DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZTim Burton gyűjtemény (5 DVD)

Képek

Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang Megegyezik a külön megjelentekkel
Felirat Megegyezik a külön megjelentekkel
Játékidő 472 perc
Kiadó Warner Bros.

Tim Burton gyűjtemény (5 DVD)

DVD film

Beetlejuice / Sweeney Todd / A halott menyasszony / Charlie és a csokigyár / Pee-Wee nagy kalandja

Megjelenés: 2016.10.05.
Ár: 4 999 Ft

Eredeti ár: 7 999 Ft

Megtakarítás: 3 000 Ft

Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.


Műfaj: díszdoboz, dráma, fantasy, horror, vígjáték
Rendező: Tim Burton, Mike Johnson,
Szereplők: Alan Rickman, Michael Keaton, Winona Ryder, Alec Baldwin, Timothy Spall, Geena Davis, Catherine O'Hara, Johnny Depp, Noah Taylor, David Kelly, bábfigurák , Freddie Highmore, Mark Holton, Helena Bonham Carter, Sacha Baron-Cohen, Elizabeth Daily, Pee-Wee H,


Tartalom

Beetlejuice – Kísértethistória:
Mit tehet egy újdonsült szellempár, amikor csinos New England-i otthonukba, amelyet még élőként laktak, felvágós New York-i yuppie-k költöznek? A megoldás: „bioördögűző”-t bérelnek, akinek az lenne a feladata, hogy elriassza a hívatlan betolakodókat. Csakhogy egykettőre kiderül, hogy rossz lóra tettek, ugyanis Tim Burton filmjének címszereplője, „a Michael Keaton megformálta Beetlejuice a szellemfilmek történetének legeszelősebb, legzakkantabb figurája” - (The Village Voice).Sweeney Todd – A Fleet Street démoni borbélya:
Tim Burton és Johnny Depp hajmeresztően tökéletes thrillert készítettek Stephen Sondheim viharos sikerű színpadi műve alapján. A 19. századi bosszúszomjas borbélyról szóló filmben minden megtalálható, ami a félelmetesen jó szórakozáshoz kell: vér, rejtély, románc, humor, ámulatba ejtő zenés számok és lenyűgöző látvány. Sweeney társát és áldozatait Helena Bonham Carter, Alan Rickman és Sacha Baron Cohen alakítják hátborzongató hitelességgel. Borbélyt keres? Egy vérbeli profit? Sweeney-nél biztos kezekben lesz...A halott menyasszony:
Egy nyomasztó hangulatú 19. századi városkában vagyunk: a félénk Victor itt készül egybekelni hasonlóan félénk menyasszonyával, Victoriával, ám egy véletlen folytán a rejtélyes halott menyasszonyt jegyzi el, ráadásul a túlvilágban köt ki! Noha a holtak földje sokkal színesebb, vidámabb és izgalmasabb, mint az ő korábbi kötöttségekkel teli élete, Victor rájön, hogy semmi sem választhatja el őt egyetlen és igaz szerelmétől.Charlie és a csokigyár:
Hogy milyen csodákat tartogat Willy Wonka csokigyára? Felfedezheted a mentoloscukorfű-mezőt... Rózsaszín cukorcsónakba szállhatsz, és végigevezhetsz a csokifolyón... Örökcukorkákkal kísérletezhetsz a feltalálóteremben... Találkozhatsz a diószortírozó ügyes mókusaival, és üveglifttel utazhatsz a televízióterembe. Fantasztikus szórakozás, egy csipetnyi rejtély... olyan csuda jó kalandok várnak rád, mint amilyen minden egyes harapás Wonka Tejszínpompás Mártott Mokkájából.Pee-Wee nagy kalandja:
Az utóbbi évtizedek legeredetibb tehetségei közül ketten – Pee-Wee Herman és Tim Burton – összefogtak, és így született első átütő sikerű produkciójuk: egy fergetegesen vicces történet, amelyben Pee-wee hosszú utazásra indul, hogy meglelje ellopott biciklijét. Útközben találkozik bringásokkal, cowboyokkal, szélhámosokkal, sőt még egy kamionsofőr szellemével is. Ha kell, átvág Alamón és a Warner Bros. Filmstúdión, és hiábavaló bárminemű ellenállás, mert Pee-wee után megállíthatatlanul jön a nevetés is.Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.