DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZTrónok harca 1-6. évad (30 DVD)

Képek

Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 2.0), angol (DD 5.1), cseh (DD 2.0), francia (DD 5.1), kasztíliai (DD 5.1), lengyel (DD 2.0), spanyol (DD 5.1)
Felirat magyar, angol halláskárosultaknak, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, holland, horvát, lengyel, norvég, portugál, román, spanyol, svéd, szerb, szlovén, török
Képarány 1.78:1 anamorf
Játékidő 3196 perc
Kiadó Warner Bros.
Hivatalos weboldal Game of Thrones - The Complete Season 1-6

Trónok harca 1-6. évad (30 DVD)

DVD film

Game of Thrones - The Complete Season 1-6 (2016)

Megjelenés: 2016.11.16.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:
Műfaj: fantasy
Rendező: több rendező,
Szereplők: Sean Bean, Mark Addy, Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau , Michelle Fairley, Lena Headey, Emilia Clarke, Aidan Gillen, Iain Glen, Harry Lloyd, Peter Dinklage, Lena Headey, Nikolaj Coster-Waldau , Michelle Fairley, Emilia Clarke, Aidan Gillen, Iain Glen,


Tartalom

„VILÁGMÉRETŰ JELENSÉG” - USA TODAY

Közeleg a tél és a Hét Királyság hatalmas családjainak játszmája a vastrón megszerzéséért, egyre elkeseredettebbé válik. A GEORGE R. R. MARTIN VILÁGSIKERŰ KÖNYVE ALAPJÁN KÉSZÜLT, EMMY-DÍJAS HBO-SOROZAT GIGÁSZI KALAND – ŐSI, REJTÉLYES BIRODALMAKON ÁT, EGÉSZEN AZ ÉLŐK ÉS HOLTAK HATÁRÁNAK PEREMÉRE. Ahogy a szembenálló felek felsorakoznak egymás ellen, és közeleg a leszámolás napja, minden veszélybe kerül, amiért a trónok harcát vívják.


Extrák

TRÓNOK HARCA 1. ÉVAD

• Teljes Westeros-kalauz - Interaktív útmutató az első évadban szereplő nemesi családokhoz és területekhez.
• Így készült a Trónok harca - Exkluzív félórás dokumentumfilm eddig soha nem látott forgatási felvételekkel, valamint a szereplőkkel és az alkotókkal készült interjúkkal.
• A nyitójelenet megalkotása - Kulisszák mögé kalauzoló kisfilm a Trónok harca Emmy®-díjas nyitójelenetének készítéséről.
• A könyvtől a képernyőig - David Benioff és D.B. Weiss executive producerek, valamint George R.R. Martin író a fantasyregény képernyőre vitelének nehézségeiről mesélnek.
• Karakterakták - 15 főszereplőt jellemeznek az őket alakító színészek.
• Az Éjjeli Őrség - Átfogó portré a hétszáz láb magas Falat őrző férfiak különleges rendjéről.
• A dothraki nyelv megalkotása - A Trónok harcában szereplő dothraki nép számára alkotott komplex nyelv bemutatása.
• Audiokommentárok - Hét audiokommentár a szereplők és az alkotók, köztük David Benioff, D.B. Weiss, George R.R. Martin, Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harington és mások közreműködésével.


TRÓNOK HARCA 2. ÉVAD

ÍGY KÉSZÜLT A CSATA A FEKETEVÍZ-ÖBÖLBEN
Tekints a kulisszák mögé, és tudd meg ebből a színészek és alkotók közreműködésével készült dokumentumfilmből, hogyan alkották meg a Feketevíz-öbölbéli monumentális csatát.

WESTEROS VALLÁSAI
George R.R. Martin író, valamint a sorozat kitalálói, David Benioff és D.B. Weiss a Trónok harca egymással versengő vallásairól beszélgetnek, és áttekintik, hogyan befolyásolják ezek a vallások a szereplőket.

TRÓNOK HARCA: BELSŐ KÖR
Ebben a kerekasztal-beszélgetésben  Emilia Clarke, Kit Harington, Lena Headey, Michelle Fairley és Liam Cunningham színészek részletesen mesélnek a második évad forgatása során szerzett élményeikről David Benioff  és D.B. Weiss vezetésével.

AUDIOKOMMENTÁROK
12 audiokommentár a szereplők és az alkotók, köztük David Benioff, D.B. Weiss, George R.R. Martin, Peter Dinklage, Lena Headey, Michelle Fairley, Kit Harington és mások közreműködésével.

KARAKTERAKTÁK
7 új karakterakta, többek között Renly és Stannis Baratheonról, Robb Starkról, Theon Greyjoyról és másokról.


TRÓNOK HARCA 3. ÉVAD

GOMOLYGÓ VIHARFELHŐK
Idézzük fel 14 percben a 2. évad viharos eseményeit a szereplőkkel és a stábbal.

A VADAK KÖZÖTT
Látogassunk el a Falon túlra, a vadak közé, hogy alaposabb képet kapjunk háttértörténetükről.

HÁZASSÁGPOLITIKA
Westerosban a frigyek hatalmi játszmák és politikai szövetségek jegyében köttetnek. A színészek és a stáb tagjai ezt az ősi intézményt és annak a Trónok harcában elfoglalt helyét veszik nagyító alá.

AUDIOKOMMENTÁROK
12 audiokommentár a szereplők és az alkotók, köztük David Benioff, D.B. Weiss, George R.R. Martin, Lena Headey, Emilia Clarke, Michelle Fairley, Kit Harington, Richard Madden, és mások közreműködésével.

KARAKTERAKTÁK
Ismerjük meg a 3. évad új arcait: Olenna Tyrellt, Missandeit, Mance Raydert, Tormund Giantsbane-t, Orellt, Jojen és Meera Reedet, Blackfish és Edmure Tullyt, Myri Thorost és Beric Dondarriont.

KIMARADT/BŐVÍTETT JELENETEK
Öt kimaradt és bővített jelenet.


TRÓNOK HARCA 4. ÉVAD

AZ ELBUKOTTAK: A KEREKASZTAL
Bryan Cogman író leül beszélgetni a sok szereplő közül néhánnyal, akik elbuktak a Negyedik Évadban. Ez a 30 perces film fényt derít arra, hogy milyen élni és halni a Trónok Harca világában, miközben szembesülnek a halállal.

A HATALOM ELVE: VISSZATEKINTÉS A HARMADIK ÉVADBA.
A Harmadik Évad brutális jeleneteinek áttekintése, mellyel átláthatjuk az erőviszonyokat, amik felosztják Westerost a Negyedik Évad kezdetén.

WESTEROS FATTYAI:
Hallgassuk meg David Benioff, D.B. Weiss rendezők és
George R.R. Martin író vitáját a fattyak játékáról a Hét Királyságban.

2 TÖRÖLT JELENET

A FALÉRT FOLYÓ CSATA KULISSZÁI MÖGÖTT
Kövesd a szereplőket és a stábot, ahogy az eddigi leghihetetlenebb csatát vívják.
Ebben az átfogó dokumentumfilmben feltárulnak a kihívások az egyik legintenzívebb jelenet összeállításában, amely eddig sosem látott elemekkel gazdagodott.

AUDIOKOMMENTÁROK
11 audiokommentár a szereplőkkel és a stábbal,
beleértve David Benioffot, D.B. Weiss-t, George R.R. Martint, Peter Dinklage-et,
Lena Headey-t, Kit Haringtont, Jack Gleesont, Natalie Dormert,
Pedro Pascalt, Nikolaj Coster-Waldaut és sokan másokat.

ÚJ KARAKTEREK ÉS HELYSZÍNEK
Fedezz fel új társaságokat, kultúrákat és helyszíneket a Negyedik Évadban

NEGYEDIK ÉVAD BAKIPARÁDÉ


TRÓNOK HARCA 5. ÉVAD

EGY JELENET ANATÓMIÁJA:
AZ ANYA KEGYELME
Az írói folyamattól kezdve a végső vizuális effektusokig kövesd nyomon, hogy alkották meg „Az Anya kegyelme” című epizódot, melyről a rajongók még évek múltán is beszélni fognak.

A TRÓNOK HARCA
IGAZI TÖRTÉNELMI HÁTTERE
Figyeld meg, ahogy neves történészek George R.R. Martinnal együtt feltárják a sorozat azon inspirációit, melyek többek között a „Rózsák háborúja” korának valódi szereplőitől erednek ebben a kétrészes dokumentumfilmben.

EGY NAP MUNKÁLATAI
Három ország, több száz fős stáb, egyetlen epikus nap. Pillants bele az ötödik évad felvételének folyamatába!

ÚJ KARAKTEREK ÉS HELYSZÍNEK
Fedezz fel új társaságokat, kultúrákat és helyszíneket az ötödik évadban!

AUDIOKOMMENTÁROK
12 audiokommentár a szereplőkkel és a stábtagokkal, többek között David Benioff-fal, D.B. Weiss-szal, Peter Dinklage-dzsel, Lena Headey-vel, Kit Haringtonnal, Maisie Williamsszel, Nikolaj Coster-Waldau-val, Natalie Dormerrel és Gwendoline Christie-vel.

4 TÖRÖLT JELENETTRÓNOK HARCA 6. ÉVAD

BEPILLANTÁS A FATTYAK CSATÁJA FORGATÁSÁBA
Megtudhatod, mennyi munkával járt a Trónok harca történetének eddigi legnagyobb csatájának elkészítése. A történettől a kaszkadőrmutatványokon át a vizuális effektusok kielemzéséig egyértelmű, hogy ez az a csata, amelynek leforgatására a készítők az első évad óta vártak.

18 ÓRA A PAINT HALL STÚDIÓBAN
Nézz be a kulisszák mögé ezzel a kendőzetlen werkfilmmel a szereplők és a stáb közreműködésével!

ÚJRA FELÉPÍTENI A DOTHRAKI VILÁGOT
Ebből a kisfilmből kiderül, hogyan alkotta meg újra a stáb az első évadban megismert Dothraki világot. A jelmezektől kezdve a dialektusokon át a világ legnagyobb tábortűzéig ez az összeállítás bemutatja azt a folyamatot, amely a jól ismert világ újjáélesztéséhez vezetett.

AUDIOKOMMENTÁROK
13 audiokommentár a szereplőkkel és a stábtagokkal, többek között David Benioff-fal, D.B. Weiss-szal, Peter Dinklage-dzsel, Lena Headey-vel, Kit Harringtonnal, Sophie Turnerrel, Natalie Dormerrel, Ian McShane-nel.

KIMARADT JELENETEK
Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.