DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZV mint Vérbosszú (Blu-ray) - Limitált fémdobozos kiadás

Képek

Specifikáció
Típus Blu-ray
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 5.1), angol (Dolby TrueHD 5.1), angol (DD 5.1), brazíliai portugál (DD 5.1), cseh (DD 5.1), lengyel (DD 5.1), orosz (DD 5.1), thai (DD 5.1), török (DD 5.1)
Felirat magyar, angol, arab, bolgár, brazíliai portugál, cseh, észt, görög, héber, horvát, indonéz, izlandi, kínai, koreai, lengyel, lett, litván, orosz, román, szerb, szlovén, thai, török, ukrán
Képarány 2.40:1 anamorf
Játékidő 133 perc
Kiadó Warner Bros.

V mint Vérbosszú (Blu-ray) - Limitált fémdobozos kiadás

Blu-ray film

V For Vendetta Steelbook (2005)

Megjelenés: 2016.11.09.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:
Műfaj: akció, dráma, thriller
Rendező: James McTeigue,
Szereplők: Natalie Portman, Hugo Weaving, Stephen Rea, Stephen Fry, John Hurt,


Tartalom

Ki az az ember, aki sebhelyes arcát egy álarc mögé rejti? Hős vagy őrült? Felszabadító vagy zsarnok? Ki lehet V (Hugo Weaving), s ki fogja támogatni abban a tervében, hogy elpusztítsa a nemzetét elnyomó diktatúrát?

A Mátrix-trilógia alkotói bemutatják a V mint Vérbosszút, amely lebilincselően kendőzetlen képet fest a jövőről. A torokszorító kultusz képregény alapján készült film főszereplője Natalie Portman játssza Evey-t, aki a rendszer egyik fogaskereke volt, s most döntenie kell, hogy az őt megmentő hős vajon tényleg a jóért küzd-e.

Hugo Weaving ölti magára V, a karizmatikus szabadságharcos álarcát, kinek eltökélt szándéka, hogy bosszút álljon azokon, akik elcsúfították külsejét. Stephen Rea pedig azt a detektívet testesíti meg, aki mindent megtesz azért, hogy elkapja V-t, mielőtt kirobban a forradalom. Egyre több minden forog kockán, az indulatok pattanásig feszülnek, az ellenfelek összecsapnak… Mondd, Te melyik oldalon állsz? V világában nincs középút.


Extrák

BENNFENTES FILMÉLMÉNY**
A rendező jegyzetei: Egy kultklasszikus újraértelmezése a 21. századnak: James McTeigue rendező Natalie Portman és Hugo Weaving szereplők, valamint további filmkészítők segítségével megosztja velünk a V-sztori kulisszatitkait, azaz hogy hogyan készült a képregényből a mozifilm.


TOVÁBBI EXTRÁK (magyar felirattal)
• A közeli jövő megtervezése
• Ne feledd, ne feledd: Guy Fawkes és a lőpor-összeesküvés
• Anglia örök: A V mint vérbosszú és a képregények új hulláma
• Szabadság! Mindörökké! – Így készült a V mint vérbosszú
• Előzetes (eredeti nyelven)
• Natalie Portman rappel a Saturday Night Live-ban
• Cat Power-montázs


**Ez az extra csak BonusView vagy BD Live kompatibilis Blu-ray lejátszókon tekinthető meg. Szükséges lehet a lejátszó firmware-frissítése. További információért vegye fel a kapcsolatot az ön által használt hardver gyártójával vagy látogasson el a www.blu-raydisc.com honlapra!Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.