DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZSpecifikáció
Típus Blu-ray
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DTS-HD 5.1), angol (DTS-HD 5.1), cseh (DTS-HD 5.1)
Felirat magyar, angol halláskárosultaknak, cseh, cseh halláskárosultaknak
Képarány 2.40:1 anamorf
Játékidő 119 perc
Kiadó MediaPro

Transzcendens (Blu-ray)

Blu-ray film

Transcendence (2014)

Megjelenés: 2014.08.21.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

Filmelőzetes

Műfaj: dráma, sci-fi
Rendező: Wally Pfister,
Szereplők: Johnny Depp, Morgan Freeman, Rebecca Hall, Paul Bettany, Kate Mara, Cillian Murphy,


Tartalom

Dr. Will Caster (Johnny Depp) a mesterséges intelligencia legelismertebb szakértője, egy olyan gép létrehozásán dolgozik, amely ötvözi a világ összes tudását az emberi érzelmek teljes skálájával. A sok vitára okot adó kísérletei híressé tették, ugyanakkor első számú célpontja lett egy radikális technológia-ellenes csoportnak, akik meg akarják állítani. Bármi áron.

A veszélyes szervezet merényletet követ el a népszerű tudós ellen. Tettükkel egy számukra is teljesen váratlan folyamatot idéznek elő: Caster az általa kifejlesztett gép tesztalanyává válik. Caster felesége, Evelyn (Rebecca Hall), és legjobb barátja, Max (Paul Bettany) úgy döntenek, hogy a haldokló Will tudatát feltöltik a gépbe. Azonban, ha bármi kimarad, akár egy gondolat, vagy egy régi emlék már nem biztos, hogy ugyanannak az elmének adnak életet, akit egyszer ismertek...


Wally Pfister, Christopher Nolan házi operatőrének rendezői bemutatkozása Johnny Depp, Rebecca Hall, Cillian Murphy, Paul Bettany és Morgan Freeman főszereplésével. Egy csavaros, trükkös sci-fi, amely teljesen új megközelítésben tárja fel a gépek öntudatra ébredését. Pfister Nolan keze alatt érett rendezővé az elmúlt 15 év közös munkája során, de ahogy a rendező egy interjúban elmondta Nolan és ő más érzelmi háttérből jöttek, így evvel a filmmel nagy meglepetést fog okozni minden nézőnek.

Extrák

EXTRÁK (magyar felirattal)
A mesterséges intelligencia ígérete
Wally Pfister: Egyedi látomás
Mi a Transzcendens?
A fenyegetés árnyékában
ElőzetesekAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.