DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZA tűzben edzett férfi


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 5.1), angol (DTS), angol (DD 5.1)
Felirat magyar, angol, dán, finn, izlandi, norvég, svéd
Képarány 2.40:1 anamorf
Játékidő 140 perc
Kiadó 20th Century Fox

A tűzben edzett férfi

DVD film

Man On Fire (2004)

Megjelenés: 2005.04.27.
Ár: 7 999 Ft
Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.


Műfaj: akció, dráma, thriller
Rendező: Tony Scott,
Szereplők: Denzel Washington, Dakota Fanning, Marc Anthony, Radha Mitchell, Christopher Walken, Mickey Rourke, Rachel Ticotin,


Tartalom

Mexikón gyerekrablási hullám söpör végig, és a vagyonosabb állampolgárok, főleg a családosok körében egyre nő a pánik. Egy alkalommal hat nap leforgása alatt huszonnégy emberrablás történik, és ez sokukat arra készteti, hogy gyermekeik mellé testőröket fogadjanak fel.

Ebbe a világba érkezik meg John Creasy (Denzel Washington), a kiégett, valamikori CIA-ügynök és bérgyilkos, aki már lemondott az életről. Creasyt barátja, Rayburn (Christopher Walken) hozza Mexikóvárosba, hogy a kilencéves Pita Ramosnak, Samuel Ramos (Marc Anthony) iparmágnás és felesége, Lisa (Radha Mitchell) gyermekének testőreként dolgozzon. Creasy nehezen tolerálja a koraérett gyereket, s vele a személyét és életét firtató kényelmetlen kérdéseket, amelyekkel Pita (Dakota Fanning) állandóan zaklatja. De a férfiről lassan lemállik az áthatolhatatlannak látszó védőburok - ellenállása megtörik, és megnyílik a kislány előtt.

Pitát azonban elrabolják! Annak ellenére, hogy az üldözés közben életveszélyesen megsebesül, Creasy mégiscsak \"tűzben edzett férfi\", és megfogadja, hogy mindenkit megöl, akinek része van a gyerekrablásban, vagy bármilyen haszna származik belőle. Senki sem állíthatja meg.

Extrák

Audiokommentár a rendező közreműködésével
Kimaradt jelenetek
Exkluzív betekintés a Bújócska című filmbeAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.