DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZTwin Peaks - 2. évad (6 DVD)


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (Stereo), angol (Stereo)
Felirat magyar
Képarány 4:3 (Full Frame)
Játékidő 1037 perc
Kiadó Paramount Pictures

Twin Peaks - 2. évad (6 DVD)

DVD film

Twin Peaks - Season 2 (1991)

Megjelenés: 2012.05.08.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:
Műfaj: dráma, krimi, kult, thriller, TV-sorozat
Rendező: több rendező,
Szereplők: Kyle MacLachlan, Michael Ontkean, Mädchen Amick, Dana Ashbrook, Richard Beymer, Lara Flynn Boyle, Sherilyn Fenn, Warren Frost, Peggy Lipton, James Marshall, Everett McGill, Jack Nance, Kimmy Robertson, Ray Wise, Joan Chen,


Tartalom

Tovább folytatódik a vadászat Laura Palmer, Twin Peaks egykori szépségkirálynőjének gyilkosára, és ez Dale Cooper ügynök (Kyle MacLachlan) életében is új fordulatot hoz.

Hotelszobájába lépve egy ismeretlen támadó lő rá… Ezt ugyan túléli, ám felépülése közben egy titokzatos óriás jelenik meg előtte, aki új és meglehetősen bizarr információkat árul el Laura meggyilkolásáról. Közben tűz üt ki a malomban, és néhány lakosnak – köztük lehetséges gyanúsítottakkal – nyoma vész. Tovább bonyolítja a dolgokat, hogy előkerül Laura Palmer titkos naplója, benne olyan dolgokkal, melyeket ajánlott egy jó erős kávé mellett abszolválni.

MARK FROST és a háromszoros Oscar-jelölt rendező DAVID LYNCH (Az elefánt ember, Kék bársony, Mulholland Drive) bemutatja ezt az elképesztően fantáziadús, morbid humorú, kísérteties krimisorozatot, amely a televíziózás történetének egyik legkiemelkedőbb eseményévé vált. Üdvözöljük Önöket Twin Peaksben!

Extrák

• Interaktív menü
• Közvetlen jelenetválasztásAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.