- A híres tévés szakács, Hugh Fearnley-Whittingstall egyszer csak úgy döntött, hogy maga mögött hagyja a nagyváros zaját, és vidékre költözik. Ezután kellemes, nyugodt élet vár rá – gondolta. De ez valóban így történt? Mindennapi teendôi korántsem voltak könnyûek, hiszen az volt az elképzelése, hogy ennivalójának alapanyagait saját maga fogja megtermelni, begyûjteni vagy zsákmányul ejteni. Megbirkózik-e vajon egy eddig vérbeli városi fickó a sertés- és baromfitartás problémáival, kitanulja-e a különféle ehetô halfajok és más vízi élôlények elejtésének fortélyait? A zöldségtermesztés sem egyszerû eset! Hiába vetjük el ugyanis a magokat, növényeink bizony nem nônek csak úgy, maguktól, vagy legalábbis nem úgy, ahogyan szeretnénk. Amikor azonban a nyersanyagok bekerülnek a konyhájába, hôsünk rögtön elemében érzi magát. Tökéletes magabiztossággal és találékonysággal varázsol elénk édes és sós ínyencfalatokat egyaránt. Sôt a helyi gazdák körében évente megrendezett zöldségkiállításon is sikeresen „domborít”.
Feliratok: | ![]() Nincs |
![]() Hang: |
![]() Angol - Stereo Magyar - Stereo |
![]() Képformátum: |
![]() 4:3 |
![]() Hossz: |
![]() 75 perc |