Szállítási módok, átvétel                                                                                                                  

(a) Házhoz szállítás kizárólag Magyarország területére történő kiszállítás esetén vehető igénybe.
(b) A szállítási költség az együtt, egy csomagban feladott termékek árának függvényében változik.
(c) Bankkártyás fizetés a futárnál.

  futárszolgálat:                                

    GLS Hungary kézbesítő autó   GLS autó az Európai Parlamentnél   Újabb tanúsítványok  

Amennyiben ezt a szállítási módot választja, úgy az oldalunkon megrendelt termékeket a GLS futárszolgálaton keresztül juttatjuk el Önhöz. A futárszolgálat munkatársai a feladástól számított 24 munkanapi órán belül vállalják az egész ország területén a csomagok kézbesítését. Mivel a futárok napközben (8-17 óra között) dolgoznak, kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol munkanapokon ebben az időintervallumban a megadott címen valaki át tudja venni a csomagot és adott esetben ki is tudja fizetni annak utánvételi összegét.

 A GLS futárszolgálat munkatársai szükség- kérés esetén telefonon is egyeztetnek a címzettel, ezért olyan telefonszámot érdemes megadni, amelyen általában elérhető. Amennyiben SMS-t is szeretne kapni a csomagja érkezéséről, úgy ne csak vonalas telefonszámot, hanem mobilszámot is adjon meg rendelésekor/regisztrációjakor. Ha mobilszámot is megad regisztrációjakor, a szállítás napján nemcsak a csomagérkezés pontos időpontjáról, illetve a fizetendő összegről kap SMS-értesítést, hanem a futár elérhetőségét is megkapja, melynek segítségével egyeztethet a szállítás időpontjáról, ha nem felel meg a futárszolgálat által ajánlott időpont.

Ha a címzett az első kézbesítéskor nem tartózkodik  a megadott címen, a futár értesítést hagy a csomag érkezéséről és a következő munkanapon ismét megpróbálja kézbesíteni a csomagot.

Értékhatártól függően a szállítási költségek a következők szerint alakulnak:

GLS Futárszolgálat, utánvétes szállítás esetén (1 munkanap a szállítás)

0-9.999 Ft áruértékig: 999 Ft
10.000-14.999 Ft áruértékig: 899 Ft
15.000 Ft-tól:  INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

 

Átvételkor a futárnál készpénzben vagy bankkártyával is fizethet!  


Posta Pont website Posta Pont-on történő átvétel:

A PostaPont a Rocky és a Magyar Posta Logisztikai Üzletágának (MPL) szolgáltatása (Személyes átvétel):

Átvétel több mint 2600 Postán és 125 MOL kúton, valamint 230 Coop üzletben. Az ország legkiterjedtebb kézbesítési hálózatával állunk rendelkezésére.

A maximális súlyhatár Postai átvétel esetén 30 kg, MOL PostaPonton 20 kg. Az összeállított rendelések, az MPL-től kapott értesítést követően azonnal, 10 munkanapon keresztül vehetőek át. A csomag átvételéhez kérjük, vigye magával személyi igazolványát vagy más személyazonosító okiratát. Amennyiben cégnévre szólt a megrendelés, céges dokumentum bemutatása szükséges!

PostaPontban történő átvétel utánvétes díjszabása:

-5.999 Ft áruértékig:  899 Ft
6.000-11.999 Ft áruértékig:  799 Ft
12.000 Ft-tól:  INGYENES SZÁLLÍTÁS

A csomag a feladás napját követően Budapesten és vidéken általában 1-2 munkanapon belül vehető át az Ön által kiválasztott PostaPont-ban.


Pick Pack Pont-on történő átvétel:                        

A Pick Pack Pont a Rocky és a Lapker Zrt szolgáltatása (Személyes átvétel):

Az ország ~190 városában megtalálható ~700 Pick Pack Pont-on lehetséges a honlapunkon megrendelt Filmek, Könyvek személyes átvétele.

Ezen átvételi pontok egyrészt Relay és Inmedio hírlapüzletek, melyek főleg bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, illetve közlekedési csomópontokban találhatók meg, másrészt pedig OMV és az Avanti töltőállomások, melyek a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget.

Az Inmedio és Relay hírlapüzletek a legtöbb esetben reggel 8.00-tól este 20.00-ig munkanapokon és szombaton is nyitva tartanak,

míg az OMV, és az  töltőállomások jelentős része a hét minden napján éjjel-nappal, 0.00-24.00-ig nyitva tart.

Rendelését becsomagolva veheti át a kiválasztott Pontban, a csomag megérkezéséről szóló értesítést követően 7 munkanapon belül, az adott átvételi pont nyitvatartási idejében. A Pick Pack Pontokon készpénzes fizetés mellett a megjelölt üzletekben bankkártyával történő fizetésre is lehetőség van.

Pick Pack Pontban történő átvétel utánvétes díjszabása: 

0-7.999 Ft áruértékig:  899 Ft
8.000-11.999 Ft áruértékig: 799 Ft
12.000 Ft-tól: INGYENES SZÁLLÍTÁS

A csomag a feladás napját követően Budapesten általában 2 munkanapon belül, míg vidéken 3 munkanapon belül vehető át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont-ban.

A fenti szállítási költségek 2019.09.29 - 2019.12.31-ig, illetve visszavonásig érvényesek!

Fontos: Amennyiben ajándéknak szánja rendelését vagy valamilyen más oknál fogva sürgős a szállítás, javasoljuk, hogy a GLS futárszolgálatot, vagy a PostaPontba történő szállítást válassza.