DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZVuk (DVD)


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Hang magyar (DD 2.0)
Felirat angol
Képarány 4:3
Játékidő 73 perc
Kiadó MaNDA

Vuk (DVD)

DVD film

(1981)

Megjelenés: 2013.08.12.
Ár: 1 999 Ft

Eredeti ár: 2 999 Ft

Megtakarítás: 1 000 Ft

Státusz: Raktáron van Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:

DVD esetén 1-3 munkanap, Blu-ray filmek 2-4 napon belül kerülnek kiszállításra.


Műfaj: klasszikus, magyar filmek, rajzfilm
Rendező: Dargay Attila,
Szereplők: rajzfilmfigurák,


Tartalom

Nagy öröm éri az erdőben élő rókacsaládot: eleven, csupa játék kölykeik születnek. A kicsik közül huncutságával, pajkosságával és leleményességével Vuk tűnik ki leginkább, aki kíváncsiságában sokszor kóborol el családjától.

Éppen egyik ilyen kalandjáról érkezik vissza, amikor legnagyobb rémületére nem találja a családját, és nem is tudja, hogy mi történhetett a szüleivel és testvéreivel.

Az elárvult kis rókát nagybátyja, a tapasztalt Karak veszi magához, aki az elkövetkező években megismerteti vele az erdőt, annak titkait és lakóit, megtanítja őt vadászni és megmutatja neki az életben maradás minden trükkjét.

Évekkel később a két felnőtt róka már együtt járja a környéket, amikor a gonosz Simabőrű, az ember udvarában felfedeznek egy ketrecet, amelyben egy fiatal és gyönyörűséges rókalány raboskodik...

Fekete István ifjúsági regényének rajzos változata az egyik legismertebb és legnépszerűbb hazai animációs alkotás; egy olyan humoros, megható, izgalmas és számos felejthetetlen kalandot és szereplőt bemutató mese, amely az elmúlt negyedszázad alatt méltán vált generációk megunhatatlan kedvencévé.Ajánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.