DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZVörös Szonja


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (Stereo), angol (Stereo)
Felirat magyar, román
Képarány 2.35:1 anamorf
Játékidő 86 perc
Kiadó Studio Canal

Vörös Szonja

DVD film

Red Sonja (1985)

Megjelenés: 2010.01.21.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:
Rendező: Richard Fleischer,
Szereplők: Brigitte Nielsen, Arnold Schwarzenegger, Sandahl Bergman, Paul L. Smith, Ernie Reyes Jr.,


Tartalom

Gedren királynõ (Sandahl Bergman) nem elégszik meg eddigi hatalmával: világuralomra tör! Amikor tudomására jut, hogy az egyik kolostorban egy, a viselõjének természetfeletti erõt kölcsönzõ bûvös talizmánt õriznek, Gedren mindenen átgázol, hogy megszerezze a mágikus tárgyat. Seregével lerohanja a kolostort és válogatás nélkül legyilkolják a bentlakókat, köztük a Vörös Szonjaként (Brigitte Nielsen) ismert ügyes kardforgató testvérét és szüleit is.

Vörös Szonja bosszút fogad: útra kel, hogy megölje Gedren királynõt és visszaszerezze a talizmánt. Útközben csatlakozik hozzá Lord Kalidor (Arnold Schwarzenegger), az egyetlen ember, aki talán képes elpusztítani a talizmánt...

Karrierje kezdetén, a két Conan-film és a Terminátor után Arnold Schwarzenegger még egyszer utoljára felbukkant egy akciódús fantasy-kalandfilmben, amely a Conan a barbár írójának egy újabb történetét elevenítette meg.

Extrák

* Interaktív menü
* Közvetlen jelenetválasztásAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.