DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZVégjáték (DVD)


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1), cseh (DD 5.1)
Felirat magyar, cseh, cseh halláskárosultaknak, román
Képarány 2.35:1 anamorf
Játékidő 110 perc
Kiadó Independent
Hivatalos weboldal Ender's Game

Végjáték (DVD)

DVD film

Ender's Game (2013)

Megjelenés: 00-1.12.02.
Ár: 1 499 Ft

Eredeti ár: 3 299 Ft

Megtakarítás: 1 800 Ft

Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.Filmelőzetes

Műfaj: akció, kaland, sci-fi
Rendező: Gavin Hood,
Szereplők: Harrison Ford, Asa Butterfield, Hailee Steinfeld, Abigail Breslin, Ben Kingsley, Viola Davis,


Tartalom

A Földet már többször megpróbálta leigázni egy kimagasló technikai fejlettséggel rendelkező földönkívüli faj, és nem kisebb a szándékuk, mint hogy elpusztítsák az egész emberiséget. 70 évvel a kíméletlen háború után az emberek talán megtalálták szabadulásuk kulcsát Ender Wiggin (Asa Butterfield) személyében.

A csendes, de annál különlegesebb képességekkel rendelkező fiút egy szigorúan védett, titkos űrbázisra küldik, ahol hozzá hasonló tehetséges fiatalokból álló katonai csapatot képeznek ki.  A vezetőség terve, hogy a szüleiktől, testvéreiktől elszakított gyerekekből egy olyan sereget formáljanak, akiket az idegenek elleni végső támadás során bevethetnek.

Endert addig manipulálják, míg kegyetlen gyilkossá nem válik. Egy váratlan esemény rádöbbenti a fiút tettei következményeire, és arra, hogy a körülötte zajló hatalmi játékban ő is csak egy eszköz. De a remény még nem veszett ki belőle: saját módszereivel akarja megmentheti családját, és a Föld lakóit a félelmetes idegen fajjal szemben. De vajon ez elég lesz a végső összecsapásra?


Osrson Scott Card kultikus sci-fi regényét 1985-ben a legnagyobb nemzetközi elismerést jelentő Hugo-, és Nebula-díjjal jutalmazták. A morális kérdéseket is feszegető, lenyűgöző helyszíneken játszódó izgalmas történetet Gavin Hood rendező vitte vászonra olyan fantasztikus színészekkel a főszerepben, mint Harrison Ford, Ben Kingsley, Viola Davis, és két feltörekvő fiatal tehetség Asa Butterfileld, és a Coen-testvérek filmjében (A félszemű)  megismert Hailee Steinfeld.Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.