Rács Lista

  • Testünk egyensúlya

    5 990 Ft
    -15%

    5 092 Ft
    Előrendelhető

  • Gasztro Bookazine 2020/5: 500 kalória

    1 990 Ft
    -15%

    1 692 Ft
    Raktáron

    Gasztro Bookazine 2020/5: 500 kalória

    IQ PRESS LAPKIADÓ KFT.
     
    Kiadás éve: 2021ISBN: 9772677008009EAN: 9772677008009

  • Húsevő diéta

    4 999 Ft
    -15%

    4 249 Ft
    Raktáron

    Húsevő diéta

    Jaffa Kiadó
     
    A Húsevő diéta olyan forradalmi étrendet mutat be, amely szemben áll minden korábbi táplálkozási szokással, elképesztő eredményei mégis önmagukért beszélnek. Az emberi emésztőrendszer felépítése arra utal, hogy őseink alapvetően húsfogyasztók voltak, és csak viszonylag kevés növényi rostot kellett feldolgozniuk. Nem véletlen, hogy a legtöbb energiát és tápanyagforrást igénylő szervünk, az agy fejlődése végül lehetővé tette a bolygó meghódítását. Az embernek csak akkor kellett más táplálék után néznie, és áttérnie a vegyes táplálkozásra, amikor a nagyvadak száma csökkenni kezdett. Ma talán újra visszatérhetünk a húsalapú táplálkozáshoz. Az úgynevezett carnivore étrend megengedi bármely állati eredetű táplálék fogyasztását, beleértve a halat, a tojást, a tejet, a vajat, a sajtokat és az állati eredetű zsiradékokat is. Dr. Shawn Baker cáfolja azokat a feltevéseket, hogy a csak húst fogyasztóknál hiánybetegség alakulna ki. Mítosz az is, hogy a húsevés köszvényhez vezet, vagy hogy a vöröshús-fogyasztás növeli a vastagbélrák kockázatát. A könyv részletesen beszámol a módszert alátámasztó evolúciós, történelmi és táplálkozástudományi ismeretekről, így érthetővé válik, miért érnek el olyan sokan kimagasló sikereket vele. Az elméleti hátteret ámulatba ejtő személyes történetek is kiegészítik. A húsevő diéta több egyszerű étrendnél: alkalmazása az élethosszig fennállónak és súlyos lefolyásúnak ítélt betegségekre is megoldást nyújthat, s erre a szerző tudományos magyarázattal is szolgál. A carnivore étrend hatására számos panasz megszűnik vagy enyhül, sőt elhízás esetén is sikerrel alkalmazható. DR. SHAWN BAKER az Egyesült Államok légierejénél szolgálva megjárta Afganisztánt, ahol ortopéd traumás sérülések szakértőjeként dolgozott. Az elmúlt években munkájában arra összpontosít, miként lehet a táplálkozást egészségi állapotunk, teljesítményünk és általános közérzetünk javítása érdekében felhasználni. Az általa kialakított Carnivore Training System, valamint magánkonzultációi révén ezreket inspirált arra, hogy megkérdőjelezzék a táplálkozással kapcsolatos, idejétmúlt dogmákat, és válasszák a húsevő étrendet.Eredeti név: The Carnivore DietKiadás éve: 2021Oldalak száma: 260 oldalKötésmód: kartonISBN: 9789634754510EAN: 9789634754510

  • Az ételallergia legyőzhető

    4 290 Ft
    -15%

    3 647 Ft
    Raktáron

    Az ételallergia legyőzhető

    21. Század Kiadó
     
    Előzzük meg és fordítsuk vissza ezt a huszonegyedik századi kórt Az ételallergia robbanásszerűen terjedő probléma, ebben a könyvben azonban megcsillan az első reménysugár: a családdal és a háziorvossal összefogva örökre megszabadulhatunk tőle. Dr. Kari Nadeau az USA-beli Stanford Egyetemen végzett úttörő kutatásai során több ezer allergiás gyereket kezelt, és bizonyította, hogy az ételallergia nem életfogytig terjedő büntetés, ugyanis az immunrendszer edzhető. Enyhébb és súlyosabb formái egyaránt kezelhetők, enyhíthetők, megszüntethetők. Az immunterápia során ellenőrzött formában, fokozatosan szoktatjuk hozzá a szervezetet az allergénhez. Az immunrendszer átprogramozását célzó, világszínvonalú terápiás módszerek révén dr. Nadeau csapata növelni tudja a kezelés hatékonyságát, és pár hónap alatt elérhetővé teszi a gyógyulást. Dr. Nadeau és Barnett könyve szülőkhöz, gondozókhoz és minden szakemberhez szól - közérthetően tálalja a kutatási eredményeket. Az ételallergia legyőzhető! áttekint minden fontos szempontot: hogyan válasszuk ki az optimális kezelést, hogyan táplálkozzunk a terhesség során, hogyan győzzük le az allergénekkel szembeni félelmet, és hogyan küzdjünk tervszerűen ezzel a globális egészségügyi problémával. "Lányunk számára gyökeresen megváltozott a világ, miután dr. Nadeau kikezelte az életveszélyes ételallergiáját. Ha ételallergiában szenvedsz, vagy egy szeretted abban szenved, muszáj elolvasnod ezt a könyvet!" - Nancy és Steve Carell "Kari Nadeau valódi úttörő: tudományos módszerével kiemelte az allergiakezelés világát a sötét középkorból. Bárkinek, akinek ételallergiája van, vagy fél attól, hogy ételallergiája lesz, reménysugár ez a könyv. Megvilágosító erejű olvasmány, amely feltárja, hogy ejt túszul bennünket a saját immunrendszerünk, és feltárja azt is, hogyan gondoskodjunk róla, hogy ez soha többé ne történjék meg." - Adam Grant, az Eredetik és az Adni és kapni című New York Times bestsellerek szerzője "Ez a rendkívüli könyv megmutatja, amit korábban lehetetlennek hittünk: igenis véget vethetünk az ételallergia okozta fulladásnak. Van olyan allergia, amelyik pillanatok alatt képes ölni. Dr. Kari Nadeau úttörő immunoterápiás módszere mindent megváltoztat - ez a könyv a legfrissebb tudományos eredményeket hozza el a pácienseknek és családtagjaiknak." - Dr. Terry Wahls "Briliáns könyv: alapos, naprakészen tudományos, és nem egyszerűsít, mégis érthetővé teszi a komplexitást. Az ételallergia legyőzhető! etalon - minden egészségügyi problémát ezzel a hozzáállással kellene górcső alá venni a doktoroknak, a betegeknek és a családtagjaiknak is." - Dr. Paul S. Auerbach "Dr. Kari Nadeau és a könyvben található információk megmentették a lányunk életét, és örökre megváltoztatták a családunkat. Hálásak vagyunk." - J. K. Simmons és Michelle Schumacher "Dr. Nadeau allergiaterápiája megváltoztatta a lányunk életét. Szabadabb, rugalmasabb, és most már igazi gourmet lett belőle a programnak köszönhetően. Magabiztosan ehet az egész család, étterembe járhatunk, nem kell az allergiás rohamtól rettegnünk. Dr. Nadeau bámulatos újító és nagyszerű ember. Ezt a könyvet kötelező elolvasni. Hihetetlenül örülünk, hogy dr. Nadeau megosztja kutatásait az egész világgal."-Tracy Pollan és Michael J. Fox A szerzőkről: Kari Nadeau, MD, PhD, a Stanford Egyetem Sean N. Parker Allergia- és Asztmaközpontjának igazgatója, a világ egyik legkiemelkedőbb szaktekintélye az ételallergia területén. Kutatásairól a világ minden nagyobb lapja és tévécsatornája beszámolt. Sloan Barnett ügyvéd-újságíró, a Green Goes with Everything: Simple Steps to a Healthier Life and a Cleaner Planet című New York Times bestseller szerzője. Gyerekei dr. Nadeau programjának köszönhetően gyógyultak ki az ételallergiából.Eredeti név: The End of Food AllergyKiadás éve: 2021ISBN: 9786156122483EAN: 9786156122483

  • Növényi étrend a teljes életért

    3 490 Ft
    -15%

    2 967 Ft
    Raktáron

    Növényi étrend a teljes életért

    Bioenergetic Kft.
     
    Hússal? Hús nélkül? Minden, ami vegán, egészséges? Komoly vállalkozás egy fiatal orvostól, hogy táplálkozási tanácsoktól harsogó világunkban szakmai alapokon, logikusan és közérthetően, saját receptjeit is megosztva foglalja össze, milyen alapvető szempontokat kell figyelembe vennünk, ha egészségesen szeretnénk étkezni. A könyvet olvasva meggyőződhetünk arról, hogy dr. Iller Barbarának mindez sikerült. Érvei megdönthetetlenek, hiszen a teljes értékű növényi étrend többek között: - segít az ideális testsúly elérésében és megtartásában; - antioxidáns-tartalmánál fogva "fiatalító" és daganatmegelőző hatású; - támogatja a szív- és érrendszer egészségét; - helyreállíthatja a 2-es típusú cukorbetegséget; - enyhítheti az allergiás tüneteket. "A teljes értékű növényi étrend ideális gyerekeknek, felnőtteknek, várandósoknak, szoptatás idején, időskorban, mindig. Ez a legjobb étrend minden életkorban." Dr. Michael Greger, orvos, író, táplálkozástudományi előadó *** "Ajánlom minden gyógyítással foglalkozó szakembernek, aki szeretne hatékony, valódi gyógyulást ígérő tanácsokat adni krónikus betegséggel bajlódó betegeinek." Dr. Márky Ádám, a Magyar Életmódorvostani Szövetség elnöke *** "Ez a könyv segít abban, hogy ez az életmódváltás egy életre szóljon." Lénárt Gitta, író, a nyerskonyha szakértője, oktatója Dr. Iller Barbara általános orvos, jelenleg háziorvosi szakképzésben vesz részt. Az orvosi munka mellett, a Hawaiin szerzett tapasztalataira alapozva néhány éve életmódváltó programokat szervez, melyek fő pillérei a teljes értékű növényi étrend, a testmozgás és az érzelmi-mentális egyensúly. A Fehér Oroszlán Egészségfejlesztő Alapítvány kurátoraként az egészséggel kapcsolatos ismeretterjesztést egyik fő feladatának tartja.Kiadás éve: 2021Oldalak száma: 168 oldalKötésmód: puhatáblás, ragasztókötöttISBN: 9789632915302EAN: 9789632915302

  • Gasztro Bookazine - 2021/2

    1 990 Ft
    -15%

    1 692 Ft
    Raktáron

    Gasztro Bookazine - 2021/2

    IQ PRESS LAPKIADÓ KFT.
     
    Kiadás éve: 2021ISBN: 9772677008566EAN: 9772677008566

  • Te(l)jes élet tej nélkül

    4 990 Ft
    -15%

    4 242 Ft
    Raktáron

    Te(l)jes élet tej nélkül

    Malompark Kft.
     
    Hiánypótló kézikönyv azok számára, akik nem tudnak vagy nem akarnak tejet fogyasztani, viszont szeretnék azt valamilyen módon pótolni. A szerző javaslatokat ad receptekkel, beltartalmi értékekkel arra, hogy milyen módon válthatjuk ki szükség esetén a tehéntejet. Képet kapunk a tejcukor érzékenység és tejfehérje allergia mibenlétéről, illetve arról, hogy milyen alapanyagokból készülhetnek a tej kiváltására alkalmas italok.Kiadás éve: 2021Oldalak száma: 186 oldalKötésmód: ragasztottISBN: 9786150064970EAN: 9786150064970

  • Daganatos betegségek megelőzése és kezelése

    3 980 Ft
    -15%

    3 383 Ft
    Raktáron

    Daganatos betegségek megelőzése és kezelése

    SpringMed Kiadó
     
    A daganatos megbetegedések hazánkban is több százezer embert érintenek. A halálozási statisztikák alapján, a vezető halálokok közé tartozik a tüdő-rák, a vastagbélrák és az emlőrák. Ezen betegségek kialakulásában is szerepet játszanak a rossz szokások: a dohányzás, az elhízás, a mozgásszegény életmód, az egészségtelen ételek fogyasztása, valamint a stressz. A daganatos betegségek kialakulásában feltételezhetően 30-60%-ban van jelentősége az étkezésnek. Ha elfogadjuk a tényt, hogy odafigyeljünk a táplálkozásra, ha a mindennapjaink részévé tesszük a mozgást, akkor már sokat tettünk az egészségünk megóvása érdekében! Ráadásul, ugyanazon ételreceptek és tanácsok megfogadásával és betartásával, nemcsak a daganatok, hanem a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását is tudjuk akadályozni. A könyv alkotói évtizedes tapasztalattal rendelkező orvosok és dietetikusok. A szerzők jól átlátható rendszerbe foglalva ismertetik mindazon tudnivalókat, melyeket minden egészségtudatos egyénnek, illetve daganatos betegnek tudnia kell, hiszen az életmód- és étkezési tanácsok mindenkire vonatkoznak. A tudás, az ismeretek, valamint a könnyen elkészíthető receptek segítik az olvasót a daganatos betegségek megelőzésében, de azokat is, akik daganatos betegségük kapcsán étkezési és életmódbeli útmutatást keresnek. Magyarországon a szív- és érrendszeri megbetegedéseket a daganatos betegségek követik a morbiditási és mortalitási statisztikákban. A hazai rákregiszterek adatai nagyrészt megfelelnek a nemzetközi tendenciáknak, európai viszonylatban a férfiak tekintetében első, a nők vonatkozásában a második helyen állunk a rák okozta halálozásban. A daganatos betegségek kialakulásában egyértelműen szerepet játszik a környezetszennyezés, a nem megfelelő táplálkozás, a mozgásszegény életmód, a stressz, az alkohol és nem utolsósorban a dohányzás is. A primer prevenció a betegség kialakulásának megelőzését szolgálja, amelyre vonatkozóan táplálkozás szemszögéből nézve nincs ugyan egyetlen és mindenki számára előírható diéta, de az ajánlások figyelembevétele alapján összeállított étrend csökkentheti a kialakulás kockázatát. A mérsékelt zsírbevitel, az élelmirost-gazdagság, a zöldségek és gyümölcsök fogyasztása, a túlzott cukorbevitel kerülése, a baromfi hús és a halak előnyben részesítése fontos tényezők a megelőzés oldaláról. A szekunder prevenció a korai diagnózist és az adekvát kezelést jelenti. Az onkoterápia alatti diéta kialakításánál lényeges figyelembe venni, hogy leromlott állapotban a kezelés hatékonysága is csökken. Nem megfelelő energia- és fehérjebevitel az ellenállóképesség megváltozásához vezethet. Mindezek értelmében fontos dietetikus szakember tanácsának kikérése a kezelés ideje alatt az egyéni táplálásterápia kialakítása során. A könyv onkológus és dietetikus szerzőpárosa a teammunkát kiemelve kíván segítséget nyújtani elsősorban a betegeknek, valamint a megelőzés miatt az egészséges embereknek egyaránt.Kiadás éve: 2021Oldalak száma: 252 oldalKötésmód: papír / puha kötésISBN: 9786155166990EAN: 9786155166990

  • Menopauza

    5 990 Ft
    -15%

    5 092 Ft
    Raktáron

    Menopauza

    BOOOK KIADÓ KFT
     
    A változókorról keveset beszélünk, egy kicsit a tabutémák közé tartozik. Éppen ezért sokszor félinformációk, téves képzetek keringenek róla, pedig így vagy úgy mindenkit érint az életkor előrehaladtával. Ebben a kötetben nemcsak szakszerű és közérthető ismereteket kapunk a változókorról, vagy más néven a menopauzáról, hanem egészen új megközelítésben, mégpedig a táplálkozástudomány felől. Három tapasztalt és elhivatott dietetikus elhatározta, hogy a témát átfogóan kifejtik, és kiegészítik olyan ételek receptjeivel, amelyek jótékonyan és szelíden enyhítik a változókorral járó kellemetlen tüneteket. Ha megfogadjuk a tanácsaikat, és idejében felkészítjük a szervezetünket a fordulatra, akkor derűsen és kiegyensúlyozottan vehetjük az akadályokat. Amikor elméletben már tisztában vagyunk azzal, hogy milyen élettani hatások zajlanak le bennünk az átalakulás idején, és kellően megéheztünk, 57, gyönyörű fotóval kísért, egészséges és kifejezetten a változókorra hangolt receptet kapunk. Érdemes kedvünkre válogatni és az újdonságokat kipróbálni. A tartalmas olvasnivalót Patyi Szidónia természetes hangulatú fotói teszik még színesebbé.Kiadás éve: 2021Oldalak száma: 216 oldalKötésmód: cérnafűzött, keménytáblásISBN: 9786155417719EAN: 9786155417719

  • Gabriel-módszer - letölthető mp3-melléklettel

    4 490 Ft
    -15%

    3 817 Ft
    Raktáron

    Gabriel-módszer - letölthető mp3-melléklettel

    Bioenergetic Kft.
     
    "Nem lehetek elég hálás, amiért segített abban, hogy a testem visszakapcsoljon a sovány üzemmódba. Nem diétáztam, és két hét alatt 7 kilót fogytam. Tiszta szívemből köszönöm." "Ezen a héten további másfél kilót fogytam, annak ellenére, hogy nem álltam ellen a csokoládé kísértésének. Vagyis eddig összesen 25 kiló ment le! Napról napra jobban érzem magam, és a bőröm sem lötyög! Annyira köszönöm! Minden nap inspirálsz!" A fentiekhez hasonló levelek ezrei tanúsítják, hogy a Gabriel-módszer valóban működik! Jon Gabriel 200 kilogrammot meghaladó súllyal kezdett bele tudományos kutatásaiba, melynek során felfedezte, milyen fizikai és lelki tényezők indíthatják be a ZSÍR- programot. Akinek 5 kilónál nagyobb túlsúlya van, az magától nem tud lefogyni, mert a testének jó oka van, hogy ragaszkodjon azokhoz a kilókhoz. Az a test kövér akar maradni, és amíg ez a helyzet, értelmetlen küzdeni ellene. Ha azonban megértjük üzenetét, az elme hatalmával minden diéta nélkül, könnyedén elérjük ideális testsúlyunkat. Jon Gabriel maga a legjobb példája annak, hogy mind- ez lehetséges. Tapasztalatait, tudását világsikert aratott könyvében nyújtja át nekünk. A kötethez tartozó vizualizációs relaxációt minden este meghallgathatjuk, hogy tudatalattink folyamatosan dolgozhasson a számunkra tökéletes test kialakításán. (A relaxáció MP3-as formátumban a könyvben található kóddal letölthető a www.bioenergetic.hu oldalról.) "Amint megértettem, miért választotta a testem a kövérséget, abbahagytam a fogyókúrázást. Később arra is rájöttem, hogy a fogyókúrák nemcsak, hogy nem oldják meg a problémát, hanem még jobban meghizlalnak, ha a tested egyébként kövér akar lenni. Felhagyni a fogyókúrákkal a legnagyszerűbb és legfelszabadítóbb dolog volt, amit valaha is tettem."Kiadás éve: 2021Oldalak száma: 216 oldalKötésmód: puhatáblás, ragasztókötöttISBN: 9789632915562EAN: 9789632915562

  • Időszakos böjt kezdőknek

    3 500 Ft
    -15%

    2 975 Ft
    Raktáron

    Időszakos böjt kezdőknek

    Alexandra Könyvesház Kft.
     
    Az időszakos böjt az étkezés rendszeres felfüggesztését jelenti. A biztonságos és egyszerű módszer alkalmazásával zsírt égetünk, csökkenthetjük testsúlyunkat, feltöltődünk energiával, valamint fiatalabbnak érezhetjük magunkat. Az Időszakos böjt kezdőknek révén könnyedén elsajátíthatjuk ezt a rendkívül hatékony diétát, és a kipróbált tippek, a hat különböző típusú böjtre szabott heti étrendek és egyszerű receptek segítségével gyorsan megtapasztaljuk a kedvező hatásokat. A könyvből megismerhetjük az időszakos böjtölés történetét és tudományát. Betekintést nyerünk a böjt lenyűgöző élettani előnyeibe - legyen szó akár a kettes típusú cukorbetegség vagy a krónikus gyulladások kezeléséről -, továbbá megtudjuk, hogyan küzdhetjük le éhségünket, és érhetünk el hosszú távú sikert a böjtöléssel.Eredeti név: Intermittent Fasting for BeginnersKiadás éve: 2021Oldalak száma: 176 oldalKötésmód: kartonISBN: 9789635821044EAN: 9789635821044

  • És még mentes is

    5 990 Ft
    -15%

    5 092 Ft
    Raktáron

    És még mentes is

    Kossuth Kiadó
     
    "Amikor 2013-ban kézhez kaptam az autoimmun betegségemről szóló diagnózist, úgy éreztem, itt a vég. Nem a betegség ténye borított ki, sőt szerencsésnek éreztem magam, hogy az orvostudomány akkori állása megoldást kínált életben maradásomra. Amikor - elsősorban amerikai forrásokat felkutatva - alaposan beleástam magam a témába, kiderült, hogy a hormonpótlás mellett csak egy rendkívül szigorú diéta betartásával remélhetek elfogadható életminőséget. [...] Belevetettem magam az alapanyagok megismerésébe, és megállás nélkül sütöttem-főztem azokat a nyersanyagokat felhasználva, amelyeket a diéta engedett. Számos kudarc után alakult ki az a választék, amivel mára már nemcsak én, de a családom és a barátaim is elégedettek. A sok elismerés és biztatás, amit tőlük kaptam, győzött meg arról, hogy kedvenc receptjeimet megosszam azokkal, akik hozzám hasonló cipőben járnak. A könyvben szereplő valamennyi étel sokszor kipróbált, garantált sikert hozó fogás, jó szívvel ajánlom azoknak is, akik nem követnek semmilyen diétát, egyszerűen csak valami finomra és egészségesre vágynak."Kiadás éve: 2021Oldalak száma: 160 oldalKötésmód: kemény kötésISBN: 9789635445677EAN: 9789635445677

  • Táplálkozási Akadémia III.

    2 800 Ft
    -25%

    2 100 Ft
    Raktáron

    Táplálkozási Akadémia III.

    SpringMed Kiadó
     
    Lehet finom, ami egészséges? Hogyan együnk úgy, hogy ne kelljen kompromisszumot kötni az ízélmények és az egészségesség között? Hogyan lehet jobb a közérzetünk, sportteljesítményünk a táplálkozás által? Mit együnk akkor, ha szeretnénk megőrizni az egészségünket, és mit akkor, ha már valamilyen betegségben szenvedünk? Hogyan állítsuk össze a család étrendjét? Mivel tápláljuk a gyermekünket vagy idős hozzátartozóinkat? Mi számunkra az ideális étrend, ha babát szeretnénk, vagy ha babát várunk? Hogyan válasszunk okosan az élelmiszerek közül? Mikor van szükségünk étrend-kiegészítőkre? Mit kell tudni a növényialapú étrendekről? Ezekre a gyakran feltett kérdésekre találnak válaszokat az idén harmincadik születésnapját ünneplő MDOSZ "Táplálkozási Akadémia" hírleveleiben, melyekből ezzel a kötettel egy csokrot nyújtunk át Önnek. Jó szívvel ajánlom mindazoknak, akik érdeklődnek a táplálkozástudomány újdonságai iránt és szeretnék információéhségüket hiteles forrásból csillapítani.Kiadás éve: 2021Oldalak száma: 240 oldalKötésmód: papír / puha kötésISBN: 9786152021087EAN: 9786152021087

  • Egészséges és finom

    6 990 Ft
    -15%

    5 942 Ft
    Raktáron

    Egészséges és finom

    Gabo Kiadó
     
    Kate Allinson és Kay Featherstone olyan ízletes recepteket oszt meg az interneten, amelyek segítenek emberek millióinak jól főzni, jól étkezni és fogyni. A receptjeikből készült első szakácskönyv segít a kezdőknek és a tapasztaltabb szakácsoknak, hogy ízletes és kiváló ételeket kóstoljanak meg. Olyan hozzávalókat használnak, amelyek hozzájárulnak a fogyáshoz, mindenki számára hozzáférhetőek és nem kényszerítenek arra, hogy kalóriákat számítgassunk vagy bizonyos összetevőket kihagyjunk, a receptek mégis megfelelnek a népszerű étrendi programoknak. A szakácskönyv pontosan száz nagyszerű receptet tartalmaz, ezek közül harminchárom vegetáriánus. Mindegyik receptet a Pinch of Nom közösség húsz tagja próbálja ki, akik megerősítik, hogy az étel egészséges, ízletes és rendkívül könnyen elkészíthető. Az összes étel olyan finom, hogy senki sem hiszi el, hogy milyen kevés kalóriát tartalmaznak. A Pinch of Nom ma a leglátogatottabb ételblog az Egyesült Királyságban, aktív és lelkes online közönséggel, közel kétmillió követővel.Eredeti név: Pinch of Nom - 100 Slimming, Home-style RecipesKiadás éve: 2021Oldalak száma: 272 oldalKötésmód: kemény kötésISBN: 9789635661350EAN: 9789635661350

  • OMD - Változtasd meg a világot napi 1 étkezéssel

    4 990 Ft
    -15%

    4 242 Ft
    Raktáron

    OMD - Változtasd meg a világot napi 1 étkezéssel

    Hórusz Könyvkiadó
     
    "Nagyon lázba hoz az OMD-koncepció! Mindennek óriási ereje van, ami képes úgy ösztönözni a hatalmas változások irányába, hogy egyszerre csak egy dolgot - egy étkezést - kell megváltoztatnunk. Az élelem gyakorlatilag mindennel kapcsolatban áll, ami csak létezik ezen a bolygón: az egészségünkkel, a gazdasággal, a környezettel. Ahogy Suzy is mondja, az apró változások óriási jelentőséggel bírhatnak - nem csak a mi, de a jövő generációk egészsége szempontjából is." - Jamie Oliver Ez a könyv egy mozgalom, illetve remélhetőleg felhívás is egyben. Emellett térkép, svájci bicska és az érzelmi támogatás módszere. Muszáj mindezen tulajdonságokkal rendelkeznie, mert a többségünknek erre van szüksége, hogy valós, fenntartható változásokat vigyünk véghez, amelyekkel megmenthetjük az egészségünket, és megvédhetjük a bolygót. Láthatjuk magunk körül a klímaváltozás bizonyítékait: erdőtüzek, katasztrofális hurrikánok, árvizek, földcsuszamlások. Érezzük, hogy fordulóponthoz érkeztünk, hogy most kell változtatnunk, ha szeretnénk egy lakható bolygót hátrahagyni az utódainknak. Ez az OMD, a napi egy fogás a bolygóért szépsége: ha napi egy hús- vagy tejalapú étkezést növényi alapúra cserélünk le, az étkezésünk víz- és ökológiai lábnyomát 25 %-kal csökkenthetjük. Ha teljesen növényi étkezésre állunk át, akár 60 %-kal is. Ezzel az egyszerű módosítással csökkenthetjük a szívbetegség, rák és cukorbetegség kockázatát; lefogyhatunk; sőt, még a nemi életünket is javíthatjuk. Ezzel az egy változtatással segíthetünk mindannyiunk számára megóvni a talajt, a vizet és a levegőt. Az OMD-vel egyszerre több tételt is kipipálhatunk teendőink (vagy vágyott teendőink) listáján. Gondoskodhatunk az életünk minden résztvevőjéről - gyerekeinkről, barátainkról, partnerünkről, testvéreinkről, szüleinkről, leginkább pedig saját magunkról -, ezzel egyidőben pedig gondoskodunk a közösségünkről, bolygónkról és a jövőnkről is. Mi ez, ha nem minden idők legnagyobb életmódváltó trükkje? Napi egy étkezést felkínálni a bolygó számára igenis jelentős változás... ráadásul egyszerű is! És finom! Amilyen léptékben elmozdul ebbe az irányba, olyan léptékű lesz az ebből származó haszon. Jobban fog kinézni, jobban fogja érezni magát, forróbbak lesznek az éjszakái, és hűvösebb a bolygója. Suzy Amis Cameron amerikai környezetvédelmi szakértő, korábban színésznő és modell. 2005-ben nővérével megalapították a MUSE School CA-t, mely az első vegán, nulla károsanyagkibocsátó és teljesen napenergiával ellátott iskola volt Kalifornia államban. 2014-ben férjével, James Cameron-nal (akivel 1997-ben a Titanic forgatásán ismerkedett meg) és Craig McCaw-val megalapították a Plant Power Task Force-t, amely bemutatja az állattenyésztés éghajlatváltozásra és a környezetre gyakorolt hatásait.Kiadás éve: 2020Oldalak száma: 396 oldalKötésmód: papír / puha kötésISBN: 9786155647864EAN: 9786155647864

  • Gasztro Bookazine: 500 kalória

    1 990 Ft
    -20%

    1 592 Ft
    Raktáron

    Gasztro Bookazine: 500 kalória

    IQ PRESS LAPKIADÓ KFT.
     
    Újdonság a gasztronómiai piacon - Gasztro Bookazine! A magas minőségű kiadvány 2020-ban ötször jelenik meg, mindegyik alkalommal más-más tematikára épülő tartalommal. Elsőként az 500 KALÓRIA nevű bookazine jelenik meg, amely 121 kipróbált receptet nyújt 500 kalória alatt mindenkinek, akinek fontos a tudatos, egészséges táplálkozás. A receptleírások mellett információkat kaphat az egészséges táplálkozásról. Ezt követi majd egy MENTES RECEPTEK kiadvány, amely fókuszában a glutén-, tejfehérje- és laktózmentes receptek, valamint cukormentes és vegetáriánus tartalom áll. Nyáron MEDITERRÁN konyha néven a bookazine nem csupán nyári receptekkel jelentkezik, hanem lélegzetállító fotóival elkalauzol mediterrán országokba is, így egyszerre lakhat jól a testünk és a lelkünk. Ősszel ismét MENTES RECEPTEK gyűjteménnyel jelenik meg a Gasztro Bookaznie, amelyet tél elején az ÜNNEPI ÉTELEK témájú magazin zár majd. A prémium minőség nem csak az új kiadvány külalakján mutatkozik meg: a pontos receptleírásokat, a szemet gyönyörködtető képanyagot a kiadvány hátterében álló, népszerű angol Olive magazin garantálja.Kiadás éve: 2020Oldalak száma: 130 oldalKötésmód: ragasztottISBN: 9772677008504EAN: 9772677008504

  • Flexitáriánus étrend

    5 900 Ft
    -15%

    5 015 Ft
    Raktáron

    Flexitáriánus étrend

    HVG Könyvek kiadó
     
    Térjünk át könnyedén a döntően növényi alapú étrendre a húsfélék és tejtermékek teljes kizárása nélkül! Ha nem szeretnénk teljesen lemondani a húsfogyasztásról, de fontos az egészségünk és az, hogy az alapanyagok fenntartható forrásból származzanak, továbbá a környezetünk élhetőbb legyen, válasszuk a flexitáriánus étkezést. Ha a családunkban, barátaink között vegán, vegetáriánus és húsevő egyaránt akad, nem kell többfélét főznünk: a legtöbb flexitáriánus receptet egy kis kreativitással mindenki ízlésére alakíthatjuk. A Flexitáriánus étrend száz receptet tartalmaz, és ötleteket ad ahhoz is, hogyan gazdagítsuk ételeinket időnként minőségi hússal, hallal vagy tejtermékekkel.Kiadás éve: 2020Oldalak száma: 256 oldalKötésmód: kemény kötésISBN: 9789633049365EAN: 9789633049365

  • Táplálkozás akadémia II.

    2 800 Ft
    -15%

    2 380 Ft
    Raktáron

    Táplálkozás akadémia II.

    SpringMed Kiadó
     
    A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége (MDOSZ) 2004-ben indította útjára először "Táplálkozás és Tudomány" elnevezéssel, majd 2008-tól "Táplálkozási Akadémia" címmel, havonta megjelenő elektronikus hírlevelét azzal a célkitűzéssel, hogy hiteles forrásból, közérthető megfogalmazásban, táplálkozást érintő aktuális információkkal lássa el elsősorban az egészségüggyel foglalkozó újságírókat és rajtuk keresztül a hazai lakosságot, valamint tájékoztassák a táplálkozástudomány iránt érdeklődőket. A kiadvány első kötetében az elmúlt öt év hírleveleiből állítottunk össze egy tematikus válogatást, melyet a második k-tettel folytatunk. Jó szívvel ajánlom e kötetet minden táplálkozástudomány iránt érdeklődő figyelmébe. Kubányi Jolán MSc elnök Magyar Dietetikusok Országos SzövetségeKiadás éve: 2020Oldalak száma: 208 oldalKötésmód: papír / puha kötésISBN: 9772677037023EAN: 9772677037023

  • Hisztaminintolerancia szakácskönyv

    4 999 Ft
    -15%

    4 249 Ft
    Raktáron

    Hisztaminintolerancia szakácskönyv

    Jaffa Kiadó
     
    "A Hisztaminintolerancia szakácskönyv az első magyar nyelven megjelenő, alacsony hisztamintartalmú recepteket tartalmazó receptgyűjtemény. A csodás fotókkal illusztrált kötet az író, gasztronómus Rubin Eszter - mint hisztaminintoleranciában érintett - saját tapasztalatain alapul. A kötet nemcsak hisztaminintoleranciában, de összetett táplálékallergiában érintetteknek is óriási segítséget nyújt. Minden recepthez Kulcsár Angéla funkcionális táplálkozási szakértő írt tudományos alapokon nyugvó kommentárt. A Hisztaminintolerancia szakácskönyv nemcsak azoknak szól, akik már tudják, hogy érintettek, de azoknak is, akiknek életében valaha jelentkezett vörösbortól, csokoládétól, paradicsomtól, erjesztett ételektől vagy tartósítószerektől (például szulfitoktól), akár gyógyszerektől (például szaliciláttól, aszpirintől) orrdugulás, tüsszögés, fulladás, szapora pulzus, csalánkiütés, bélrendszeri panaszok, vagy régóta megmagyarázhatatlan tünetektől szenvednek, de az egészségügyi vizsgálatok sokszor mégis negatív eredményt mutatnak. Az alacsony hisztamintartalmú diéta az egyéni eltérések változatossága miatt nem egy olyan egzaktul meghatározható rendszer, mint például a gluténmentes vagy a laktózmentes étrend, ezért a receptek ötleteket adnak az életmód- és szemléletváltáshoz. A hisztaminintolerancia azonban csak a jéghegy csúcsa, amely mögött általában valamilyen gyulladásos folyamat áll, ezért a könyvben szereplő ételek nem tartalmaznak gyulladáskeltő anyagokat: glutént, szóját, kukoricát, tejet, tejterméket, hüvelyeseket, cukrot, édesítőszereket, egy kivétellel olajos magvakat, és többnyire alacsony fruktóztartalmúak. Alapvető szempont, hogy hosszú távon nem a hisztamintól kell megszabadulni, hanem a gyökérokok feltárásával, gyulladáscsökkentő étrenddel, és bélregeneráló terápiával a szervezetünket kell alkalmassá tenni arra, hogy a hisztamint újra képes legyen lebontani. "Hiánypótló ez a kötet, mivel nagyon sok ember küzd hisztaminintoleranciával anélkül, hogy tudna róla. Akik viszont már sejtik, hogy tüneteik hátterében ez állhat, gyakran magukra vannak hagyva, hiszen tüneteiket saját maguk vagy a környezetük is sokszor pszichés problémának gondolják, és nem ismerik fel, hogy tüneteiknek fizikai oka is lehet. A hisztaminproblémák okainak kezelésével teljesen tünetmentessé tehetjük állapotunkat. A könyvben szereplő receptek kitűnő segítséget jelentenek abban, hogy elkerüljük a felesleges hisztamin felhalmozódását." Kulcsár Angéla funkcionális táplálkozási szakértő RUBIN ESZTER író, gasztronómus az ELTE Társadalomtudományi Karán diplomázott, majd művészeti iskolát végzett és enteriőrtervezőként dolgozott, később cukrászképesítést szerzett. Fordulatos életpályája és személyes tragédiák is közrejátszottak korábban megjelent regényeinek témaválasztásában. Gasztronómiával gazdagon átszőtt első két kötete: Barhesz (2012), Bagel (2016). A Barheszből monodráma is készült, melyet Csákányi Eszter adott elő. A Jaffa Kiadónál 2019-ben megjelent utolsó kötete a nagy sikerű Árnyékkert."Kiadás éve: 2020Oldalak száma: 192 oldalKötésmód: kartonISBN: 9789634753544EAN: 9789634753544

  • Gasztro Bookazine 2020/2: 500 kalória

    1 990 Ft
    -15%

    1 692 Ft
    Raktáron

    Gasztro Bookazine 2020/2: 500 kalória

    IQ PRESS LAPKIADÓ KFT.
     
    Kiadás éve: 2020ISBN: 9772677008528EAN: 9772677008528

  • A 28 napos DASH-diéta és fogyókúra program

    4 500 Ft
    -15%

    3 825 Ft
    Raktáron

    A 28 napos DASH-diéta és fogyókúra program

    Alexandra Könyvesház Kft.
     
    A DASH-diéta segítségével csökkenthetjük testsúlyunkat és magas vérnyomásunkat, ám a tartós siker eléréséhez nem elég a kiegyensúlyozott táplálkozás. A 28 napos DASH-diéta és fogyókúraprogram étrendjének és életmódtervezési segédletének köszönhetően hosszú távon javíthatjuk az egészségünket. Ehhez csokorba gyűjtöttük az egészséges életmód legfontosabb összetevőit, és tanácsokat adunk a testedzés, a stresszkezelés és az alvás kapcsán is. Ez a könyv a 28 napos étrenden kívül az egészséges életmód és a rendszeres testmozgás nyomon követésére is lehetőséget ad, így maximális segítséget nyújt az új, egészségesebb életmódunk kialakításához és fenntartásához.Eredeti név: 28 Day DASH-dietKiadás éve: 2020Oldalak száma: 256 oldalKötésmód: kartonISBN: 9789634477662EAN: 9789634477662

  • Szeretetkonyha

    4 990 Ft
    -15%

    4 242 Ft
    Raktáron

    Szeretetkonyha

    T.BÁLINT LOGISZT. ÉS NYOMDAIP. BT
     
    Kiadás éve: 2020Oldalak száma: 208 oldalKötésmód: kemény kötésISBN: 9786155698033EAN: 9786155698033

  • 160 grammos szénhidrátdiéta - Kedvencek könnyebben

    5 490 Ft
    -15%

    4 667 Ft
    Raktáron

    160 grammos szénhidrátdiéta - Kedvencek könnyebben

    Central Könyvek
     
    A kezedben tartott könyvben a kedvenc hazai ételeket alakítottam át úgy, hogy azok ízükből, jellegükből ne veszítsenek, ellenben kalóriatartalmuk alacsonyabb legyen a megszokott elkészítési módhoz képest. Az összetevőiket pedig úgy válogattam, hogy azok megfeleljenek az inzulinrezisztenseknek és cukorbetegnek ajánlott 160 grammos szénhidrátdiéta alapelveinek. Energiadús, ellenben tápanyagban szegény, ipari élelmiszereken élünk, nagyon gyakran túlesszük magunkat, miközben nem fogyasztunk elég friss zöldséget és gyümölcsöt, és sajnos nem mozgunk eleget. Hogy felállj a kanapéról, abban (közvetlenül) nem tudok segíteni, de abban, hogy átalakítsd az étkezésed, igen! Megmutatom, hogy az egészséges étkezéssel nem kell lemondanod semmilyen finomságról, és egyáltalán nem kell "fogyókúráznod", azaz koplalnod, még akkor sem, ha fogyni szeretnél.Kiadás éve: 2020ISBN: 9789633412961EAN: 9789633412961

  • Harc az életért - Falatról falatra

    2 990 Ft
    -15%

    2 542 Ft
    Raktáron

    Harc az életért - Falatról falatra

    Kossuth Kiadó
     
    Miért nem beszélünk az egyik leghalálosabb pszichés betegségről, az evészavarról? "Bárcsak sikerült volna kórház nélkül is. De ez a valami sajnos túlságosan is eluralkodott rajtam. Ez a betegség iszonyatos. Olyan, mintha egy parazita lakna az agyadban, és minden egyes lenyelt falat után életre kelne. A végén már annyira kínzó ez az érzés, hogy inkább nem eszel, és elviseled az éhséget, mint hogy bármilyen ételt a szádba vegyél, megrágj és lenyelj. Aztán ha mégis ettél, jön az önostorozás, az undor saját magadtól, a vécé fölé görnyedsz vagy hashajtót szedsz be, hogy a mérleg mutatója a számodra kedvező irányba mozduljon. És mi történik, ha eléred az álomsúlyt? Na, olyan soha nincs. Eltorzul a világ, és egész nap csak azon a bizonyos számon fogsz gondolkozni. Nem érdekelnek se barátok, se család, se buli. Nem érdekel semmi. Megszűnik minden. Hány kalória?Mennyit ehetek még? Este aztán lelkiismeret-furdalásod lesz amiatt, hogy keveset eszel, megfogadod, hogy többet fogsz enni. Hazudsz nemcsak a hozzád közel állóknak, hanem saját magadnak is. Aztán egyik nap arra ébredsz, hogy a mérlegnek sem hiszel, hogy nem mindegy, milyen tányérból eszel, és mivel, mikor, mennyi ideig. Úgy fekszel le este, hogy akkor jutalmazod magad, ha korog a gyomrod. Minél többet fogysz egyik nap, annál többet szeretnél másnap. Néhányan biztosan megkérdezik majd, miért teszem ki ezt az egészet az ablakba, hogy boldog-boldogtalan csámcsoghasson rajta. Nos, ha észhez kap akár egy lány vagy fiú, aki ugyanebben a cipőben jár, mint én, akkor elértem a célomat. Hogy megkérdeztem-e magamtól, mindez megérte-e? Minek? Én már tudom a választ. Életem eddigi legnagyobb harcában győztem, és hátrahagytam azt a dolgot, ami abból táplálkozott, hogy én éheztem."Kiadás éve: 2020Oldalak száma: 208 oldalKötésmód: füles, kartonáltISBN: 9789635440160EAN: 9789635440160

  • Hisztaminintolerancia szakácskönyv 2.

    4 999 Ft
    -15%

    4 249 Ft
    Raktáron

    Hisztaminintolerancia szakácskönyv 2.

    Jaffa Kiadó
     
    A nagy sikerű és hiánypótló Hisztaminintolerancia szakácskönyv után Rubin Eszter új kötettel jelentkezik. A Receptek a gyógyuláshoz alcímet viselő könyv 63 vadonatúj, alacsony hisztamintartalmú receptet tartalmaz, valamint Farkas-Boross Zita integratív táplálkozási tanácsadó összefoglalóját a hisztaminintolerancia tüneteiről és kialakulásáról, a feltárásához szükséges vizsgálatokról, valamint a gyógyuláshoz vezető út fő fizikai és lelki pilléreiről. A csodálatos fotókkal illusztrált receptgyűjteményben mindenki megtalálhatja a választ, hogyan lehet kreatívan, megfelelő főzési technikákkal változatossá tenni a diétát. Az ételek ezúttal sem tartalmaznak olyan alapanyagokat, amelyeknek gyulladáskeltő hatásuk lehet. Ez a fajta étrend segíti a bélregenerálást, és jótékony hatással lehet a hisztaminintolerancia egyik leggyakoribb kiváltó okára, a bélgyulladásra. A receptekben szereplő, gondosan összeválogatott, hasznos tápanyagok pedig kedvező feltételeket teremtenek az emésztésben fontos szerepet játszó, jó bélbaktériumok számára. Mert tudjuk, hogy az egészség a belekben lakozik. Kiadás éve: 2020 Oldalak száma: 220 oldal Kötésmód: karton ISBN: 9789634754329 EAN: 9789634754329

  • Immunkalauz

    2 490 Ft
    -15%

    2 117 Ft
    Raktáron

    Immunkalauz

    Pilis-Vet Bt.
     
    Az étkezés immunvédő szerepe elsődleges a fertőzések és daganatok elleni védelemben. Számos új hatóanyag, növényi élelmiszer létezik, amelyek hatásait még nem aknáztuk ki. Az immunműködés mellett ezekre az étrendi kérdésekre terelődik a hangsúly, a számtalan érdekesség, tudományos kutatás mellett. Probiotikus étrend, szuperélelmiszerek, szabad gyökök és antioxidánsok, étrend-kiegészítők alkalmazás és egyéb területek kerülnek elő a kötetben.Kiadás éve: 2020Oldalak száma: 288 oldalKötésmód: ragasztottISBN: 9786155918025EAN: 9786155918025

  • A karcsú emberek titka

    3 900 Ft
    -15%

    3 315 Ft
    Raktáron

    A karcsú emberek titka

    Bálint Cecilia e.v.
     
    Mieke Kosters Hollandia egyik vezető testsúlycsökkentő programjának életre hívója. Több, mint 300.000 könyvét adták el és online tréningjeibe immár több, mint 25.000 résztvevő kapcsolódott be. Ez a könyv hét eddigi bestsellerének összegzése, a valaha ismert legjobb fogyási módszer alapvető irodalma, mely a kognitív viselkedésterápia elvein alapszik, nincs köze semmilyen fogyókúrához! Bizonyítottan hatásos, motiváló, közérthető útmutató mindazoknak, akik örömüket szeretnék lelni egy pohár borban, vagy egy kocka csokiban is.Eredeti név: skinnyminds* En het geheim van slanke mensenKiadás éve: 2020Oldalak száma: 111 oldalKötésmód: füles, kartonáltISBN: 9786150098302EAN: 9786150098302

  • Edzés- és étkezési naplóm

    3 999 Ft
    -15%

    3 399 Ft
    Raktáron

    Edzés- és étkezési naplóm

    Scolar Kiadó
     
    Az Elekes Enikő személyi edző és gasztrocoach által összeállított edzés- és étkezési napló olyan, mintha saját személyi edződ lenne. Olyan edződ, aki precízen felméri a kiinduló állapotodat, mind mentálisan, mind testileg, aki nap nap után nyomon követi az átalakulásodat, és aki 3 és 6 havonta összegzést készít az eredményeidről. Legyél bármilyen idős, vagy legyen bármekkora a súlyod és bármilyen fokú az edzettséged - hidd el, hogy kitartó és fokozatos testedzéssel, valamint az étkezési tanácsok betartásával tartós eredmény érhető el: egészségesebb és fittebb leszel. Kiadás éve: 2018 Oldalak száma: 112 oldal Kötésmód: kemény kötés ISBN: 9789632449517 EAN: 9789632449517

  • 160 grammos szénhidrátdiéta - Villámgyors vacsorák

    5 290 Ft
    -15%

    4 497 Ft
    Raktáron

    160 grammos szénhidrátdiéta - Villámgyors vacsorák

    Animus Kiadó
     
    Az az elhatározásunk, hogy diétázni fogunk, gyakran inog meg egy-egy fárasztó munkanap után. Farkaséhesen hazaérve ránk tör az ismerős "azonnal ennem kell valamit" érzés. Ilyenkor bizony hajlunk arra, hogy a gyors- és készételeket válasszuk, amelyek ritkán egészségesek. Ez a könyv - 5-30 peres vacsorareceptjeivel, gyakorlati tanácsaival, bevásárlólistáival - segít felkészülni az ilyen esetekre úgy, hogy az esti étkezés finom, kiegyensúlyozott, laktató, és ami a legfontosabb: villámgyorsan elkészíthető legyen. Az egyszerű krémektől a szendvicseken, tápláló leveseken és salátákon át a komplett főételekig megtalálunk benne mindent, s minden fogás pontosan kiszámított szénhidrátértékét is. Vrábel Krisztina főzési stílusa nem véletlenül lett népszerű a fogyókúrázók és az egészséges életmód híveinek körében. Könnyen elkészíthető receptjeit követve, egyszerűen beszerezhető alapanyagokból készíthetünk ínycsiklandó, látványos fogásokat. A könyvben szereplő minden étel teljes értékű, természetes alapanyagokból áll. Segítségükkel száműzhetjük a feldolgozott élelmiszereket és az adalékokat. Nagyon mai, nagyon gyors, nagyon egészséges. Kiadás éve: 2018 Oldalak száma: 156 oldal Kötésmód: füles, kartonált ISBN: 9789633246115 EAN: 9789633246115

  • 500 low-carb étel

    3 490 Ft
    -15%

    2 967 Ft
    Raktáron

    500 low-carb étel

    Gabo Kiadó
     
    Az 500 low-carb étel ínycsiklandozó, alacsony szénhidráttartalmú ételeket ad közre minden étrendhez és minden alkalomra, kezdve a reggeliktől, a csomagolt ételektől és a főételektől egészen a vendégek garantált elismerését keltő fogásokig és a bűnözésmentes finomságokig. Az egészséges étkezés nem azt jelenti, hogy ki kell hagyni azokat az ételeket, amelyeket szeretünk. Az 500 low-carb étel reggelik, snackek, csomagolt ebédek, főételek, köretek és édes finomságok olyan átfogó gyűjteménye, amely minden étkezésnél örömünkre szolgál. Ámulatba ejtő mennyiségű receptet tartalmaz, ezeket az igényeinkkel összhangban könnyen átalakíthatjuk. Segítségükkel csökkenthetjük a testtömegünket, és egészségesebbé válhatunk. • Újszerű módokat találunk a cukor és a szénhidrát csökkentésére, miközben továbbra is ízletes finomságokkal és laktató ételekkel kényeztet • A hagyományos szénhidrátok zöldséges helyettesítőit vonultatja fel, mint a cukkinispagetti, a karfiolrizs és a gomba-burgerzsemle • A bevezető útmutatóval szolgál az egészséges étkezéshez, bemutatva, mikor és hogyan faragható le a zsír, a cukor, a kalória és a szénhidrát Kiadás éve: 2019 Oldalak száma: 288 oldal Kötésmód: fűzve ISBN: 9789634067320 EAN: 9789634067320

  • A testzsír titkos élete

    3 490 Ft
    -15%

    2 967 Ft
    Raktáron

    A testzsír titkos élete

    Kossuth Kiadó
     
    A zsír rögeszme, megszállottság, szitokszó, világméretű probléma - és Sylvia Tara szerint az emberi test legkevésbé ismert szerve. Mi talán nem vagyunk vele nagy barátságban, ám a testünk egyértelműen szereti. Olyannyira, hogy számos önvédelmi intézkedéssel igyekszik megtartani. Mi a titka annak, hogy leadjunk végre 10 kilót? Együtt kell működni a zsírunkkal ahelyett, hogy szembeszállnánk vele. Tara elmagyarázza, hogyan befolyásolja a zsír az étvágyunkat és az akaraterőnket, hogyan védekezik, amikor támadva érzi magát, és miért jön vissza olyan könnyedén. A könyv az élvonalbeli kutatások eredményeit veti össze a történelmi megközelítésekkel, hogy föltárja a zsír valódi mibenlétét: a szerző szerint ez egy olyan belső elválasztású szerv, amely megfelelő mennyiségben elengedhetetlen az egészségünkhöz. Annak ellenére, hogy rengeteg pénzt költünk a zsír elleni harcra, erőfeszítéseink gyakran félreinformáltságon és tévutakon alapulnak. Tara szakszerűen leírja a genetika, a hormonrendszer, az étrend és a testmozgás összetett szerepét a testsúlyunk alakulása szempontjából, és könyve megmutatja, hogyan számolhatunk le egyszer és mindenkorra zsírpárnáinkkal.Kiadás éve: 2019Oldalak száma: 304 oldalKötésmód: füles, kartonáltISBN: 9789630994712EAN: 9789630994712

  • Gregori Diéta

    4 990 Ft
    -15%

    4 242 Ft
    Raktáron

    Gregori Diéta

    Xenergo Kft.
     
    "Elmondom, miért a Gregori diéta könyv a legjobb döntésed, ha álomalakot szeretnél. Azért, mert működik. Ezt a könyvet nem egy - eddig ismeretlen - amerikai írónő írta. Nincs - már a kiadásakor - ráírva, hogy bestseller. Nem ígérek lehetetlent, csak azért, hogy megvedd. Ehelyett írtam neked egy olyan könyvet, ami segíteni fog. Egy olyat, amelyik egyszerre életrajzi, egyszerre életmódtanácsadó, és egyszerre szakácskönyv. Olyan, mintha három könyvet vettél volna, azért, hogy mihamarabb elérd, és könnyedén megtartsd a régóta áhított formádat. Ebben a könyvben megmutatom neked azt az utat aminek a végén ott vár az új éned. Egyetlen pillanatig sem engedem el a kezed: a bevásárlástól, a fogyasztható ételeken, italokon át egészen a legegyszerűbb, vagy bonyolult recepteken át mindent megmutatok. Segítek felfedezni a mozgás örömét és lefutni az első kilométereidet is! Kapsz benne egy bizonyított módszert, finom recepteket és számtalan vásárlási tanáccsal is segítelek. Neked csak hinned kell a sikerben. Abban, hogy ha betartod a könyvben leírtakat, akkor működik. Másoknál is működött, nálad is fog! Nem kell éhezned, sanyargatnod magad, csak tudatosan követni azokat az elveket, amiket 15 év kísérletezés után neked is felfedek. Ez a könyv a Te példányod, vedd meg, csináld végig, és élvezd az álomalakodat!"Kiadás éve: 2019Oldalak száma: 208 oldalKötésmód: kemény kötésbenISBN: 9789631290578EAN: 9789631290578


Rács Lista