DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZVilágok között (DVD)


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang német (DD 5.1)
Felirat magyar
Képarány 2.35:1 anamorf
Játékidő 98 perc
Kiadó Fantasy Film

Világok között (DVD)

DVD film

Zwischen Welten (2014)

Megjelenés: 2015.02.26.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

Filmelőzetes

Műfaj: dráma
Rendező: Feo Aladag,
Szereplők: Ronald Zehrfeld, Mohsin Ahmady, Saida Barmaki, Shir Aqa,


Tartalom

Jesper (Ronald Zehrfeld – Barbara, A láthatatlan nő) Afganisztánban szolgál a német hadseregben. Bár nemrégiben vesztette el bátyját a háborúban, mégis vállalkozik egy újabb kiküldetésre. A férfi csapatának meg kell őriznie a törékeny egyensúlyt a falubeliek és a megszálló törzsi milícia között, amiben nagy segítségére van egy fiatal tolmács, Tarik (Mohsin Ahmady). Amikor Tarik családja veszélybe kerül, Jesper válaszút elé ér: vajon felettesei parancsára, vagy saját emberségére hallgasson inkább?

Feo Aladag osztrák rendezőnő már első filmjével, Az idegennel (2010) komoly szakmai visszhangot váltott ki: a Németországban élő török nő kiszolgáltatottságáról szóló alkotás számos díja közül kiemelkedik az Európai Parlament LUX-díja, a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál Label Europa Cinemas díja, illetve a Német Filmakadémia több elismerése. Új filmje, a szintén a Berlini Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában debütált Világok között szintén nagyon aktuális kérdéssel foglalkozik: egy tolmács fiú történetén keresztül mutatja be, hogy milyen, ha valaki két oldal közé szorult.Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.