Rács Lista

 • Jóbarátok 1-10. (30 DVD)

  49 999 Ft
  -40%

  29 999 Ft
  Raktáron

  Jóbarátok 1-10. (30 DVD)

  Pro Video Film & Distribution Kft.
   
  Jóbarátok összes 1-10 évad (30 DVD)  - magyar - stereo (DD)  - angol - stereo (DD) A borító illusztráció, új kiadás, nem díszdobozos!

 • Scooby-Doo és az idegen megszállók (DVD)


  4 999 Ft
  Raktáron

  Scooby-Doo és az idegen megszállók (DVD)

  Pro Video Film & Distribution Kft.
   
    Tartalom: Kozmikus kalandorok, repülő csészealjak és intergalaktikus szerelem várja Scooby Doo-t, Bozontotés a többieket életük legnagyobb kalandján. A Rejtély Rt. egy kihalt sivatagi városkában ragad, amelyről nemsokára kiderül, hogy nem is olyan elhagyatott. Titokzatos tudósok, és barátságtalan földönkívüliek lakják, akik jól megfuttatják a bandát. A menekülés hiábavaló – a Rejtély Rt.-t elragadják az UFÓ-k, de még egy ennél is furcsább dolog történik: Bozont és Scooby fülig szerelmes lesz! Még szerencse, hogy a szerelem nem veszi el az eszüket, ugyanis a bolygóközi jelek egy szupertitkos összeesküvéshez vezetnek, amelynek leleplezése újra csak a Rejtély Rt-re vár... EXTRÁK: Werkfilm (így készült)- MAGYAR FELIRATTAL A magyar változat   Játékidő 70 perc Megjelenés dátuma 2008. április 29. Hangsávok magyar angol

 • Trónok Harca 7. évad (5 DVD)


  14 999 Ft
  Raktáron

  Trónok Harca 7. évad (5 DVD)

  Warner Home
   
   MEGÉRKEZETT A HOSSZÚ, HIDEG TÉL. Hét magával ragadó epizódjával az utolsó előtti, 7. évad emberek és seregek évek óta várt találkozásáról mesél. Az évad elején Daenerys Targaryen, oldalán Tyrion Lannisterrel, a frissen kinevezett segítőjével, valamint makulátlanokból álló seregével, dothraki és vas-szigeteki szövetségeseivel, no meg három sárkányával végre Westeros irányába hajózik. Miután látványosan legyőzte Ramsay Boltont, és ezzel visszaszerezte Derest, Havas Jonnak szemlátomást sikerült egyesíteni az erőket északon. Királyvárban az örökösök és ellenségek nélkül maradt Cersei Lannister pedig végre elfoglalhatta a Vastrónt. De miközben mindhárman új szövetségek vagy konfliktusok elé néznek, a Mások élőhalottakból álló serege egyre inkább azzal fenyeget, hogy elsöpörje az útból ezeket az apró emberi csetepatékat, és feleméssze az egész birodalmat. Keresd DVD-n különleges csomagolásban, Blu-ray™-en és Blu-ray™ steelbookban! A BÓNUSZ LEMEZ: HÓDÍTÁS ÉS LÁZADÁS (kivéve a Blu-ray™ steelbook változatban) A Trónok harca: Hódítás és lázadás a Westerost megformáló események eddig soha nem látott animációs történetét meséli el. EXTRÁK: •       A KÉPZELETTŐL A VALÓSÁGIG: A MŰVÉSZETI OSZTÁLY TITKAI •       TŰZ ÉS ACÉL: WESTEROS LEROHANÁSÁNAK MEGALKOTÁSA •       AUDIOKOMMENTÁROK BLU-RAY™ EXKLUZÍV EXTRÁK •       ÚTMUTATÓ A LÁTOTTAKHOZ: Az epizódok megtekintése közben fedezz fel háttér-információkat a képernyőn feltűnő karakterekről, helyszínekről és fontosabb eseményekről. •       TÖRTÉNETEK ÉS HÁTTÉR: Ismerd meg Westeros és Essos mítoszát a sorozat karaktereinek különböző szemszögéből!   JÁTÉKIDŐ: 536 perc GYÁRTÁSI ÉV: 2017 HANGOK:  - magyar - (DD)  - angol - (5.1 (DD) FELIRATOK: magyar, angol KÉPFORMÁTUM:

 • Trónok harca: 3. évad (5 DVD)

  7 999 Ft
  -38%

  4 999 Ft
  Raktáron

  Trónok harca: 3. évad (5 DVD)

  HBO films
   
  A monumentális HBO-sorozat, a Trónok harca harmadik évadában a Lannisterek nem sokáig örülhetnek a Stannis Baratheon felett aratott diadaluknak, mert északon lázadás készül, amely felboríthatja a törékeny hatalmi egyensúlyt. Robb Stark, az Észak királya szeretné a Lannisterek fölött aratott győzelmeit kiaknázni, azonban nagy csapás éri, míg a Falon túl Mance Rayder és vadakból álló, félelmetes hadserege megállíthatatlanul nyomul dél felé. A Keskeny-tengeren túl Daenerys Targaryen – aki visszaszerezte három gyorsan növekvő sárkányát – megpróbál hadsereget toborozni és elhajózni Essosból, abban a reményben, hogy végre benyújthatja igényét a Vastrónra. A George R.R. Martin világsikerű regényfolyama alapján készült sorozat 3. évadában Westeros egymással versengő dinasztiái újra összecsapnak: van, akit próbára tesznek, van, akit elárulnak, és van, akit utolér a végzet. Az első 3 rész gyűjtői díszdobozban is megvásárolható DVD formátumon. Trónok harca 3. Vásárlói értékelés: 4.4/5, 2 értékelés alapján.   JÁTÉKIDŐ: 536 perc GYÁRTÁSI ÉV: 2013 HANGOK:  - magyar - Surround (DD)  - angol - 5.1 (DD) FELIRATOK: magyar, angol KÉPFORMÁTUM: KORHATÁR:

 • Trónok harca: 5. évad (5 DVD)

  9 999 Ft
  -50%

  4 999 Ft
  Raktáron

  Trónok harca: 5. évad (5 DVD)

  Pro Video Film & Distribution Kft.
   
  Varys alapos tervet eszelt ki arra az esetre, ha meggyengülne a jelelegi uralkodó helye a trónon, terveit azonban titkolja. Csak Tyrionnak mondja el, hogy jó lenne Westeros trónjára egy olyan embert ültetni, akit a nép is kedvel és támogat, de neki nemigen tűnik fel, hogy magára gondol. A Trónok harca történetében először ebben az évadban láthatunk egy flashback-et is, melyben Cersei tűnik fel fiatal korában. Északon pedig valami nagy esemény készül: a Bolton-sereg ugyanis támadásra kész... Érdekességek:   - Az 5.évad a sorozatok között a legtöbb Emmy-díjat nyerte meg, 12-t a 24 jelöléséből, ezzel rekordot állított fel.   - Cersei és Tyrion Lannister a vásznon utáják egymást, valójában azonban ők (Lena Headey és Peter Dinklage) közeli barátok, a forgatás során együtt laktak.   - Tyrion Lannister az egyetlen szereplő az ötödik évad során, aki minden egyes részben szerepel.    JÁTÉKIDŐ: 10 epizód GYÁRTÁSI ÉV: 2015 HANGOK:  - magyar - Surround (DD)  - angol - 5.1 (DD) FELIRATOK: magyar, angol KÉPFORMÁTUM: KORHATÁR:   Filmelőzetes

 • Trónok harca 6. évad (5 DVD)

  7 999 Ft
  -38%

  4 999 Ft
  Raktáron

  Trónok harca 6. évad (5 DVD)

  Warner Bros.
   
   „HOZZA MINDAZT AZ ERŐT ÉS SZENVEDÉLYT, AMIT A RAJONGÓK VÁRTAK” – Los Angeles Times AZ HBO TÖRTÉNETÉNEK LEGNÉZETTEBB SOROZATA, a világméretű jelenségként körbeünnepelt Trónok harca továbbra is töretlen népszerűségnek örvend. Azok, akik Westeros és Essos viharos eseményeit túlélték, most megpróbálják összeszedni magukat, hogy továbbmeneteljenek elkerülhetetlen végzetük felé. Kedves ismerőseink és ellenségeink új szövetségeket kötnek, hogy megnöveljék a túlélés esélyeit, míg új szereplők is megjelennek, hogy szerte a világban kibillentsék a hatalom egyensúlyát. Keresd Blu-rayTMen és DVD-n! EXTRA: •       BEPILLANTÁS A FATTYAK CSATÁJA FORGATÁSÁBA •       18 ÓRA A PAINT HALL STÚDIÓBAN •       ÚJRA FELÉPÍTENI A DOTHRAKI VILÁGOT  •       AUDIOKOMMENTÁROK  •       KIMARADT JELENETEK JÁTÉKIDŐ: 539 perc GYÁRTÁSI ÉV: 2015 HANGOK:  - magyar - 2.0 (DD)  - angol - 5.1 (DD) FELIRATOK: magyar, angol     KÉPFORMÁTUM:

 • The Pacific - A hős alakulat (6 DVD)


  14 999 Ft
  Raktáron

  The Pacific - A hős alakulat (6 DVD)

  HBO films
   
  Az elit alakulat után Tom Hanks és Steven Spielberg ismét háborús témához nyúl. A THE PACIFIC - A hős alakulat a csendes-óceáni hadszíntéren zajló II. világháborús eseményeket dolgozza fel, három amerikai tengerészgyalogos szemszögéből. 1941. december 7-én Japán hadüzenet nélkül megtámadja az Egyesült Államokat, a Pearl Harborban állomásozó amerikai flottát súlyos veszteség éri. Amerika belép a második világháborúba. John Basilone őrmester arra készül, hogy kihajóznak, és valahol a Csendes-óceánon bevetik őket a japánok ellen. A kezdő újságíró, Robert Leckie bevonul a haditengerészethez. Eugene Sledge-et szívrendellenessége miatt nem sorozzák be, barátja, Sidney Phillips viszont most indul a kiképzőtáborba. Pontosan nyolc hónappal Pearl Harbor után az első számú tengerészgyalogos hadosztály, Leckie-vel és Phillipsszel együtt, partraszáll Guadalcanal szigetén, és a stratégiai fontosságú légibázis védelmére és az elkerülhetetlen ellentámadásra készülnek. - magyar - Surround (DD) - angol - 5.1 (DD)

 • Trónok harca: 2. évad (5 DVD)


  7 999 Ft
  Raktáron

  Trónok harca: 2. évad (5 DVD)

  HBO films
   
  Az HBO nagyszabású sorozatának második évadában Westeros képzeletbeli kontinensének királyai a Vastrónért küzdenek. A tél közeledtével a kegyetlen ifjú, Joffrey ül a trónra Királyvárban, akit intrikus anyja, Cersei és a Király Segítőjének kinevezett nagybátyja, Tyrion lát el tanácsokkal. De a Lannisterek uralmát több oldalról is támadják, miután két Baratheon koronát szerez, Robb Stark pedig az Észak Királyaként harcol. Közben a Faltól északra új vezető emelkedik fel a vadak között, ami új veszélyt jelent Havas Jon és az Éjjeli Őrség számára, Daenerys Targaryen pedig meggyengült hatalma visszaszerzésén munkálkodik három újonnan született sárkánnyal. A viszályokkal és szövetségkötésekkel teli második évad izgalmas utazást kínál felkavaró és feledhetetlen tájakon. A George R.R. Martin világsikerű regénysorozata alapján készült Trónok harca az árulás és ármánykodás, a nemesség és becsület, a hódítás és diadal története. A harmadik évad is megtalálható nálunk. STÚDIÓ: HBO Films JÁTÉKIDŐ: 523 perc GYÁRTÁSI ÉV: 2012 HANGOK:  - magyar - stereo (DD)  - angol - 5.1 (DD)  - francia - 5.1 (DD)  - spanyol - 5.1 (DD)  - lengyel - stereo (DD)  - cseh - stereo (DD) FELIRATOK: magyar, angol, cseh, finn, francia, héber, holland, lengyel, norvég, portugál, román, spanyol, svéd, szerb, török KÉPFORMÁTUM:  

 • Trónok harca: 1. évad (5 DVD)


  14 999 Ft
  Raktáron

  Trónok harca: 1. évad (5 DVD)

  Pro Video Film & Distribution Kft.
   
  Az HBO monumentális új sorozata, amely George R.R. Martin kirobbanó sikerű regénysorozata, A tűz és jég dala alapján készült, olyan világban játszódik, ahol a nyarak évtizedeket ölelhetnek át, a telek pedig akár egy emberéleten át is tarthatnak. Az ármánykodó déltől és a barbár keleti földektől kezdve a jeges északig és az ősi Falig, amely a mindent elnyelő titokzatos sötétségtől védi a birodalmat, a Hét Királyság nagy hatalmú családjai vívnak egymással harcot a Vastrón megszerzéséért. Fondorlat és árulás. Nemesség és becsület. Hódítás és győzelem. A Trónok harcában diadalmaskodsz vagy meghalsz. EXTRÁK: Egyéb - Teljes Westeros-kalauz: Interaktív útmutató az első évadban szereplő nemesi családokhoz és területekhez. Werkfilm (így készült) - Így készült a Trónok harca: Exkluzív félórás dokumentumfilm eddig soha nem látott forgatási felvételekkel, valamint a szereplőkkel és az alkotókkal készült interjúkkal. Kisfilm - A nyitójelenet megalkotása: Kulisszák mögé kalauzoló kisfilm a Trónok harca Emmy-díjas nyitójelenetének készítéséről. Kisfilm - A könyvtől a képernyőig: David Benioff és D.B. Weiss executive producerek, valamint George R.R. Martin író a fantasyregény képernyőre vitelének nehézségeiről mesélnek. Egyéb - Karakterakták: 15 főszereplőt jellemeznek az őket alakító színészek. Kisfilm - Az Éjjeli Őrség: Átfogó portré a hétszáz láb magas Falat őrző férfiak különleges rendjéről. Kisfilm - A dothraki nyelv megalkotása: A Trónok harcában szereplő dothraki nép számára alkotott komplex nyelv bemutatása. Audiókommentár - Hét audiokommentár a szereplők és az alkotók, köztük David Benioff, D.B. Weiss, George R.R. Martin, Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harington és mások közreműködésével. A magyar változat szinkron: igen felirat: igen Játékidő: 538 perc Hangsávok: magyar, surround angol, 5.1

 • Trónok harca: 4. évad (5 DVD)

  9 999 Ft
  -50%

  4 999 Ft
  Raktáron

  Trónok harca: 4. évad (5 DVD)

  Pro Video Film & Distribution Kft.
   
  George R. R. Martin hét részesre tervezett fantasy regényciklusa, A tűz és jég dala alapján készült filmsorozat, mely immár a 4. évadhoz érkezett DVD-n. A 3. könyv, a Kardok vihara közepén torpant meg a történet a 3. évad végén. Onnan folytatódik a 10 epizódból álló negyedik évad, ahol még tart a Lannisterek uralkodása és ez idő alatt a Vastrón is érintetlen maradt. De vajon képesek lesznek-e felülkerekedni saját egójukon, és túlélni a trónt ért folyamatos fenyegetéseket? Mindeközben míg Stannis Baratheon rendíthetetlenül folytatja seregének újjáépítését Sárkánykövön, egy sokkal nagyobb veszély is közeledik dél felől. Joffrey közelgő esküvőjére megérkezik Királyvárba a Lannisterek által oly gyűlölt Oberyn Martell, "Dorne Vörös Viperája". A Falnál, az Éjjeli Őrség úgy tűnik, hogy alul marad a vadak serege ellen, pedig nem is sejtik, hogy az igazi ellenség még csak most közeledik. Daenerys Targaryen, ádáz sárkányaival és a makulátlanokból álló serege élén Meereen, a keleti Rabszolgaváros felé tart, hogy felszabadításával biztosítsa erejét, mellyel visszaszerezheti családjának a Vastrónt. Epizódlista Két kard (Two Swords) Az oroszlán és a rózsa (The Lion and the Rose) A láncok leverője (Breaker of Chains) Hűség (Oathkeeper) Első ezen a néven (First of His Name) Isten és ember törvénye (The Laws of Gods and Men) Sokszavú poszáta (Mockingbird) A Hegy és a Vipera (The Mountain and the Viper) A Fal őrzői (The Watchers on the Wall) Gyermekek (The Children) Az USA-ban a legnézettebb epizód a 7. volt. Játékidő: 536 perc Hangok: magyar, Surround angol, 5.1  Feliratok: magyar, angol Trónok harca 4. évad DVD vásárlói vélemények és értékelések 5/5 csillag, 2 értékelés alapján. 5-re értékelte: Anton: Szerintem tipikus esete, mikor a filmesítés felülmúlja a könyvet, pedig már rengeteg könyvet olvastam fantasy témában. (2015.02.12.) 5-re értékelte: Barna: Spoilerveszély nem fenyegeti az értékelésem olvasóját, csak egyszerűen ajánlom a muvit!:) (2015.02.10.) Filmelőzetes

 • Csernobil (mini sorozat) (2 DVD)

  9 999 Ft
  -20%

  7 999 Ft
  Raktáron

  Csernobil (mini sorozat) (2 DVD)

  Warner Home
   
  A minisorozat az 1986-os csernobili nukleáris katasztrófa történetét, az emberiség történetének legsúlyosabb, ember által előidézett katasztrófáját, illetve az orosz tudósok Európa megmentéséért folytatott drámai küzdelmét dolgozza fel.  JÁTÉKIDŐ: 330 perc    GYÁRTÁSI ÉV: 2019 HANGOK:  - magyar - 5.1 (DD)  - angol - 5.1 (DD) FELIRATOK: magyar, angol KÉPFORMÁTUM:

 • Trónok harca 8. évad - Lannister oring (4 DVD)


  8 999 Ft
  Raktáron

  Trónok harca 8. évad - Lannister oring (4 DVD)

  Warner Home
   
  Az Emmy®-díjas Trónok harca visszatér egy utolsó évadra, és csordultig van csalárdsággal és alattomossággal, lovagiassággal és becsületességgel... valamint végre összecsapnak egymással az élők és a holtak. A Holtak Serege – melyet az Éjkirály, a Mások és egy élőhalott sárkány irányít – szembesül Jonnal, Dany-vel és egyesített seregeikkel, ezzel pedig elértük hát a végkifejletet, amely választ ad a sorozat főszereplőit övező számtalan kérdésre. Jon valódi kiléte könnyen aláaknázhatja Dany igényét a Vastrónra, és természetesen Cersei is újabb ördögi tervének megvalósításán ügyködik...       EPIZÓDOK   1. RÉSZ DERES Írta Dave Hill; rendezte David Nutter Jon és Danerys megérkeznek Deresbe, és próbálják újra egyesíteni a torzsalkodó északiakat.  2. RÉSZ A HÉT KIRÁLYSÁG LOVAGJA Írta Bryan Cogman; rendezte David Nutter Jaime próbálja megvédeni magát a meglehetősen szkeptikus hallgatóság előtt.  3. RÉSZ A HOSSZÚ ÉJSZAKA Írta David Benioff & D.B. Weiss; rendezte Miguel Sapochnik Aria megpróbálja bebizonyítani, hogy méltó harcos.  4. RÉSZ AZ UTOLSÓ STARKOK Írta David Benioff & D.B. Weiss; rendezte David Nutter Az óriási áldozatokkal járó győzelmet követően Jon és Daenerys dél irányába tekintgetnek, Tyrion pedig egy olyan megoldáson dolgozik, ami számtalan életet menthet meg.  5. RÉSZ A HARANGOK Írta David Benioff & D.B. Weiss; rendezte Miguel Sapochnik Daenerys és Cersei megvizsgálják a lehetőségeiket, miközben egy óriási összecsapás árnyéka lengi be Királyvárat.  6. RÉSZ A VASTRÓN Írta David Benioff & D.B. Weiss; rendezte David Benioff & D.B. Weiss A Trónok harca utolsó fejezetéhez érve eldől végre a Hét Királyság sorsa.  EXTRÁK  MIKOR MEGÉRKEZIK A TÉL Csatlakozz David Benioffhoz és D.B.Weiss-hoz, a Trónok harca vezető producereihez, valamint megannyi sztárhoz és közreműködőhöz, miközben felidézik a deresi csata gigantikus forgatási munkálatait.  A KÖTELESSÉG A SZERETET HALÁLA Tudd meg, hogy ért el a Trónok harca csapata az Emmy®-díjas sorozat végkifejletéhez a szériát befejező „A Vastrón” című epizódban! Az interjúkban többek között közreműködik 

 • Trónok harca 8. évad (4 DVD)

  8 999 Ft
  -44%

  4 999 Ft
  Raktáron

  Trónok harca 8. évad (4 DVD)

  Warner Home
   
  Az Emmy®-díjas Trónok harca visszatér egy utolsó évadra, és csordultig van csalárdsággal és alattomossággal, lovagiassággal és becsületességgel... valamint végre összecsapnak egymással az élők és a holtak. A Holtak Serege – melyet az Éjkirály, a Mások és egy élőhalott sárkány irányít – szembesül Jonnal, Dany-vel és egyesített seregeikkel, ezzel pedig elértük hát a végkifejletet, amely választ ad a sorozat főszereplőit övező számtalan kérdésre. Jon valódi kiléte könnyen aláaknázhatja Dany igényét a Vastrónra, és természetesen Cersei is újabb ördögi tervének megvalósításán ügyködik...   EPIZÓDOK   1. RÉSZ DERES Írta Dave Hill; rendezte David Nutter Jon és Danerys megérkeznek Deresbe, és próbálják újra egyesíteni a torzsalkodó északiakat.  2. RÉSZ A HÉT KIRÁLYSÁG LOVAGJA Írta Bryan Cogman; rendezte David Nutter Jaime próbálja megvédeni magát a meglehetősen szkeptikus hallgatóság előtt.  3. RÉSZ A HOSSZÚ ÉJSZAKA Írta David Benioff & D.B. Weiss; rendezte Miguel Sapochnik Aria megpróbálja bebizonyítani, hogy méltó harcos.  4. RÉSZ AZ UTOLSÓ STARKOK Írta David Benioff & D.B. Weiss; rendezte David Nutter Az óriási áldozatokkal járó győzelmet követően Jon és Daenerys dél irányába tekintgetnek, Tyrion pedig egy olyan megoldáson dolgozik, ami számtalan életet menthet meg.  5. RÉSZ A HARANGOK Írta David Benioff & D.B. Weiss; rendezte Miguel Sapochnik Daenerys és Cersei megvizsgálják a lehetőségeiket, miközben egy óriási összecsapás árnyéka lengi be Királyvárat.  6. RÉSZ A VASTRÓN Írta David Benioff & D.B. Weiss; rendezte David Benioff & D.B. Weiss A Trónok harca utolsó fejezetéhez érve eldől végre a Hét Királyság sorsa.  EXTRÁK  MIKOR MEGÉRKEZIK A TÉL Csatlakozz David Benioffhoz és D.B.Weiss-hoz, a Trónok harca vezető producereihez, valamint megannyi sztárhoz és közreműködőhöz, miközben felidézik a deresi csata gigantikus forgatási munkálatait.  A KÖTELESSÉG A SZERETET HALÁLA Tudd meg, hogy ért el a Trónok harca csapata az Emmy®-díjas sorozat végkifejletéhez a szériát befejező „A Vastrón” című epizódban! Az interjúkban többek között közreműködik 

 • Hatalmas kis hazugságok (3 DVD)

  9 999 Ft
  -70%

  2 999 Ft
  Raktáron

  Hatalmas kis hazugságok (3 DVD)

  Warner Home
   
   Az Oscar-díjas REESE WITHERSPOON (A nyughatatlan) és NICOLE KIDMAN (Az órák) játsszák a főszerepet ebben a drámai felhangtól sem mentes fekete komédiában. Árulásról és gyilkosságról mesél ez a történet, amely romba dönti a tökéletességről alkotott képet, és felhívja a figyelmet az idealizált házasság, család, barátság és szex mögött rejlő ellentmondásokra. A nagyszerű szereplőgárdában olyan nevek bukkannak még fel, mint SHAILENE WOODLEY, ALEXANDER SKARSGARD, ADAM SCOTT, ZOE KRAVITZ és LAURA DERN. Az azonos című bestseller alapján készült minisorozatot az Emmy®-díjas DAVID E. KELLEY (Ally McBeal) adaptálta tévére, melyből az Oscar-díjra jelölt JEAN-MARC VALLÉE (Mielőtt meghaltam) rendezett nem mindennapi élményt. JÁTÉKIDŐ: 353 perc GYÁRTÁSI ÉV: 2017 HANGOK:  - magyar - 5.1 (DD)  - angol - 5.1 (DD) FELIRATOK: magyar, angol KÉPFORMÁTUM:

 • És még egymillió lépés IV. - Végig a dél-dunántúli kéktúra útvonalán (DVD)

  4 999 Ft
  -60%

  1 999 Ft
  Raktáron

  És még egymillió lépés IV. - Végig a dél-dunántúli kéktúra útvonalán (DVD)

  Mokép Rt.
   
  Rockenbauer Pál és forgatócsapata, a legendás természetjáró filmsorozat, a „Másfélmillió lépés Magyarországon” elkészítése után 7 évvel ismét útra kelt, hogy mintegy 700 kilométerrel meghosszabbítsa a klasszikus kéktúra útvonalát, és ez alkalommal Kőszegtől Szekszárdig gyalogoljon. Ha van az országnak titkos szépségeket tartogató, csöndesen magányos, barátságosan szelíd mosolygó tája, akkor a Tolnai-dombvidék mindenképpen az. Aki nem hiszi, járjon utánunk! 16. Hegyek, völgyek, mesteremberek 17. Tolnai dombokon 18. Az utolsó lépések A magyar változat  (A borító illusztráció)   Játékidő 117 perc Megjelenés dátuma 1986 Hangsávok magyar

 • És még egymillió lépés I. - Végig a dél-dunántúli kéktúra útvonalán (DVD)


  9 999 Ft
  Raktáron

  És még egymillió lépés I. - Végig a dél-dunántúli kéktúra útvonalán (DVD)

  Mokép Rt.
   
  Rockenbauer Pál és forgatócsapata, a legendás természetjáró filmsorozat, a „Másfélmillió lépés Magyarországon” elkészítése után 7 évvel ismét útra kelt, hogy mintegy 700 kilométerrel meghosszabbítsa a klasszikus kéktúra útvonalát, és ez alkalommal Kőszegtől Szekszárdig gyalogoljon. A Nyugat-Dunántúl eddig szinte kimaradt a jelzett turistautak hálózatából, pedig Szombathely környéke és az Őrvidék megérdemli, hogy természetjárókat csalogassunk ösvényeire. 1. A bronzkori várostól Savariáig 2. Szombathelytől Jákon át… 3. Körmendtől az Őrség felé 4. Őrségi tájak 5. Kacskaringó Vasban, Zalában JÁTÉKIDŐ: 195 perc  (A borító illsztráció) GYÁRTÁSI ÉV: 1986 HANGOK:  - magyar - Surround (DD) KÉPFORMÁTUM:

 • És még egymillió lépés II. - Végig a dél-dunántúli kéktúra útvonalán(DVD)


  3 999 Ft
  Raktáron

  És még egymillió lépés II. - Végig a dél-dunántúli kéktúra útvonalán(DVD)

  Mokép Rt.
   
  Rockenbauer Pál és forgatócsapata, a legendás természetjáró filmsorozat, a „Másfélmillió lépés Magyarországon” elkészítése után 7 évvel ismét útra kelt, hogy mintegy 700 kilométerrel meghosszabbítsa a klasszikus kéktúra útvonalát, és ez alkalommal Kőszegtől Szekszárdig gyalogoljon. Dombvidékeken jár a turista, ha követi kilométer számláló kerekünket, az eddig méltatlanul mellőzött zalai és somogyi tájak szépséges útjain. 6. A Zala völgyében 7. Göcsejben 8. Megy a csapat Kanizsára 9. Az ismeretlen Belső Somogy 10. Somogyország déli tájain JÁTÉKIDŐ: 195 perc  (A borító illsztráció) GYÁRTÁSI ÉV: 1986 HANGOK:  - magyar - Surround (DD) KÉPFORMÁTUM:

 • És még egymillió lépés III. - Végig a dél-dunántúli kéktúra útvonalán(DVD)


  5 999 Ft
  Raktáron

  És még egymillió lépés III. - Végig a dél-dunántúli kéktúra útvonalán(DVD)

  Mokép Rt.
   
  Rockenbauer Pál és forgatócsapata, a legendás természetjáró filmsorozat, a „Másfélmillió lépés Magyarországon” elkészítése után 7 évvel ismét útra kelt, hogy mintegy 700 kilométerrel meghosszabbítsa a klasszikus kéktúra útvonalát, és ez alkalommal Kőszegtől Szekszárdig gyalogoljon. Kaposvártól már a dél-dunántúli kék jelzést követve jutunk el a Mecsek-hegység minden természet-szeretőt rabul ejtő erdős, barlangos, forrásos, várromos, történelmi tájaira. 11. Belépünk a Zselicbe 12. Pusztuló, éledő zselici falvak 13. A Nyugati Mecsekben 14. A Mecsek derekán 15. A Keleti Mecsekben  A magyar változat  (A borító illsztráció)   Játékidő 195 perc Megjelenés dátuma 1986 Hangsávok magyar          

 • Benny Hill gyűjtemény 1. (4 DVD)

  5 999 Ft
  -17%

  4 999 Ft
  Raktáron

  Benny Hill gyűjtemény 1. (4 DVD)

  Mirax
   
   Csomag tartalma : - Benny Hill 1. - Benny Hill 2. - Benny Hill 3. - Benny Hill 4.   JÁTÉKIDŐ: 354 perc GYÁRTÁSI ÉV: 1988 HANGOK:  - magyar - 5.1 (DD)  - magyar - Surround (DD)  - angol - Surround (DD)

 • Másfélmillió lépés Magyarországon II. (DVD)


  14 999 Ft
  Raktáron

  Másfélmillió lépés Magyarországon II. (DVD)

  MTVA
   
    „…bármilyen hosszú is egy filmsorozat, nem hihetjük azt, hogy ez pótolja a személyes élményt. Márpedig ezek a helyek bárki számára könnyen elérhetők, felkeresésük, felfedezésük – kinek-kinek a maga számára – jószerivel csak elhatározás kérdése.” /Rockenbauer Pál, 1980/ A főváros közelében  5. rész Cserháti tájakon 6. rész Barangolás a Börzsönyben 7. rész A Pilisi Parkerdőben 8. rész Gerecse, a vörös márvány hazája 9. rész A Vértes erdeiben EXTRÁK: Előzetes Új kiadás 2014-es új  borítóval! A magyar változat szinkron: igen felirat: nem Játékidő 194 perc Megjelenés dátuma 2006. szeptember 8. Hangsávok magyar

 • Másfélmillió lépés Magyarországon III. (DVD)


  14 999 Ft
  Raktáron

  Másfélmillió lépés Magyarországon III. (DVD)

  MTVA
   
    „…a magam részéről mindig egyszerre vagyok szkeptikus és optimista, hátha egy parányit ettől is tovább mozdul valami, és akkor már nem jártuk hiába végig ezt a több mint másfélmillió lépésnyi utat, ami a gondok-bajok ellenére is valamennyiünk számára felejthetetlen marad, és amiről mindenfajta pátosz nélkül hadd mondok csak annyit: ehhez hasonló jókat és szépeket kívánok minden természetbarátnak, és nemcsak a kék túrán, és nemcsak ősszel, mert országot járni mindenhol és minden évszakban lehet.”  /Rockenbauer Pál, 1980/ A Bakonytól az Alpokaljáig 10. rész - Bodajktól Zircig a Bakonyban 11. rész - Zirctől Nagyvázsonyig 12. rész - A Balatonfelvidéken 13. rész - Sümegtől az Alpokaljáig 14. rész - Ősz az Alpokalján EXTRÁK: Előzetes JÁTÉKIDŐ: 194 perc GYÁRTÁSI ÉV: 1980 HANGOK:  - magyar - Surround (DD) KÉPFORMÁTUM:

 • Másfélmillió lépés Magyarországon I. (DVD)


  14 999 Ft
  Raktáron

  Másfélmillió lépés Magyarországon I. (DVD)

  MTVA
   
   „…a mi tízfőnyi csapatunk fizikai értelemben egyáltalán nem állt különleges emberekből. Voltak köztük régi „szervezett” turisták, és voltak olyanok, akik soha semmilyen természetjáró egyesületnek, nem voltak tagjai. Tehát amit mi tízen megcsináltunk, azt-bízvást állíthatjuk-bárki megteheti.”  /Rockenbauer Pál, 1980/ Másfélmillió lépés Magyarországon I.  / végig az országos kéktúrán/ 1979 Az északi hegyek útjain 1. rész Zempléni hegyek között 2. rész A Hernádtól a Sajóig 3. rész Keresztül a Bükkön 4. rész A Mátra gerincén A magyar változat szinkron: igen felirat: nem Játékidő 120 perc Megjelenés dátuma 2006. július 21. Hangsávok magyar

 • A gumimacik - 2. évad, 6. lemez (DVD)


  4 999 Ft
  Raktáron

  A gumimacik - 2. évad, 6. lemez (DVD)

  Walt Disney
   
   Tarts a világ legédesebb hőseivel! Mellettük varázslat, rejtély és csodálatos kalandok sorozata vár! A csodálatos gumimacik hisznek a hagyományaikban: gumibogyószörp-készítés, a bajbajutottak megsegítése, jókedv és vidámság minden körülmények között! Ám amikor visszahívják őket Medvédiába, rengeteg nehézség vár rájuk; vad medvékkel kell összebarátkozniuk és meg kell állítaniuk a gonosz Igthorn herceget, aki egy veszélyes fegyver elrablására készül. Úgy látszik, ez is a gumimacik egyik régi szokása: mindig újabb és újabb, izgalmas kalandok nyomában járnak. A magyar változat   Játékidő 110 perc Megjelenés dátuma 2011. október 12. Hangsávok magyar angol

 • A gumimacik - 2. évad, 9. lemez (DVD)


  4 999 Ft
  Raktáron

  A gumimacik - 2. évad, 9. lemez (DVD)

  Walt Disney
   
   Tarts a világ legédesebb hőseivel! Mellettük varázslat, rejtély és csodálatos kalandok sorozata vár! Legendás bátorságuknak, kitartásuknak és rugalmasságuknak köszönhetően a pattogó gumimacik bárkinek méltó ellenfelei, még a kegyetlen és gonosz Igthornnal is szembeszállhatnak. Az alávaló herceg legyőzi a gumimacikat, elüldözi Gregor királyt, és uralkodóvá koronáztatja magát. A gumimacik minden varázserejére és bátorságára szükség van, hogy a törvényes Gregor királyt visszaültessék a trónra. Életük eddigi legnagyobb feladata véget nem érő kalandsorozat! A magyar változat   Játékidő 110 perc Megjelenés dátuma 2011. október 12. Hangsávok magyar angol

 • Dallas: 1. évad (3 DVD) (új sorozat - 2012)


  7 999 Ft
  Raktáron

  Dallas: 1. évad (3 DVD) (új sorozat - 2012)

  Pro Video Film & Distribution Kft.
   
   A legendás tévésorozat folytatódik, és egy teljesen új nemzedék lép színre: most Jockey (Larry Hagman) és Samantha (Linda Grey) fia, John Ross (Josh Henderson) akaszt tengelyt Bobby (Patrick Duffy) örökbe fogadott fiával, Christopherrel (Jesse Metcalfe), bizonyítva, hogy az olaj még mindig sűrűbb a vérnél. Mindkét család az áhított southforki családi birtokra szeretné rátenni a kezét. John Ross az agyafúrt Jockey irányításával olajkutakat akarna fúrni, míg Christopher Bobby támogatásával alternatív üzemanyagforrásokat keres, és Southforkot eladná egy földfelügyelőségnek. Ebben a harcban a felek semmilyen eszköztől nem riadnak vissza, legyen szó a másik pénzének, hűségének, barátnőjének vagy feleségének ellopásáról, és csak egyetlen kérdés érdekli őket: te kinek az oldalán állsz?  JÁTÉKIDŐ: 417 perc GYÁRTÁSI ÉV: 2012 HANGOK:  - magyar - stereo (DD)  - angol - 5.1 (DD) FELIRATOK: magyar, angol KÉPFORMÁTUM: KORHATÁR: Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott Extrák: Kisfilm - Southfork öröksége: Így készült a Dallas első évada és Olaj és víz: Családi hagyomány   Kisfilm - Újra forgatás   Kisfilm - A Dallas öltözékei   Kisfilm - Ki lőtte le Jockeyt?   Kisfilm - A Ewing család szerelemfája   Kimaradt jelenetek -   Audiókommentár - A bevezető epizódhoz

 • A kis hercegnő *Etalon kiadás* (2 DVD)


  7 999 Ft
  Raktáron

  A kis hercegnő *Etalon kiadás* (2 DVD)

  Etalon Film Kft.
   
   F. H. Burnett (A kis Lord, A titkos kert) világhírű regényéből készült ez a megható és tanulságos angol alkotás. A kétlemezes kiadvány a teljes 6 részes tévésorozatot tartalmazza, mely elnyerte a legjobb családi műsornak járó BAFTA-díjat. A padlásszoba kis hercegnője címen is ismert történet Saráról szól, aki katonatiszt édesapja háborúba vonulása után egy előkelő leányintézetbe kerül. Miután a férfi váratlanul meghal, gyermeke az addigi fényűző jómódból cselédsorba jut, ahol viszontagságok hosszú sorát éli át. A megpróbáltatásokkal teli időszak során komoly leckét kap az élet legfontosabb dolgaiból, és megtanulja, miként érezzen együtt a szenvedőkkel. A történet váratlan események sorával és egy nagy fordulattal zárul. F. H. Burnett művei számos generáció számára szereztek már tartalmas szórakozást. Az Etalon Kiadó gondozásában megjelenő film méltán került be a Családi Filmtár sorozatba.  Hangsáv(ok): Dolby Digital 2.0 magyar; Dolby Digital 2.0 angol Felirat(ok): magyar Képformátum(ok): 4:3 (1,33:1) Stúdió: LWT Korhatár: Tizenkét év alattiak számára nem ajánlott Extrák: Interaktív menü Közvetlen jelenetválasztás Képgaléria  Filmbemutatók  

 • Mazsola és Tádé: Hol az a Tádé? (DVD)


  3 999 Ft
  Raktáron

  Mazsola és Tádé: Hol az a Tádé? (DVD)

  MTVA
   
  A DVD-n 13 Mazsola és Tádé epizód található:  - Betegek vagyunk  - A gyengék pártfogója - Egy csokor margaréta - Érik a szőlő - Kéregpapucs - Tiszteljük egymás csutkáit - Ó, az a kályhalyuk - Nem félek! - Mi a fontosabb? - Vigyük haza - Hol az a Tádé? - Tádé orra - Hol kicsi, hol nagy A magyar változat szinkron: igen felirat: nem Játékidő 88 perc Megjelenés dátuma 2006. január 18.

 • Doktor House 8. évad (6 DVD)

  7 999 Ft
  -38%

  4 999 Ft
  Raktáron

  Doktor House 8. évad (6 DVD)

  Universal Pictures
   
  A két Golden Globe-díjat besöprő Hugh Laurie utoljára diagnosztizál Doktor House  - szinkronhangja Kulka János - szerepében, a televíziózás legkedveltebb mizantrópjaként, a nagysikerű sorozat 8. befejező évadában. Dr. Wilson szinkronhangja Varga Gábor. A szabadulása után a Princeton-Plainsboro Tanulókórházba visszatérő House-t alaposan meglepik a kórház szervezeti felépítésében és a személyzetben végbement változások. A mára televíziós kultusszá avanzsáló briliáns sorozat utolsó 22 epizódjában House megújult csapata a valaha volt legelképesztőbb orvosi esetekkel, valamint a szív- és az ész kihívásaival néz farkasszemet. A TV-sorozat 2012-ben a Guinness szerint, 82 milliós nézettségével, a legkedveltebb sorozat volt a világon. Epizódok a lemezen: Húsz vicodin, Átültetés, Jótékony ügy, Kockázatos üzlet, A vallomás, Szülők, Holtan eltemetve, A paranoia veszélyei, Jobbik fél, Szökevények, Senki sem hibás, Chase, A ház ura, A szerelem vak, Árulkodás, Belső kényszer, Ki kelti ki a kiscsibéket?, Test és lélek, A rák, Post Mortem, Kitartás, Mindenki meghal.   Extrák: Kisfilm - Dr. House Hattyú-dala: Visszatekintés az úttörőnek számító kultikus sorozatra. Kisfilm - Az orvos utasítása: Betekintés a kulisszák mögé Hugh Laurie-val - Less be a sorozat egyik rendhagyó epizódjának forgatására Hugh Laurie-val Kisfilm - Mindenki meghal: Everybody Dies - Szereplők és alkotók az évadzáró epizódról Idézetek a sorozatból: - A hazugság eszköz. Lehet jóra is használni. - Amikor az ember a csúcson van, más szabályok szerint játszik. - Ha nem bírod el a választ, ne is tedd fel a kérdést! Magyar hangok: - Hugh Laurie: Kulka János - Omar Epps: Holl Nándor - Robert Sean Leonard: Varga Gábor - Jesse Spencer: Fekete Zoltán - Peter Jacobson: Kapácsy Miklós - Odette Annable: Zakariás Éva - Charlyne Yi: Sánta Annamária  - magyar - stereo (DD)  - angol - 5.1 (DD) Doktor House vásárlói vélemények és értékelések 5-ből 5 csillag, 2 értékelés alapján. 5-re értékelte Viola: Imádom az első perctől a Dokit, és maga a film is izgi, egész héten csak ezt a sorozatot néztem anno. (2014.10.27.) 5-re értékelte Maugli: Ez az egyik kedvenc sorozatom, olyan melynek vége tényleg hiányérzetet okoz. (2014.10.16.)

 • Dallas - 1. évad (2 DVD) (Klasszikus)


  19 999 Ft
  Raktáron

  Dallas - 1. évad (2 DVD) (Klasszikus)

  Warner Bros.
   
  A Dallas előre jelezte a pénzéhes 80-as éveket és átformálta az egész televíziózást, hisz nyomában számos terjedelmes, többszereplős tévésorozat született – de kevés oly emlékezetes, mint ez a generációkat átívelő kalandos történet, melyben Patrick Duffy, Victoria Principal és mások olyan nőket és férfiakat alakítanak, akik életében az olaj, a család és a hatalom játssza a legfontosabb szerepet.  Larry Hagman testesíti meg a televíziózás egyik legemlékezetesebb negatív hősét, Jockey Ewingot, aki nem ismer sem könyörületet, sem határokat, ha a pénzről és pöffeszkedésről van szó. Jockeyt mindenki imádta gyűlölni, és e kiadványnak hála – amely az első évad valamennyi epizódját, továbbá egy exkluzív extrát is tartalmaz – most feleleveníthetjük a bűnösen kellemes érzést.  - magyar - mono (DD)  - angol - mono (DD)

 • Sherlock: 1. évad (3 DVD)


  9 999 Ft
  Raktáron

  Sherlock: 1. évad (3 DVD)

  BBC
   
  Sir Arthur Conan Doyle történetei alapján, korunk technikai vívmányainak segítségével indul az elválaszthatatlan páros a rendőrség számára felderíthetetlen ügyek nyomába. A világ kedvenc detektívje ismét kilépett a ködből. Ragyogó forgatókönyvek, felejthetetlen alakítások: ez az új generáció Sherlockja. - magyar - Surround (DD) - angol - 5.1 (DD)

 • Boardwalk Empire - Gengszterkorzó 2. évad (5 DVD)


  7 999 Ft
  Raktáron

  Boardwalk Empire - Gengszterkorzó 2. évad (5 DVD)

  HBO films
   
    A Terence Winter EmmyŽ-díjas forgatókönyvíró (MaffiózókŽ) és Martin Scorsese executive producer által jegyzett, Golden GlobeŽ-díjas Boardwalk Empire – Gengszterkorzó második évada 1921-ben, Atlantic Cityben kezdődik. A szesztilalom bevezetését követően Enoch „Nucky” Thompson (Steve Buscemi) teljhatalomra tesz szert „a világ játszóterén”: az Atlantic City-i polgármester-választás manipulálása után ő és Jimmy Darmody ifjú első világháborús veterán szilárdan tartják kezükben a város irányítását. Erejük azonban hamarosan meggyengül, amikor Nuckyt választási csalás vádjával letartóztatják, és mind a belső köre, mind a családja elárulja. Közben az olyan maffiózók, mint Arnold Rothstein, Lucky Luciano, Meyer Lansky és Al Capone, ugrásra készen várják, hogy minél nagyobb darabot kaparinthassanak meg abból, ami addig Nuckyé volt. EXTRÁK: Kisfilm - Karakterakták: Ismerd meg a második évad meghatározó szereplőit – a gengszterektől és szeszcsempészektől kezdve a politikusokig és prohibicionistákig – ezzel az átfogó szereplőkalauzzal. Kisfilm - Vissza a korzóra: Idézd fel a Boardwalk Empire – Gengszterkorzó első évadát a sorozat kitalálójával/executive producerével, Terence Winterrel ebben a 15 perces összefoglalóban. Kisfilm - A pénz évtizede: Fedezd fel az 1920-as évek örökségét, és ismerkedj meg azokkal a stílusokkal és trendekkel, amelyek „fergetegessé” tették az évtizedet. Kisfilm - A korzó újdonságai: Bill Groon látványtervező és a sorozat kitalálója/executive producere, Terence Winter a második évad új díszleteiről mesélnek. Kisfilm - Új szereplők: Ismerkedj meg a második évad két új meghatározó karakterével, Owen Sleaterrel és Manny Horvitzcal. Egyéb - A második évad ajánlója: Írta a sorozat kitalálója/executive producere, Terence Winter. Audiókommentár - Hat audiokommentár a szereplőkkel és készítőkkel, köztük Terence Winterrel, Steve Buscemivel, Jack Hustonnal, Michael Kenneth Williamsszel és másokkal. A magyar változat   Játékidő 646 perc Megjelenés dátuma 2012. szeptember 5. Hangsávok magyar angol

 • Kergetjük az amerikai álmot - 2. évad (2 DVD)

  5 499 Ft
  -64%

  1 999 Ft
  Raktáron

  Kergetjük az amerikai álmot - 2. évad (2 DVD)

  HBO films
   
    Meddig mész el, hogy megszerezd, amire vágysz? A vállalkozó szellemű duó, Ben (Bryan Greenberg) és Cam (Victor Rasuk) a fordulatos második évadban is rendületlenül kergeti az amerikai álmot. Japánba tett üzleti útjáról visszatérve a két feltörekvő divatcézár, Ben és Cam dacos elszántsággal és nagy zajjal dönget, csattog, nyomul a New York-i flaszteren, mert csak ha felfigyelnek rájuk, jöhet a siker meg a zsé. És hogy kikkel hozza őket össze a sors New Yorkban és környékén? Többek között Ben exbarátnőjével, a belsőépítész Rachellel (Lake Bell), aki most az élet értelmét kutatja; Domingóval (Scott „Kid Cudi” Mescudi), a rendkívüli összeköttetésekkel bíró baráttal, akinek szintén megvan a maga „vállalkozása”; középiskolai ismerősükkel, a befektetésialap-kezelő David „Kapo” Kaplannal (Eddie Kaye Thomas) és Cam unokatestvérével, a börtönviselt Renével (Luis Guzmán), aki ugyancsak a meggazdagodásra gyúr. EXTRÁK: A színfalak mögött - Tekints a Kergetjük az amerikai álmot kulisszái mögé a színészek és a stáb segítségével, akik a karakterekről és a cselekményről mesélnek Kisfilm - Három nap a városban – Bepillantás három fiatal New York-i vállalkozó életébe, hogyan küzdenek a sikerért és annak megtartásáért Audiókommentár - 3 audiokommentár Ian Edelman, a sorozat kitalálója/executive producere, Julian Farino executive producer, valamint Bryan Greenberg és Victor Rasuk közreműködésével A magyar változat szinkron: igen felirat: igen Játékidő 218 perc Megjelenés dátuma 2012. szeptember 5. Hangsávok magyar angol


Rács Lista