2015. ÉV VÉGI és 2016. ÉV ELEJI MUNKAREND

MUNKAREND - 2015. december vége - 2016. január eleje



Nemsokára itt a Karácsony és minden Kedves Vásárlónknak segíteni szeretnénk, hogy úgy tudja leadni rendelését, hogy azt az ünnepekig biztosan megkapja!

Ehhez első sorban arra hívnánk fel vásárlóink figyelmét, hogy a termékek adatlapján feltüntetett státuszt és a várható szállítási időt mindenképpen nézzék meg!

A "Rendelésre" státusz azt jelenti, hogy a termék nincs raktáron, a kiadótól meg tudjuk rendelni, de a beérkezése, attól még ünnepek előtt nem garantált, még ha azt is jelzi rendszerünk, hogy kb. 4-6 munkanap a szállítása, mert lehet, hogy menet közben a kiadónál már elfogyott és nincs belőle szabad készletük.

A "Beszerzése bizonytalan" szállítású termékeket nem javasoljuk lerendelni vagy összerendelni raktáron lévőkkel, mert a beszerzésük 99%-ban lehetetlen.

Ajánljuk figyelmükbe a Raktáron lévő több ezer új és akciós termékünket, ahol a szűrők használatával könnyen megtalálhatják, amit keresnek.

Ezen kívül Karácsonyi menüpontunk alatt is szinte csak raktáron lévő termékeket kínálunk kategóriákra bontva.


UTOLSÓ FELADÁSI NAP, AMIKOR MÉG GARANTÁLT A SZÁLLÍTÁS ÜNNEPEK ELŐTT!
GLS futárszolgálattal - 2015.12.21. (hétfő)
Pick Pack Pontra - 2015.12.21. (hétfő)

Mindkét esetben a 13:00 óráig beérkező rendeléseket tudjuk feldolgozni!


FONTOS!
Sajnos vannak olyan Előrendelhető filmek melyek megjelenése csúszik vagy csúszhat - ezen termékek gyártási késedelmeiről mi nem tehetünk, így ígéretet sem tudunk tenni ezen termékek beérkezésére. Azt tanácsoljuk, hogy a kiválasztott átvételi mód függvényében (GLS, Pick Pack Pont), hogy biztosan megkapják a már raktáron lévőket a bizonytalan megjelenésű vagy beszerzésű termékeket oldalunkon bejelentkezve törölhetik vagy kérhetik a rendelés bontását. Azon vásárlóink akik regisztrációval nem rendelkeznek ugyanezt megtehetik, kérhetik e-mail-ben, az info@dvdbluray.hu címre írva. Köszönjük az együttműködést!


2015.12.23. (szerda)
munkaszüneti nap

2015.12.24. (szerda) - 2015.12.27. (vasárnap)
munkaszüneti nap

2015.12.28. (hétfő)
munkanap -- Az ünnepek alatt beérkező rendeléseket feldolgozzuk és amit tudunk elindítunk

2015.12.29. (kedd) - 2015.12.31. (csütörtök)
munkaszüneti nap


2016. év első munkanapja január 7. (csütörtök). -- Leltár miatt változhat!


A kiadók többsége év elején leltárt tart, így áruszállítás leghamarabb január második felében várható - ez azon rendeléseket érinti, amik beszerzés alatt állnak.


Ezúton is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk mindenkinek.

Cikk megosztása