DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZ

DVD FILM ÉS BLU-RAY WEBÁRUHÁZWestern Gyűjtemény (8 DVD)


Specifikáció
Típus DVD
Régiókód 2
Korhatár
Kiadó Warner Bros.

Western Gyűjtemény (8 DVD)

DVD film

Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford / A vadnyugat hoskora / Pat Garrett és Billy a kölyök / Rio Bravo / Nincs bocsánat (2015)

Megjelenés: 2015.12.01.
Státusz: Nem beszerezhető Ha a termék ára változik értesítést küldünk e-mailben. Ha a termék újra készleten lesz, értesítést küldünk e-mailben.
Szállítás:
Műfaj: díszdoboz, western


Tartalom

Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford
Az 1880-as évek Amerikájában mindenki ismeri Jesse Jamest. Ő a nemzet leghírhedtebb bűnözője, akire tíz államban vadásznak. Ám ő a vidék legnagyobb hőse is, a nép Robin Hoodként tiszteli. Robert Ford? Róla senki se hallott. A nagyra törő 19 éves fiú azonban tesz róla, hogy ez megváltozzon. Belép Jesse bandájába, a barátja lesz, és ha még ez sem hoz neki hírnevet, a gyilkosságtól sem riad vissza. A barátságból rivalizálás lesz, a hírnév iránti vágyból pedig megszállottság a Ridley Scott produceri közreműködésével készült férfias filmeposzban. Brad Pitt alakítja Jesset csodálatra méltó hitelességgel (a Velencei Filmfesztiválon elnyerte érte a legjobb színésznek járó díjat), Casey Affleck pedig az ifjút, aki céljához mind közelebb, míg saját emberségétől mind távolabb kerül.
160 perc • 16:9 2.40:1 • Hangok: magyar (5.1), angol (5.1), cseh (5.1) • Feliratok: magyar, angol, cseh, román

A vadnyugat hőskora
Hősies bátorság, szívós kitartás és vérre menő küzdelem – ilyen lehetett a vadnyugat hőskora. A legendás korszakot három rendező öt fejezetben eleveníti fel a filmtörténet leghíresebb akciójelenetei és legendás színészgárda segítségével. A Henry Fonda, Gregory Peck, Debbie Reynolds, James Stewart és John Wayne főszereplésével készült többgenerációs családregényben nyomon követhetjük, amint hőseink nyugat felé vándorolnak – útjukat tajtékzó folyó, dübörgő bölényhad és vonatos lövöldözés teszi kalandossá. A technikai fejlôdésnek köszönhetően a háromszoros Oscar®- díjas panorámafilmet most teljes pompájában, tökéletes képminőségben, hangját pedig Dolby 5.1-ben élvezhetjük.
158 perc • 16:9 2.89:1 • Hangok: magyar (1.0), angol (5.1), német (5.1), spanyol (5.1) Feliratok: magyar, spanyol, cseh, dán, norvég, svéd, finn, angol halláskárosultaknak, német halláskárosultaknak

Pat Garrett és Billy a kölyök
Régen barátok voltak, most esküdt ellenségek. Egyikük Billy, a kölyök (Kris Kristofferson), aki a törvények fölé helyezi magát. A másikuk maga a törvény: Pat Garrett seriff (James Coburn), aki valaha együtt rótta az utakat Billyvel. Bob Dylan (aki egyben Billy segítőjét, Aliast játssza) borzongató zenéjével és a westernbálványok valóságos Ki kicsodájával Sam Peckinpah az egyik nagy vadnyugati legendát feldolgozó filmjét most végre úgy láthatjuk, ahogy azt a rendező elképzelte. Amióta a Pat Garrett és Billy, a kölyök elhagyta a vágószobát, a rendező jegyzetei és a munkatársak vissza – emlékezései alapján most elôször kerül olyan egyensúlyba az akció és a jellemábrázolás, ahogy azt Peckinpah szerette volna. A különbség óriási, az egész mű új értelmet nyert.
110 perc • 16:9 2.35:1 • Hangok: magyar (1.0), angol (1.0), német (1.0), spanyol (1.0) • Feliratok: magyar, angol, horvát, cseh, dán, finn, német, görög, héber, norvég, lengyel, portugál, szlovén, spanyol, svéd, török, angol halláskárosultaknak, német halláskárosultaknak

Rio Bravo
Az egyik oldalon egy egész hadseregnyi fegyveres, akik mindenen átgázolnak, hogy kiszabadíthassák gyilkos társukat a börtönből. A másik oldalon John T. Chance seriff és két helyettese, egy részeges és egy nyomorék. Lehet fogadni, kérem a téteket! Chance seriff (John Wayne) saját városában kerül csapdába, miközben az ítéletre váró gyilkost, Joe Burdette-et próbálja rács mögött tartani. A seriffnek azonban segítői is akadnak – noha első ránézésre egyikük sem túl biztató figura. Chance társai a bajban a börtön félig nyomorék őrzője (a három Oscar®-díjas Walter Brennan), a részeges újonc (Dean Martin), valamint az önbizalommal teli fiatal fegyverforgató (Ricky Nelson). Howard Hawks (Vörös folyó) mozgalmas filmjében minden megvan, ami egy izgalmas westernhez kell: kitűnő színészek, gyönyörű felvételek és villámgyors párbajhősök. Káprázatos élmény!
136 perc • 16:9 1.85:1 • Hangok: angol (1.0), német (1.0), spanyol (1.0) • Feliratok: magyar, angol, német, spanyol, holland, svéd, norvég, dán, finn, portugál, héber, lengyel, görög, cseh, török, izlandi, horvát, francia, olasz, angol halláskárosultaknak, német halláskárosultaknak

Nincs bocsánat
William Munny (Clint Eastwood) törvényen kívüli bérgyilkos volt, de tizenegy éve szögre akasztotta fegyverét, és hátat fordított előző életének. Most azonban Schofield kölyök, a fejvadász lovagias ügy meg oldásához kéri a hajdani villámkezű segítségét. Két cowboyt kell eltenni láb alól, akik a közeli Big Whiskeyben összevagdalták egy prostituált arcát. A seriff (Gene Hackman) néhány lóért futni hagyta a tetteseket. Munny tizenegy év után felcsatolja pisztolytáskáját, és elindul, hogy hosszas hányattatás után nemcsak a cowboyokon, de a saját hatalmába beleőrült, kegyetlen seriffen is elégtételt vegyen.
125 perc • 16:9 2.35:1 • Hangok: magyar (2.0), angol (5.1) • Feliratok: magyar, angolAjánljuk továbbá

Az oldal használatával hozzájárulok a sütik (cookie) használatához. További információk az adatkezelésről.