DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZVérkötelék


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 5.1), angol (DD 5.1)
Felirat magyar
Képarány 2.35:1 anamorf
Játékidő 122 perc
Kiadó ADS

Vérkötelék

DVD film

Blood Ties (2013)

Megjelenés: 2014.08.01.
Ár: 1 999 Ft

Eredeti ár: 2 999 Ft

Megtakarítás: 1 000 Ft

Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.Filmelőzetes

Műfaj: dráma, krimi, thriller
Rendező: Guillaume Canet,
Szereplők: Clive Owen, Mila Kunis, Zoe Saldana, Marion Cotillard, James Caan, Billy Crudup,


Tartalom

1974, New York. Az ötvenes éveiben járó Christ(Clive Owen - Az ember gyermeke 2006; Belső ember, 2006) pár év raboskodás után jó magaviselete miatt kiengedik a börtönből, ahova egy bandaháborúban történt gyilkosságot követően zárták be. Fiatalabb testvére Frank(Billy Crudup - Közellenségek, 2010; Az ügynökség, 2007) - a fényes karrier előtt álló rendőrtiszt - vonakodva várja testvérét a börtön kapujában. Chris és Frank mindig is különböztek egymástól.

Apjuk, Leon (James Caan - Tortúra, 1990; Dogville - A menedék, 2003) egyedül nevelte fel őket, és annak ellenére, hogy Chris mindig bajba keveredett, a két testvér közül mindig ő volt a kedvence. Frank abban reménykedve, hogy a rácsok mögött töltött idő megváltoztatta a könnyű pénzszerzést favorizáló bátyját, segítséget nyújt neki az újrakezdéshez: megosztja vele otthonát, munkát keres neki, és segíti újra kapcsolatba lépnie egykori feleségével, Monicával (Marion Cotillard - A sötét lovag: Felemelkedés, 2012; Piaf, 2007) és közös gyermekeivel.

Ennek ellenére a segítő testvér sejtései beigazolódnak. Chrisnek fontosabb új szeretője(Mila Kunis - Ted, 2010; Fekete hattyú, 2010), mint családja és menthetetlenül visszacsúszik New York utcáinak bűnös világába. Frank mindeközben megpróbálja visszahódítani szerelmét (Zoe Saldana - Avatar, 2009; Sötétségben - Star Trek, 2013) és hivatását megfelelően végezni, ezért elhatározza magát és száműzi bátyját az életéből. Azonban döntését túl későn hozza meg, a két testvér baljós sorsa végzetesen összefonódott.Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.