A tej tulajdonságait, összetételét, az ezeket befolyásoló tényezőket, a tejhibákat, a fejés és tejkezelés technológiáját ismerteti. Tárgyalja a minősítést, a szállítást, a fejés és a tejkezelés higiéniáját, a hűtést.
A tejtermelést vállalkozásban végző gazdák számára készült ez a könyv. Az egyes témákat a gyakorlati szakember szemszögéből, egyszerűen, közérthetően és részletesen tárgyalja. Ismerteti a tej tulajdonságait és összetételét. Külön fejezetet szentel a tej mennyiségét, összetételét, tulajdonságait befolyásoló tényezőknek, a tejhibáknak és a fejés és tejkezelés technológiai ismertetésének.
Eredeti név: A TEJ ÉS TERMELÉSE Kiadás éve: 1999 Oldalak száma: 234 oldal Kötésmód: puhatáblás, ragasztókötött ISBN: 9789637445279 EAN: 9637445277