történetében eddig még nem volt példa rá, hogy a díjazott egy 12 éves ifjú felfedező…

A kortárs francia mozi egyik legkülönlegesebb látásmódú rendezője, Jean-Pierre Jeunet, aki olyan kultfilmeket rendezett pályafutása során, mint az Amélie csodálatos élete, az Elveszett gyermekek városa, a Delicatessen és az Alien 4: Feltámad a Halál ezúttal egy minden korosztály számára élvezetes kalandfilmmel jelentkezik. Jeunet aktuális rendezésében Reif Larsen népszerű gyerektörténeteit adaptálta vászonra világsztárok közreműködésével.

Extrák

Így készült - werkfilmAjánljuk továbbá

Kedves Látogató! Weboldalunk használatával jóváhagyja a Cookie-k használatát!