DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZVatel (DVD)


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1)
Felirat magyar
Képarány 2.35:1 anamorf
Játékidő 112 perc

Vatel (DVD)

DVD film

(2000)

Megjelenés: 2012.11.10.
Ár: 7 999 Ft
Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.


Műfaj: dráma, romantikus, történelmi
Rendező: Roland Joffé,
Szereplők: Gerard Depardieu, Julian Glover, Tim Roth, Uma Thurman, Arielle Dombasle,


Tartalom

Francois Vatel (Gérard Depardieu) a történelem egyik legjobb rendezvényszervezôje, és bár halvány fogalma sincs a modern marketing mikéntjeirôl, 1671 április végének három napja alatt lenyűgözô ünnepséget celebrál XIV. Lajos (Julian Sands) és udvartartása tiszteletére. Vatel ezzel a színpompás, lakomákkal, zenével, vadászattal fűszerezett sorozattal próbálja elérni, hogy a Hollandia ellen háborúra készülôdô király ismét kegyeibe fogadja urát, az egészségileg és anyagilag is megrokkant Condé herceget (Julian Glover).

A becsületes és igen precíz Vatel az ünnepség minden egyes, legapróbb mozzanatát is felügyelve többtucatnyi névtelen napszámosa élén szolgálja ki a semmittevô talpnyalókból álló udvartartást - számtalan feladata mellett nem kerüli el figyelmét a XIV. Lajos körül forgolódó kegyencek legszebbike, Anne de Montausier (Uma Thurman) sem. A gyönyörű mademoiselle persze nem hagyja hidegen a király egyik legbelsôbb bizalmasát, az álnok Lauzun márkit (Tim Roth) és magát Lajost sem - ôk pedig hatalmuknál fogva igen könnyen képesek az Anne-hoz tiszta érzelmekkel közeledô Vatel fölé kerekedni.

A képmutatás, az intrikák és az alattomosság által körüllengett ünnepség szervezôje próbál megfelelni az elvárásoknak - mellette azonban arról sem szabad megfeledkeznie, hogy három nap alatt nem csupán saját, de Franciaország jövôjét is a kezében tartja. Vajon melyik lesz a számára kedvesebb? A pompázatos látványvilágú kosztümös filmben remek színészek adnak betekintést egy letűnt kor szépséggel és ármánnyal átszôtt, felemás világábaAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.