Az ősz első hónapja is igazi különlegességeket tartogat a filmrajongók számára.

Szeptember elején visszatér két, régen nélkülözött Disney hercegnő. Walt Disney káprázatosan szép és örök érvényű meséjét, a Csipkerózsikát hét év után élvezhetjük ismét DVD-n, mely maradandó élményeket tartogat minden korosztály számára. Auróra mellett Hófehérke is visszatér DVD filmen és Blu-ray filmen, mely generációknak nyújtott már oly sok felejthetetlen élményt imádnivaló figuráival, fülbemászó dallamaival és varázslatos pillanataival.  Ezek a nagy, igazi klasszikusok, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen család Disney-gyűjteményéből sem!

        


Az HBO Larry David (HBO: Félig üres) főszereplésével készült vígjátéka, Az előzmények törlése Nathan Flomm (Larry David) történetét követi nyomon, mely szeptember 9-én érkezik DVD filmen. Nathan marketingvezető egy elektromos autókat forgalmazó feltörekvő vállalatnál, aki miután összeszólalkozik a főnökével (Jon Hamm), lemond a 10 százalékos részesedéséről. A cég hamarosan több milliárd dolláros nyereségre tesz szert, Nathan pedig csúnyán megszégyenül. Tíz évvel később, miután teljesen új életet kezdett a Massachusetts partjainál levő kis szigeten, boldogan éldegél – amíg utol nem éri a múltja. A szereplők között olyan A listás sztárokat láthatunk, mint Jon Hamm, Kate Hudson, Michael Keaton, Eva Mendes és Amy Ryan.




Szeptember 10-én egy fergeteges koncertfilmmel robban be Violetta barátaival. A Studio 21 diákjai, Violetta, León, Diego és a többiek összegyűlnek egy felejthetetlen koncert erejéig, amelyet a milánói Medolianum Forum sportcsarnokban adnak elő. A rajongók nem csupán a teljes koncertet tekinthetik meg DVD filmen, de a kulisszák mögé is bepillanthatnak. Szemtanúi lehetnek, milyen izgatottan készülődnek a sztárok a nagy show-ra, és azt is megtudhatják, mivel töltik a szabadidejüket két fellépés között. Énekelj és táncolj együtt kedvenceiddel, és éld át velük újra meg újra ezt a fergeteges estét!




Vadiúj kalandok és csodálatos dallamok várnak Oroszlán Szonja és Kautzky Armand tolmácsolásában, a szeptember 10-én megjelenő Visszatérés Óz birodalmába című DVD filmen. Smaragdvárosban most elkél minden szív és minden bátorság. A leleményes csapathoz új tagok is csatlakoznak. Ne hagyd ki a sárga köves út új kalandjait!



 

Sportrajongóknak kötelező darab a szeptember 17-én megjelenő Újoncok napja DVD film, Kevin Costner és Jennifer Garner főszereplésével. A legnagyobb amerikaifutball-szövetség, az NFL válogatóján Sonny Weaver, Jr. sportmenedzser újjáépítheti a csapatát, ha sikerül az első számú kiszemeltjét megszereznie. El kell döntenie, mit hajlandó feláldozni ezen a sorsdöntő napon, amelyen több száz fiatal amatőr játékos próbálja valóra váltani az álmát: bekerülni a profik közé. A DVD extrái között audiókommentárt, egy Így készült dokumentumfilmet és kimaradt jeleneteket is megtekinthetünk.



 

Sárkány még sose volt olyan cuki, mint a szeptember 17-én megjelenő Tom és Jerry vadonatúj filmjében! Kedvenc macskánk és egerünk dallal, mágiával és csetepatéval tér vissza ebben a varázslatos mesében. Tom és Jerry vajon boldog befejezéshez tudja segíteni ezt a kalandos mesét? Nézzük végig a családdal, és megtudhatjuk!


 

Szeptember 24-én végre jön DVD-n az oly sokak által várt A törvény nevében első évada az Oscar-díjas Matthew McConaughey és Woody Harrelson főszereplésével. Ez a sorozat garantáltan a képernyőhöz szegez, jobban, mint bármi más! A DVD film extrái számtalan izgalmas videót tartalmaz, többek között interjúkat a szereplőkkel, a stábbal és az alkotókkal, eddig nem látott jeleneteket színesítve, kulisszatitkokat az epizódokról, két audiokommentárt és soha nem látott, kimaradt jeleneteket.



 

Grace Kelly volt korunk egyik legismertebb amerikai színésznője, akiért – szó szerint – eljött a herceg. És bár ő volt Monaco hercegnője, élete végéig nem tudta magát túltenni azon, hogy otthagyta a színészi pályát. Pedig kedvenc rendezője, Alfred Hitchcock sokszor próbálta őt visszacsábítani a kamera elé, sikertelenül. A Nicole Kidman főszereplésével készült romantikus film, a Grace – Monaco csillaga szeptember 24-én jelenik meg DVD filmen!

 


Cikk megosztása