DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZTrónok harca 1 - 3. évad díszdoboz (15 DVD)


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 2.0), angol (DD 5.1), cseh (DD 5.1), francia (DD 5.1), lengyel (DD 5.1) spanyol (DD 5.1)
Felirat magyar, angol halláskárosultaknak, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, holland, horvát (csak az 1. évadon), lengyel, norvég, portugál, román, spanyol, szerb, szlovén (csak az első évadon), svéd, török
Képarány 2.40:1 anamorf
Játékidő 1597 perc
Kiadó Warner Bros.

Trónok harca 1 - 3. évad díszdoboz (15 DVD)

DVD film

Game of Thrones - Season 1-2-3 Complete

Megjelenés: 00-1.12.02.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:
Műfaj: díszdoboz, dráma, fantasy, kaland, TV-sorozat
Rendező: több rendező,
Szereplők: Peter Dinklage, Lena Headey, Maisie Williams, Emilia Clarke, Michelle Fairley, Iain Glen, Kit Harington, Sophie Turner,


Tartalom

A George R.R. Martin világsikerű fantasyregény-folyama alapján készült, epikus HBO-sorozat, a Trónok harca első, második és harmadik évada egy olyan világban játszódik, ahol a nyarak évtizedeket ölelhetnek fel, a telek pedig több emberöltőn át is elhúzódhatnak.

Az ármánykodó déltől a barbár keleten át a fagyos északig és az ősi Falig, amely a mindent elnyelő, titokzatos sötétségtől védi a birodalmat, a Hét Királyság nagyhatalmú dinasztiái szakadatlan háborút vívnak egymással a Vastrónért.

A viszályokkal és szövetségkötésekkel, acsarkodásokkal és egymásra találásokkal teli sorozat izgalmas utazás felkavaró és feledhetetlen tájakon.

Extrák

TELIS-TELE EXKLUZÍV EXTRÁKKAL (eredeti nyelven)Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.